Şimdi Ara

The Blacklist (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
35
Favori
57.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragmana bakılırsa 10. bölüm de müthiş olacak.
  • herkes övmüş bakalım ilk bölüm pel birşey vaad etmiyor ama bu kadar övgüye devam etmek gerekir diye düşünüyorum

b.bad bitmek üzere ve koca bir boşluk olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

herkes övmüş bakalım ilk bölüm pel birşey vaad etmiyor ama bu kadar övgüye devam etmek gerekir diye düşünüyorum

b.bad bitmek üzere ve koca bir boşluk olacak

bir 9.bölümü izleyin
  • dün gördüm konuyu attım listeye 9 bölümde inmiş :D diziye başlayım mı yoksa biriktirip mi izleyelim ne tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

dün gördüm konuyu attım listeye 9 bölümde inmiş :D diziye başlayım mı yoksa biriktirip mi izleyelim ne tavsiye edersiniz

zaten sezon finali bu salı çıkıyo. biriktirecek bölüm yok
  • hemen başlayım o zamn :D
    @Bakan Oğlu
  • Budami 10 bölüm olcak ? Vay arkadaş demek haftaya sezon finali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır sezon finali değil bu salı olan sadece sezon arası her dizi bu aralar 1-2 ay ara veriyor the blacklist tüm sezon onayını ilk 3 haftada almıştı zaten 20 bölüm sürücek yani bu sezon.
  • arkadaşlar kusuruma bakmayın şimdi baktım fall finale diyomuş fragmanda. sanırım sezon finali degil de ara sezon finali. fall finale ne demekse tam olarak bu bölüm o olacak işte

@kelberTh
    ben demeden sen demişssin sağol ben de 10 dk önce farketmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 30 Kasım 2013; 19:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu

arkadaşlar kusuruma bakmayın şimdi baktım fall finale diyomuş fragmanda. sanırım sezon finali degil de ara sezon finali. fall finale ne demekse tam olarak bu bölüm o olacak işte

hocam 4. bölümü izliyorum şu an :D çok geç artık :D
  • Dizinin ilk sezonu 22 bölüm.önümüzdeki bölümde sonbahar finaline giriyor.genellikle baharda devam etmeye başlıyor fall finale yapan diziler.umarım fazla gecikmez.
    Hannibal ile birlikte bu seneye damga vuran bir yapım oldu.müziklerde breaking bad'den tanıdığımız dave porter çok iyi iş çıkartıyor buradada.dizi şuan hakettiği değeri görmüyor,.aradan sonra uçuşa geçecektir muhtemelen.başlamak isteyen hiç durmasın
  • dün başladım ve bütün bölümleri izledim kendini izletebilen bir dizi bence covvert affairs dizisi ile white collor dizisini harmanlamışlar özellikle white collor dizisine çok benzer
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

Dizinin ilk sezonu 22 bölüm.önümüzdeki bölümde sonbahar finaline giriyor.genellikle baharda devam etmeye başlıyor fall finale yapan diziler.umarım fazla gecikmez.
    Hannibal ile birlikte bu seneye damga vuran bir yapım oldu.müziklerde breaking bad'den tanıdığımız dave porter çok iyi iş çıkartıyor buradada.dizi şuan hakettiği değeri görmüyor,.aradan sonra uçuşa geçecektir muhtemelen.başlamak isteyen hiç durmasın

Hangi dizi görüyor ki Supernatural gibi son sezonlarda batıran ve vampirli ergen dizileri daha çok değer görüyor
    House of cards'ta aynı şekilde ilgi görmüyor pek.

• son bölüm harikaydı
  • Diziye bugün başladım.İlk 3 bölümü izledim gayet akıcı ve güzel gidiyor.22 bölüm olmasına da sevindim.Umarım dizi daha iyiye gider.
  • Hahahaha diziye bak 9. bölüm itibariyle bu senenin en iyi yeni dizisi oldu benim gözümde. Milletin daha haberi yok seneye konusu olur bi 50-60 sayfa.
  • İlk bölümü izledim beğendim , devam edicem

• 10.bolumu izledim ama anlamadigim birsey var
    bu karsi eve gelen mr kaplan kimin icin calisiyor red icinmi?
    ayrica 8.bolumdemi hangisiydi unuttum red en cok aranan suclularin oldugu bir programa numara girerek bir kizi buluyor bu lizzy'mi oluyor acabA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

10.bolumu izledim ama anlamadigim birsey var
    bu karsi eve gelen mr kaplan kimin icin calisiyor red icinmi?
    ayrica 8.bolumdemi hangisiydi unuttum red en cok aranan suclularin oldugu bir programa numara girerek bir kizi buluyor bu lizzy'mi oluyor acabA?

evet kaplan red'in çalışanlarından.
    lizzy değil bir başkası.

10. bölümde harikaydı.bu arada dizinin herkese şüpheli yaklaşımı çok tavında gerçekten.kimin ne olduğu belli değil ayarında.

• Çokmu güzel bu dizi yaw. 9-10 tane abd dizisi izliyorum. Kafam iyice karışcak. Twd ara verdi. Buna başlasammı ? Yada Breaking Bad final sezonuna geldim. Onu bitirip öyle başlayayım. Daha Revolution var full sezon hdd de bekliyor. The Tomorrow people var. Marvels agents var. Bunların hiçbirini izlemedim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.