Şimdi Ara

The Blacklist (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
35
Favori
57.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Çokmu güzel bu dizi yaw. 9-10 tane abd dizisi izliyorum. Kafam iyice karışcak. Twd ara verdi. Buna başlasammı ? Yada Breaking Bad final sezonuna geldim. Onu bitirip öyle başlayayım. Daha Revolution var full sezon hdd de bekliyor. The Tomorrow people var. Marvels agents var. Bunların hiçbirini izlemedim.

valla revo tamamen vakit kaybı sil gitsin derim.breaking bad'in boşluğunu bir nebze person of interest ve bu diziyle doldurur oldum.dizi cidden çok iyi kolay kolay birşey beğenen biri değilimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Çokmu güzel bu dizi yaw. 9-10 tane abd dizisi izliyorum. Kafam iyice karışcak. Twd ara verdi. Buna başlasammı ? Yada Breaking Bad final sezonuna geldim. Onu bitirip öyle başlayayım. Daha Revolution var full sezon hdd de bekliyor. The Tomorrow people var. Marvels agents var. Bunların hiçbirini izlemedim.

valla revo tamamen vakit kaybı sil gitsin derim.breaking bad'in boşluğunu bir nebze person of interest ve bu diziyle doldurur oldum.dizi cidden çok iyi kolay kolay birşey beğenen biri değilimdir

Person of interest in yeri bende çok ayrı. Hiçbir dizi ile kıyaslayamam onu. Şimdi 10. Bölümü izliycem. Birde Arrow var oda çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bölümdü
  • fall finale tahmini ne kadar sürecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

fall finale tahmini ne kadar sürecek

Yeni bölümü 14 Ocak'ta izleyebileceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KullaniciAdii -- 3 Aralık 2013; 20:09:36 >
  • Yine müthiş bir bölüm daha.

Bu Lizzy'nin kocasından bende çok süpheleniyorum. Sürekli gidelim demeler falan pek sevmiyorum kendisini.

Anslo Garrick'in getirdiği adam tehlikeli birine benziyor. O adam bu sezon sıkıntı çıkarır , yazıyorum buraya.

Dembe'nin ölmemiş olmasına çok sevindim.

Red bir süre böyle takılır. Sezon arasından 2 hafta sonra falan öyle dönerler. Red büyük bir planla gelir. Bir kaç bölüm süren suçlu yakalamaları falan olur umarım.

Red'in Anslo'ya attığı öpücük güzeldi.

Bu dizi buna katarak devam ederse efsane olur.
  • çok güzel bölümdü 10. bölüm. şuna sinir oldum.

baban değilim ne demek arkadaş deliricem meraktan yalan mı söylüyo yoksa cidden babası değil mi? meraktan kudurdum. bu dizi efsane olur böyle devam ederse.
  • 1X10 efsane bişi olmuş onnumara dizi
  • Son 2 bölümüyle cidden gerilim ve kalite bakımından tavan yapmış özellikle bu bölüm cidden felaketti

Red kesinlikle lizz in babası artık bu resmen belli edilmeye başlandı kocasının masum olduğuna inanan bir tek bendim heralde 7 veya 8.bölüm olması laızm o bölümdeki açıklamaya sıkı bi şekilde inanmışım demek ki Lizz in kocasından anlaşılan büyük bir iş çıkacak fall final gerçekten iyi olmuş özellikle red in ansloyu öldürmesini ve o hareketi hiç beklemiyordum yeni bölüm 14 ocakmış sanırım 1 aydan fazla bir süre var

• Kızın sorusuna hayır dedi? Yalan mı acep....
  • mükemmel bir dizi ya son bölüm çok iyiydi
  • her bölümü sezon finali mübarek
  • Dizi, 2.sezon onayını aldı.

• Red, Liz'in babası orası tamam,bakalım kocasından ne çıkacak?Ayrıca müthiş bölümdü gene.

Bekleyelim şimdi 1.5 ay.
  • 3 bölüm izledim çok iyi gidiyor özellikle müzikler süper

• Red kesinlike kızın babası.Lizzy'nin kocası ise kesinlikle ajan.Ve red'in dokunamayacağı bir ajan,abilerinin dostu misali.

Son bölüm harikaydı.Tahmin ettiğim gibi ilerledi.Dembe'nin ölmemesi çok sevindirici oldu.Ayrıca Red'in ayarladığı Mr. Kaplan karakteri mükemmel.

Finalde Pearl Jam çalması ayrıca mutlu etti.
  • Adamın boğazını sıksan kulaklarından karizma fışkıracak yav. Dizi çok iyi gidiyor.
  • Yeni bölüm 13 ocakmış.Bilseydim bu kadar hızlı bitirmezdim.Dizi gerçekten harikaymış.
  • çok sağlam ilerliyor.
  • İzleyeyim trailerı sevdim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.