Şimdi Ara

The Beekeeper'ın fragmanı yayınlandı: 'Jason Statham'lı John Wick'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metro-Goldwyn-Mayer stüdyosu, ünlü aktör Jason Statham'ın başrolünü üstlendiği yeni aksiyon filmi The Beekeeper'ın ilk tam fragmanını paylaştı. Filmin yönetmenliğini daha önce Brad Pitt'li Fury ve aynı zamanda Suicide Squad gibi filmlerde imzası olan David Ayer üstleniyor.

Ayrıca Bkz.OnePlus Pad Go'nun pil kapasitesi ve şarj hızı açıklandı

Senaryo, Equilibrium (İsyan) ve Law Abiding Citizen (Adalet Peşinde) filmlerinden tanıdığımız Kurt Wimmer tarafından kaleme alındı. The Beekeeper gizli ajan olduğu ortaya çıkan "sıradan" bir arıcıyı konu alıyor. Filmdeki aksiyon sahnelerinin John Wick'i andırdığını söyleyebiliriz.

The Beekeeper konusu

Film, eski bir özel servis ajanının intikamını anlatacak. Arıcılar olarak bilinen güçlü ve gizli bir örgütün eski bir ajanı olan Jason Statham kariyerine son verip gerçekten arıcılığa başlamıştır. Ancak seçtiği sakin hayat çabuk sona erer ve intikam almak için silaha sarılmak zorunda kalır.

Kısa süre önce Jason Statham ve Sylvester Stallone'nin başrollerini paylaştığı aksiyon filmi Cehennem Melekleri 4 (Expend4bles) gösterime girmişti. Ancak yıldız oyuncu kadrosuna rağmen başarıya ulaşamadı. Film açılış haftasında sadece 8.3 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde ederek, beklentilerin altında kaldı.

The Beekeeper ise 12 Ocak 2024'te gösterime girecek.

• Cılkı çıktı benzer hikayelerin...

• John Wick ne alaka anlamadım ? Zannettim John Wick 5'de Jason Statham oynayacak. :s

• Sıkıcı görünüyor.

• Valla aynı hikayeyi 10 kez işlesinler, oyunculuk iyi olduktan sonra hine izlerim

Kemal sunalım filmlerini Allah bilir kaç defa izlemişim. Çünkü filmlerinde oyunculuk çok iyi, çok samimi

Jason Statham olsun Kaenu reeves olsun,. Tamamıyla iyi oyuncular.

Ben izlerim

• John Wick’le kıyas bile edilemez. Aksiyon sahnelerine bak, adama yumruk atarken 3 kere kamera degisiyor. Klasik bayat hollywood aksiyon filmi, bir numarasi yok.

• Fazla günümüz İngiliz havası ve fazla günümüz İngiliz renkliliği!!!

Tutmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jason statham'ın oynadığı filmlerin %90'ı leş gibi filmler bu da farklı olmayacak :D

• John Wick ile alakası pek yok. Wick aksiyon anlamında içinde 4-5 film barındıracak kadar aksiyona sahip. Wick deki aksiyon sahneleri benzer olsa da az sahne geçişleriyle kaliteli bir aksiyon izlettiriyor. Statham ı severiz bu filmi de izlenir ama ortalama seviyede bir aksiyon filmi olacak gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksiyon filmlerini sevmeme rağmen bence John Wick 4 de son derece sıradandı. Continental'ın işletmecisi Koji ağır ağır kılıç sallayıp milleti öldürüyor. O sırada siz de karakterin o yavaşlığını, arkadaki dublörlerin saçma hareketlerini, hepsini görüyorsunuz :) E tabi 60 küsür yaşında adamı kılıçla aksiyon filminde oynatırsan bu kadar olur ancak.

Hype'lanan her film gibi bu film de çok beğenildi, daha çok eski filmlerin ekmeğini yedi ama bence çok vasattı. Mission Impossible Roue Nation'ın IMDB puanı da John Wick'e yakındı sanırım ama bence aralarında dağlar kadar kalite farkı var. Tom Cruise'un oyunculuğu ve stunt sahneleriyle John Wick 4 sahneleri kıyaslanamaz bile.

Dipnot: Bolca John Wick güzellemeleri görünce yazma ihtiyacı duydum.

• Benim mesleğim. Biz Arıcılar (Beekeepers) tehlikeli değiliz arkadaşlar ???

• Akıcı bir film olduğu sürece izlerim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önerebileceğiniz sağlam bir aksiyon filmi var mı beyler? 2022 olur 2023 olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıktı artık patlama çatlama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir arıcılar kalmıştı hollywoodun ellemediği aksiyon figürü olarak o da oldu :D Sonraki adım hamurcular olabilir. Filmin güzel olduğunu sanmıyorum. Bunun yerine arı belgeseli çekseydi keşke Jason daha çok tutardı eminim Netflixte falan. Birde bu tarz filmlerle ilgili yorumum da John Wick 4 ü bende beğenmedim.Ki bir film daha vardı Herhangi birimiydi neydi filmin adı, o da güzel değildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.