Sansür varmı amazonda ? |
The Boys (2019) | Amazon (34. sayfa)
-
-
var
-
Püff. Torrent akar link sende yoksa kimsede yoktur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yine ne segs hikayesi yazdılar diye bakmak lazım ama korsan istemiyorum tüm bölümler yayıynlanınca alır bakarım
-
Hala yurtsever olarak mı çeviriyorlar ya allahım yarabbim. Sansürde vardır kesin.
-
Güzeldi 3 bölümün 3üde miss
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garip bir sansür var dizide telefon ekranında ne vardı bilmiyorum sansür koymuşlar, Lakin o çıplak adam ve yandaşları neydi öyle
Neye göre yapıyorlar bu olayı anlamadım şahsen.
-
Altyazı felaket
-
Hiç beğenmedim. Sıfır aksiyonlu boş bir sezondu. Her zamanki gibi eşcinselliği gözümüze gözümüze soktular gene.
-
LGBTQ+12 woke kültüründen midem bulaniyor artık bu ucubelere dayanamiyorum 2 bölüm dayanabildim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S4B1-B3
Eğlenceliydi. Bir önceki sezona göre düşük gidiyor sadece. Çok yükseltmişlerdi seviyeyi.
Puanım 10/7.8~
Bence çıkış noktası güzel olan bu diziyi moka sardırdırlar. Güzel de gitmiyor, biraz 4 ve 5. Sezonlarda da süründürüp bitirecekler. Ayrıca fransız nasıl bir anda bi oldu mesela, çok seviyordu canavar karıyı.
Alternafif alt yazi var mi malum yollardan indirsem. Gene Homelander'i Yurtsever olarak cevirmisler.
neden oğlum
-
Erin Moriarty nin saçma sapan estetiğini diziye yedirmek için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BU kadar estetiğe bir dudak doldusu, birde protez tırnak yaparsa tam bizim türk kızlarına benzeyecek. Bütün güzelliği, doğallığı, saflığı gitmiş.
-
Sansür hangi bölümde vardı? Ben amazon prime’dan izliyorum sansürlü müydü de kestiler acaba ?
Dizide en sevdiğim karakterlerden biri olan Frenchie’nin sahnelerini atlamak zorunda bırakanlara yazıklar olsun. Ulan şu heriifin cinsel tercihini değiştirince ne oldu yanş hikayeye muhteşem katkı mı sağladı?
bu dizi de twd gibi uzadıkça uzatılacak ve barak hüseini yiyecek gibi görünüyor, işin kötü yanı twd gibi sağlam zombi temeline kıurulmadığı içün dönüp bakan olmaz bi nyerden sonra çünkü karmaşık ve kopuk yapıda
-
1. ve 2. bölümde sansür var.
-
Frenchie zaten biseksueldi. Onceki sezonlarda surekli isaret edildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X