Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
37.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne alaka hocam başka yerimizle izliyormuşuz? İşim gücüm yok oyuncuları takip edeceğim banane, Ben sadece izlediğim diziden keyif almaya bakarım, Oyuncuların adı filan önemli değil.

İlk 3-4 bölümde çok ikilem yaşadım bi aynı kişi gibi hareketler bir çok başka gibi karakter olarakta değişmiş gibi o yüzden benzeyen başka biri olarak algıladım şahsen.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    O Zaman hiç yorma kendini izleme ne zahmete katlanıyorsun.

Hani Amazon dan izliyor isen altta bar var orada kim neymiş yazıyor öğren yanı.

Bomboş hayat yaşıyorsunuz.

Bunlar bir de diziyi eleştiriyor ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 6 Temmuz 2024; 20:22:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kadar boş yorum yapan görmedim gerçekten film dizi forumlarında. Sanamı soracak burada insanlar ne izleyip izlemeyeceğini mantığa bak, Dünya senin gibiler etrafında dönüyor anlaşılan kendini tatmin etmeye devam et böyle, Birde cevap verilmemesi için engellemiş forum kullanmayı bilmez boş boş eleştiri yaparThe  Boys (2019) | Amazon 

• SallamaDayı S kullanıcısına yanıt
    aneyy, ben de farketmedim, ama adamın mimikler de değişmiş gibi geldi.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Geriye dönük hep sakallı gördük bir den kesmiş hafif oda botoks yaptırmış gibi.

Ajan oldu ya devlet memuru sayılır.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Öyle deme hocam çok bilmişler laf sokar şimdi sana nasıl fark etmezsin nerenle izliyorsun diye The  Boys (2019) | Amazon 

Ama gerçekten dediğin gibi başka biri olmuş resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuDev

Joe Butcher'in hayali ise Ryan'ı bayıltacak ilacı nasıl verdi olum?

Ryan'ın ilacını o koymadı zaten. Koyan butcher. Neuman'ın eşinin bacaklarını kesen de Butcher zaten. Butcher'in ölen eşi Becca Butcher'in melek tarafındayken Joe şeytani tarafı. O Ezekiel'in falan ölmesinin sebebi Joe'nin ağır basması. Hatta sana şunu söyleyeyim inanamayacaksın muhtemelen ama Butcher'in gücü var, o güçle Ezekiel'i öldürdü zaten. Hatta gücünün ne olduğunu da biliyorum ama söyleyemem ağır spoiler olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 7 Temmuz 2024; 22:45:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rezalet bu sezon

• bu sezonun ne elle tutulur bir yanı var ne de akılda kalıcı bir olayı.

• Diziye başlamayı düşünüyordum da son yorumlar beni düşündürdü. Ne dersiniz, izlemeye değer mi...

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Durduğun hata.

• Yeni bölüm şahaneydi.

ilk 3 sezon gerçekten çok eğlenceliydi ama son sezonu ben hiç beğenmedim.

Diziyi çıktığı günden beri takip eden biri olarak söylüyorum hocam, kesinlikle başlamalısın. Son sezonun bu kadar gömülmesini hiç anlamıyorum. Bu dizi zaten hiçbir zaman kendini ciddiye alan yapımlardan olmadı ki. Kan, vahşet, argo ve daha nice absürt olayların harmanlandığı eğlenceli bi dizi işte.

Tüm bunlardan ayrı olarak şunu söyleyebilirim, tüm dünyada aşırı sağ görüşte artış olduğu için dizi de bunun tam karşısında cephe almış durumda. Bu durumdan rahatsız olanları da saygıyla karşılamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s04e07
    6 Ocak olaylarına da değindiler, tam politik oldu dizi. woke yetmezmiş gibi bir de anti-Trump çıktı.

şekil değiştiren abla, ne iğrenç birşey çıktın sen
    Ryan muhtemelen babasıyla kapışacak, yanlışlıkla virüsü de kendisi yer, bu sezon böyle dramatik biter.

• @glumerna @-BurakBey @Moldova_lover Cevaplar için çok teşekkürler, başlayacağım.

• rezil bir sezon finali iyi olsa bari

• Jeffrey Dean Morgan baba büyük karizma katmış ya.

• Dizi geçen sezon saçmalamaya başlamıştı zaten ama soldier boy yüzünden seyredilebilirliği arttı. Yine homelander sırtlıyor diziyi.

• s3 iyidi bu sezon homelander harici iyi giden birşey yok.

[spoiler]

[spoiler]

Black noir 3.sezonda öldü yerine oyuncu geçmedi mi. Konuşuyor ediyor konuşma diyorlardı dövüş bilmiyordu. Bu adam nasıl ölümsüz kurşun yemeyen uçan birine dönüştü ?

[spoiler]

[spoiler]

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.