Şimdi Ara

The Book of Eli (2010) IMDB:7.0 | Denzel Washington - Gary Oldman (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
6.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalamanın biraz üstünde bir filmdi .. Son sürpriz ve aksiyon ile kurtardı denebilir ..
  • bu kadar kötü yorumdan sonra izlemeyeceğim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

bu kadar kötü yorumdan sonra izlemeyeceğim sanırım

boş vaktin varsa izleyebilirsin ama propagandalara aldanma
  • Dini tema üzerine kurulmuş her filmden nefret ediyorum.
  • film'i izlemek istiyorum daha nasip olmadı bi zamundaya uçayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

film'i izlemek istiyorum daha nasip olmadı bi zamundaya uçayım.

İzleme bence
  • Filmi hüplettim birazdan izleyeceğim. Filmde baya propaganda var diyorlar ama yapacak birşey yok adamlar yapıyorsa benim propagandamı yapacak değiller ya. İzleyelim görelim
  • 6/10
    Film durağandı.Azda olsa aksiyon mevcut.
    (Aksiyon yapacak kişi sayısı az olduğundan herhalde.)

Adam kör çıktı şaşırdım.Birde sonunda filmin devamı gelecek şekilde bitirmişler sanki.
  • film berbat 1-2 bıçak hareketinden başka aksiyon yok geriside misyonerlik tek can alıcı nokta yukarıda arkadaşın spoiler ınde var ben gom playerda filmi hızlandırarak izledim başka türlü çekilmez
  • Bende bu filmi merak ettim deneyelim bakalım.
  • Filmi az önce izledim. Filmi beğendim genel olarak hoşuma gitti.
  • Denzel'ı anlamıyorum... Gidiyor çok güzel filmlerde oynuyor sonra da bazen arada böyle ultrasaçma ve gereksiz filmlerde de rol alıyor... Denzel gibi bir aktörün ortalamanın üstünde film kalitesi olmalı... Ama mesela bu film gerçekten çok ama çok kötü... İlk 50-60 dk da belki 6-7 kez acaba kapatsam mı diye düşündüm ama sonuna kadar izledim...

Bununla beraber şu sıralar bir felaket filmi modası var... Knowing, The Road, 2012, I am legend vb... Demek ki herkesin harcı değil böyle temalı film çekmek... Ellerine yüzlerine bulaştırmışlar... Filme notum Denzel hatırına 10/4...
  • spoiler çalışmıyor bende :( daha yazıcaklarım vardı.
    altı çizili olması için gereken kod çııyor birileri spoiler kodunu yazabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 23 Mayıs 2010; 23:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

The.Book.of.Eli.2010
    aklıma takılan bi kaç soru var,

filmin sonun körler için olan alfabeden çıktı kitap ?
    tamam, bizim eli o alfabeyi biliyor farzediyorum. ama sonra gözlere zoom yapınca kör(ama) çıkıyor eleman.
    kör(ama) ise nasıl o kadar savaştan sağ çıktı ? öte yandan 30 yıldır yolda ? kafam karıştı.

o tanrının verdiği görev ile yola çıktı çünkü..ayrıca spoiler verdiniz isterseniz spoiler tuşunu kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 23 Mayıs 2010; 21:01:03 >

• @ibraxi;

Spoier'ın kralını vermişsin. Filmi hala izleyemenler var ve bu başlığa giriyorlar. Spoiler tuşunu kullanmalısın.
  • Sıradan bir film, neredeyse hiç beğenmedim diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

The.Book.of.Eli.2010
    aklıma takılan bi kaç soru var,
    filmin sonun körler için olan alfabeden çıktı kitap ?
    tamam, bizim eli o alfabeyi biliyor farzediyorum. ama sonra gözlere zoom yapınca kör(ama) çıkıyor eleman.
    kör(ama) ise nasıl o kadar savaştan sağ çıktı ? öte yandan 30 yıldır yolda ? kafam karıştı.

Başka bir konuda yazdım sana bunun cevabını

• Hakkaten benim de kafama takıldı. Filmin başından sonuna kadar döktürdü herif, sonra da kör çıktı. Garip.

6.7/10
  • herkes filme kötü demiş bende 720p olarak indirmeye başlamıştım acaba normal mi indirsem?
  • Baya eksileri olan bir film ama yine de indirip izlenmeye değer. 7/10.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.