Şimdi Ara

The Book of Eli (2010) IMDB:7.0 | Denzel Washington - Gary Oldman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
6.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıyamet temalı filmleri her zaman sevmişimdir, en kötüsünü bile sıkılmadan izlerim...
  • Türkiyedeki gösterim tarihini bilen var mı bu filmin??
  • Fragmani izledimde dikkat cekici mutlaka sinemada gidilmeli diye dusunuyorum.
  • bence din propagandası yapan bir film bu !!!!
  • indiriyorum izliyim yorum yaparım.
  • 2012 gibi abuk olmaz inşallah! kıyamet kopuyor diyorsun sonra bir denizaltı bozmasına binip kurtuluyorsun, yok amerikan başkanı ben yandım sizler yanmayın Allah aşkına hesabı takılıp, bir bedevi gibi amerikan varoşlarında gezsin... fragmana yetecek 5dklık bir görsel çalışma yaptın mı tamamdır!
  • bayılırım böyle kıyamet sonrası filmlere,

hemen fallout'u getiriyor aklıma, e denzelde iyi adam, güzel film olacak gibi.
  • 720 p çıksın izleriz ya goruntu çok berbat
  • 3 kere ındırdım 2 sinde goruntu rezildı en sonunda bittorrentden adam akıllı indırebıldım..

filme gelınce objektıf olarak benı hıc tatmın etmedı. genel olarak 3 4 sahne harıcınde duragan bi filmdı aksını ıddaa edenler olcak ama genel seyıre bakarsak bıraz sıkıcı.. artı begenmeme sebeblerımden bı tanesıde tamamen fılmın incil e odaklı olmasaydı..bıraz daha hareketlı ve tek bır konu uzerınden gıdılmeseydı daha hos olabılırdı..

ı am legend la kıyaslıyorum benzer yonlerı var..ı am legend a 10 uzerınden 7 vermıs olsaydım bu fılme 4 verırım..

izlenebılır tabıykı kötü demıyorum ama ben begenmedım..
  • Yarın Vizyonda.
  • gittim arkadaşlar.

kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

tamamen misyoner filmi,bunu dini düşüncelerine karşı olduğum için söylemiyorum cıvığını çıkarttıkları için söylüyorum.
    ,
    film boyunca hiç ama hiç bir şey olmuyor,sürekli vakit geçirmeye dayanan sahneler var,adam oturuyor 1 dk boyunca yüzünü gösteriyor falan.

film mantıksız şeyler ile dolu,içinde sürekli çelişkiler var.film yanıtsız sorular ile dolu.

filmin sonunda hiç bir şey açıklanmadığı gibi bir merak ta bırakmıyor.özellikle 2. yarıda bağırasım geldi bitirin bu filmi diye.
  • öncelikle herkesin dinine, görüşüne saygı duyduğumu belirtmek istiyorum; ancak bu film benim hoşuma gidebilecek tarzda bir film değildi. film yoğun şekilde misyonerlik içeriyor. ve batı sempatizanlığı yapılmış. Başından sonuna kadar batıya yöneliş söz konusu. Filmde bahsedilen felaketten sonra tüm dünya sefillik içindeyken Batı çok iyi durumda, batı gelişmiş, batı eğitimli. Aksiyon sahneleri güzeldi, hoşuma gitti. fakat o sahnelerin dışında film çok durgun, sıkıcı. fragmanını izlediğimde beğenmiştim, gitmek istemiştim ama beklediğimi bulamadım maalesef. özellikle filmin sonlarına doğru kendimi dışarı atasım geldi. gittiğime pişman oldum, keşke farklı bir filmi tercih etseydim
  • Filmde sayılı aksiyon/çatışma sahnesi vardı ve baya iyiydi o sahneler. Ama onun dışında çok durağan ve sıkıcı bir filmdi. Yinede izlenebilir 10/6,5

Eli'yi filmin sonunda kör olarak gördük, filmin başından beri körmüydü o adam? Görme engelliler için hazırlanmış bir İncil, Eli'nin sesleri karşı aşırı duyarlı olması vs. Açıkçası anlayamadım. Eğer öyleyse bizim Türk filmlerinde ki köroğludan pek farkı yokmuş :)

Bir de son sahnelerde İncil'i Kuran'ın yanına koyuyor adam, orda da bir laf sokma sezdim sanki, dev gibi basıp ciltlemişler İncil'i :)
  • Bunlar da filmin kamera arkası:

Tanrının Kitabı / The Book Of Eli
    Kamera Arkası 2

Tanrının Kitabı / The Book Of Eli
    Kamera Arkası

• türkçeye hayranım the book of eli - "tanrı"nın kitabı
  • Ben filmi çok beyendim. Sonunda iyi şaşırtıyor izliyenleri.
  • Gary Oldman hatrına izleyeceğim ama fazla bir beklentim yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

türkçeye hayranım the book of eli - "tanrı"nın kitabı

Eli kelimesinin ne anlama geldiğini biliyor musun?
  • soyle gitsin arkadasim kapak yaptin tamam bakar bir daha anlamina da bizim de vaktimizi almasaydin madem biliyordun.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eli

siz icinizi bozmadiktan sonra istedigi kadar misyoner olsun hareket coksa izlenir.ona kalirsa matrix de misyoner bana kalirsa the one, secilmis kisi, dunyayi kurtariyor vs.. ama animatrix izlediyseniz ben kurtarmadim sen kendini kurtardin makineden ayrildin bir intihar muhabbeti var.stairway of heaven gibi duz okuyunca baska ters okuyunca baska.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.