< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
The Boys (2019) | Amazon (35. sayfa)
-
-
3 bölüm yayınlandı çoğu izlediğim diziden güzel bölümlerdi kötü diyeni blok cehennemine gönderiyorum 🤣🤣
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
N’aptınız lan güzelim diziye? Woke saçmalığının asla bu diziye sıçrayacağını düşünmezdim. Ayrıca bu sezon sönük başladı gibi üç sezonu gözümü kırpmadan izleyen ben bu sezonun ilk üç bölümünü ileri sararak, sıkıla sıkıla izledim.
Bu sezon böyle devam edecekse final için 5. Sezon fazla bu sezon ile birlikte final yapsa daha mantıklı olur çünkü bu woke saçmalıklarını midem almıyor artık..
Gen V ile güzel bağlayacaklar orası belli ama Gen V de aynı şekilde sjw den geçilmiyor ki onun da 2. Sezonuna dair hiçbir beklentim yok. The Boys evreni aklımızda ilk üç sezonla efsane dizi olarak kalacakken görünen o ki güzelim evreni mahvedecekler. Umarım ilerki bölümlerde toparlarlar ama sıfır beklenti ile izleyeceğim.
Bu arada Starlight’ı oynayan oyuncu estetik faciasıyla kendine yazık etmiş de MM’e ne olmuş öyle ya?
Edit: Prime senin sansürünün de….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 20 Haziran 2024; 8:59:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Spoiler kısmı beni rahatsız eden tek kısım oldu dizide açıkcası, Birde 3 bölümdeki olayları rahat iki bölüme sığdırabilirlermiş gibi geldi.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 20 Haziran 2024; 23:4:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S4B4
İyi gidiyor şuan. Her hafta yeni bölüm için beklemek sıkıcı sadece.
Puanım 10/7.2
Detaylı uzun bir bölümdü 10 8
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4x4 çok çılgın bir bölüm olmuş. Uzun süre unutmam. Dizinin iyilerinden biri bence.
Bazen gerçekten insanın içi kalkıyor izlerken, Her defasında daha fazla ne olabilir diyoruz ama fazlası oluyor, Dizi bu konuda rakipsiz olabilir sanırım.
Güzel bir bölümdü bende 10/8 rahat puanlama yapabilirim.
-
Bulabildiniz mi acaba? Sansür nedeniyle prime üzerinden izlemek istemiyorum ama altyazı bulamadım.
-
Bu sezonda kayda değer bir sansür görmedik hocam bir iki ufak sahnede gördüm sadece, Hatta asıl sansürlenmesi gereken bir sahneyi sansürlememişler bir çok erkeğin bu ne ya dediğine eminim
-
o sahne hangisiydi ? merak ettim, spoiler içine alıp belirtirseniz sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kendini çoğaltan çıplak manyak vardıya hocam ondan bahsediyorum -
son bölümü beğenmedim,homelander'a artık biri dur desin...
-
Nasıl yaptılar bilmiyorum ama baya aşağı çekmişler diziyi.
-
Yorumlar icimi acitiyor. Son sezonu izlemedim ama sjw belasina bulasmadan yoluna devam eden, dahasi sjw ile dalgasini da acik acik gecen bir diziydi.
Sezon bitsin izleyecegim elbette ama dedigim gibi bu yoruar hic hayra alamet degil.
ergen dizisi olmuş iyice. ergenler homelander denilen kurgusal karakterin yaptığı hareketleri izleyip yükseliyorlar sonra ovvv yea adamım çok derin mesajlar veriyor vs süper dizi oluyor. çıplaklık ve kan vahşet katınca süper dizi olmuyor sjw da cabası.
-
son sezondan ilk iki bölümü az önce izledim.
sizi 4. sezonda gay ilişki koymaya iten ne oldu yani arkadaş. biraz övdüğümüz işin g*tü başı ayrı oynamasın ya.
ne gereksiz sahneler var öyle. Antony Starr oyunculuğu olmasa devam etmeyeceğim valla.
Starlight da ne yapmış öyle yüzünü. güzelim yüzünü heba etmiş. ben bu ablanın yerinde olsam estetik operasyonumu yapana dava açarım.
gruptaki kaslı zenci abimizde değişmiş. yeni abiye alışamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Haziran 2024; 21:7:33 > -
Diziyi sansürsüz nerede izleyebiliriz. VPN ile uğraşmak istemiyorum açıkçası. GoT için yaptığı sansürleri eline yüzüne bulaştırmıştı Prime, kendi dizisi ile iyice sıvamış sanırım. Korsan izleme sitelerinde durum nedir deneyen vs oldu mu acaba.
-
4x5 çok iyidi tam bir the boys bölümü olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X