< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Şubat 2024; 15:51:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
The Beekeeper (2024) | Jason Statham - Jeremy Irons (3. sayfa)
-
-
Yani fena değil ama eski Jason Statham'ların tadı yok be sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wrath of Man çok cool bir film çıktı anahatlar dışında alışılagelmiş filmlerinden daha ciddi ve güzel bir film idi.
Bunda nasıl bilen var mı?
Hacı çizik atmışlar geçmiş olsun.
-
Aksiyon filmi olarak bu da abartıydı ama beğendiğimi söyleyebilirim, söz konusu abartıysa Jhon Wick filmlerinin üstüne tanımam. Bence seri haline getirirlerse, çöp John Wick serisinden çok daha başarılı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Şubat 2024; 16:25:47 > -
Wrath of Man filmi buna nazaran daha ciddi ama öte yandan da onda da sahne tekrarları vardı. Şu sırada aslında şurada şu olmuştu, bu sırada burada da bu olmuştu vs gibisinden sıkıyordu biraz. Bunda aksiyon bir tık daha fazla ama ciddiyet de daha az. Tam bir JW çakması. Hani paralel evrenlerden birinde Jason Statham'lı JW nasıl olurdu gibisinden. Filmdeki hızlı kurgu ve oldu bittiye getirmeler de filmin gerçekçiliğini ve derinliğini yok ediyor. Biraz Hızlı ve Öfkeli son filmleri tadında olmuş bazı yerler. Ha izlenir mi izlenir, vakit geçirilir mi evet geçirilir ama o kadar. Fazlası yok.
Evet 4 gün çizik yedim. Bir tane boş beleş birinin 2 yıl önce mesajıma cevap olarak hakaret içerikli şeyler yazması üzerine kendisine 3 misliyle karşılık verince 4 gün ceza yedim. Diğer şahsı bilmem yedi mi yemedi mi. Sadece tek bildiğim yönetixinin mesajları uçurmuş olması.
güzeldi ama sanki eski jason filmleri tadı yok böyle biraz daha amatör olmuş hele sonu hiç beyenmedim ucuz bir yapım olmuş figuranlarda kavga sahneleride ucuz olmuş
-
bu filmlerin altyazıları nereden bulunuyor 2 tane site vardı biri kapanmış diğerinde çoğu filmin altyazısı yok
-
Subscene'e bakın. Orada altyazılar mevcut ama makine çevirisi olmamasına dikkat edin. Son eklenenlere bakın. Ya da hiç uğraşmayıp online izleme sitelerinden izleyin gitsin.
Şimdi açtım, bakalım nasıl çıkacak. Daha ilk dakikadan küfür ettirdi bana filmdeki siber yavşaklardan dolayı.
Edit: İzledim ve beğendim. Statham'ın yargı dağıttığı bir film daha. Tabii gerçeklik konusunda çok beklentiniz olmasın. Abartılı sahneleri normal karşılıyoruz yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Şubat 2024; 3:1:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parça parça bakınca güzel sekansları var. Ama sadece o kadar. Filmin aşırı eksiği var. Bütün olarak bakınca puanım 10/5.5
Spoiler var filmi izlemeyen aşağısını okumasın.
Bütün para Jason a harcanmış. Diğer oyuncular cacık.
Düşmanlar cacık. Film boyunca Jason darbe yiyicek mi diye baktım. Finalde ki sarı eşofmanlı zirzoptan bir iki yumruk yedi o kadar. Onun dışında vuran yok filmde. Karşısına çıkanlarda normal vatandaş değil hatırlatayım. Tamam filmde gerçeklik beklentim yok ama ya kardeşim en azından bir mücadele etsin rakipler. Easy seviye bile değil bunlar. Training modda oynuyor adam ve bana kalırsa filmin en büyük eksikliği bu.
Polis kadına ayar oldum zaten. Yanındaki Ali de tam soytarı. Film boyunca konuşup duruyorlar.
Niye bütün düşmanlar laylaylom dolaşıyor.
Birde neden sürekli arı metaforu kullanıyor herkes. Olayın aslında arıcılık ile alakası yokki. Düşmanlar, polis kadın sürekli arıcıları ve arıları övüyor. Bakın gizli teşkilat olan arıcıları değil. Normal arılar hakkında bilgi veriliyor.
Aşırı John wick özentisi olmuş.
En beğendiğim sahneler ilk binayı girip yakması
Swatların arasina girip muhabbete dahil olması.
Favorim ise ikinci çağrı merkezinin içine girip millet ile beraber alkışlaması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 5 Mayıs 2024; 3:12:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X