1x05'ten yazıyorum; Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
The Boys (2019) | Amazon (38. sayfa)
-
-
The Walking Dead filler bölümleri yapmasıyla meşhurdu ama bu dizi yeni bir rekora imza attı. Tamamen filler bir sezon çekmişler. İlginç. 7 bölüm boyunca degişik seks fantazileri harici ve " orange man baaaad" ajandası hariç birşey olmadı.
-
Üzümlü kekim geri geliyor. Nihayet homelander sahneleri dışında diğer yerleride izleyebileceğim.
-
Mukemmel bi bolumdu, son sezon icin sabirsizlaniyorum.
Not: credits ekranindan once bi sahne daha var ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 18 Temmuz 2024; 14:55:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bir an olsun butcher babanın saflarından ayrılmadık.Gel de 2 yıl bekle şimdi
-
BUTCHERRRR BABAA 🥶
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kötü başladılar, müthiş bitirdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 18 Temmuz 2024; 19:44:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Final bölümü 10 üzerinden 15 kalanı 10 üzerinden 7 ortalama 10 8 güzel bir sezon.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oi! o nasıl sezon finaliydi öyle.
Geçen sezonu iyi başlayıp kötü bitirmişlerdi, şimdi ise tam tersini yaptılar. Yine de genele baktığımızda en kötü sezon buydu bence. Artık geriye son bir sezon kaldı, o da 2026 yazında gelir muhtemelen.
-
vasat bir sezon mükemmel tamamlandı. Tam bir geçiş sezonu olmuş, final sezonunda sağlam bölümler bekliyorum..
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Butcher en sonunda Joe Kessler'ın tarafına geçti, bundan sonra Sup avlayacaktır. Baya baya venom tarzı birşeye dönüştü. Homelander ile karşılaşsa nasıl fight olur merak ediyorum ancak Butcher'ı son sezonda artık iş bitirici modda izleyeceğiz. Çizgi romandaki kadar sert olmasını beklemiyorum, Neuman'ı haşat ettiği sahnede baya kontrollüydü ancak belli de olmaz bakarsın git gide Kessler'ın tarafına daha fazla kayar. Dizinin sonunda tüm sup'leri hallettikten sonra o iğneyi kendine bile saplayabilir. Veya Hughie'den yapmasını rica eder vs. Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Soldier Boy geri döndü. Ancak nasıl bir rolü olacak merak ediyorum, malum 3. sezonda herkesle kavgalı şekilde uykuya yatmıştı.. Harcayacaklar olsalar Jensen Ackles'ı göstermeden oldu bittiyle karakterin ölümünü gösterip geçerlerdi diye düşünüyorum.. İlla bir rolü olacak ama nasıl bir rol göreceğiz.. 5. sezondan beklentim çok büyük ama gelde 2 sene bekle işte..
-
Şunu anlıyoruz ki
Yavan bir sezon ama mükemmel bir sezon finali. Butcher reisi şimdi 2 sene bekleriz neler olacak diye.
Forumdaşların yorumlarına katılıyorum. Güzel sahneleri son bölüme koymuşlar. Bıdı bıdıyla geçti diğer bölümler.
S4B8
SB'un HL'ın eline düşmesi bi banamı mantıksız geldi?
Puanım 10/8.2
Genel Sezon Puanım 10/6.6
Şuna kesinlikle emin oldum bu bölümü izleyince, 4 sezon için başka bir final hikaye yazmışlar lakin Amazon bir sezon daha isteyince ara sezon yazmışlar. Finali ötelemişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3. sezon kadar olmasa da yine de o sezona yakın ayarda kaliteli bir sezon olmuş, aktı gitti. Sezonda adeta içimin yağları eridi. Pek çok süper geberip gitti. Ama zaman zaman şu Fransız, ilişkisi ve Japon gacının sahneleri sıkmadı değil. Fransız'ın böyle başına buyruk, marjinal, serseri, artist tavırları bir süre sonra kabak tadı vermeye başladı ama neyse ki bölümler genel olarak güzeldi de bunları örttü. Ve sezon çok güzel bitti.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.3. sezondaki kralı 5. sezonda yine kralı göreceğiz belli ki. Asker çocuk. Bu forumda biri 3. sezon biterken asker çocuğu bir daha göremeyeceğimizi söylemişti. O mesajı bulursan cevaplayacağım. Bu arada 4. sezonda
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Et yiyen uçan koyunları çok beğendim. Horoz da iyiydi. Butcher reisin süperleşmesine ve kafa patlatanı gebertmesine sevindim yine şu din satıcısını da gebertmesi iyi oldu. Harbiden "you are fucking welcome" Komadan çıkan Hugie'nin babası da ortalığı fena katletti. Bizim Yurtsever de iyi katliam yaptı. Kendi üzerinde deney yapan, o zamanlarda çalışan ya da çalışmayan herkesten intikam aldı yaktı biçti. Sızıntı ayağına 2 yanlış kişiyi öldürdü. Omzunda tutup ikiye bölmeden önce gerilmekten dolayı arkasından osura osura cıvık cıvık ağ sıçan elemanın olduğu sahnelerde yarıldım. Bizim Ashley de g*t korkusuna süper oldu iyi mi. Kim bilir ne yeteneğe kavuştu. Neyse Asker Çocuk sebebiyle 5. sezonu iple çekiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Temmuz 2024; 17:4:7 >
-
Hocam sanırım müjde. Henüz sezonu bitirmediyseniz uyarı düşeyim. 4. sezon sonu
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Evet 4. sezonda tahmin ettiğiniz gibi görmedik ama 5. sezon için Asker Çocuk'a yeşil ışık yakmışlar. Homelander tekrardan Asker Çocuğu tüp içinde uyurken görüyor ve sezon orada bitiyor. Yani 5. sezonda bu karakteri görmeyeceksek bunu boşuna göstermiş olamazlar. 5. sezon çok kanlı geçecek gibi. -
Hocam biraz geç olacak gerçi yazanlar olmuş ve zaten ilk sezona başlamışsın ama yine de ben de yazmak istedim. Dizi güzel. Bakmayın yorumlarda gömdüklerine dizi şu anda izleyebileceğiniz en iyi dizilerden biri. 2. sezonda biraz irtifa kaybediyor ama yine de güzel ki bence Fallout'un ilk sezonundan misliyle bile güzeldi. Zevk renk diyeceğim ama ben aldığım seyir zevkime bakarım. 3. sezon ise dizinin pik noktası. Bunun da ne olduğunu yazmayacağım. Aynı seyir zevkini muhtemelen 5. sezonda da yaşayacağız eğer dizinin senaristleri filan batırmazsa. Hatta ben 5. sezondan daha çok umutluyum.
Bu arada Amazon Prime'ın dizinin bölümlerini sansürlediğini bilmiyordum. Son sezonla ilgili yorumları okudum ve öyle öğrendim. Torrentten izleyin arkadaşlar sansür filan varsa, torrent akar. Benim izlediklerimde altyazı Amazon Prime dizilerinden alınmaydı. Homelander'ı evet Yurtsever diye çevirmişler ama bence bunda umursanacak, aşırı tepki verecek bir şey yok. Niye bu kadar tetiklenip yadırgadınız anlamadım. Yani yorumlarda sırf bu yüzden diziyi izlemeyip alternatif altyazı arayanlar olmuş ilginç gerçekten. Tepkiyi aşırı buldum.
-
Arkadaş son bölümde dizi yine telif yemiş,altyazı bulabilen var mı?
Dexter new blood'da da aynısı olmuştu,adamlara tüm sezon batmıyor,sezon finali gelince akıllarına telif geliyor.
-
Bobby singer: idjits ,balls yıllar boyu supernaturalde bobby'nin klasik 2 kelimesi....
Sezonu zaten beğenmemiştim,finalde son 20 dk işe yarar.
-
final bölümünü de beğenmedim bomboş ara sezon yine dön dolaş başa
final sezonu tek merak ettiğim konu eşli ona bakma mene bak ın özel gücü ne oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X