Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
37.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.sezona Valorie Curry geldi, diziye renk kattı resmen hem aşırı güzel hem de aşırı iyi oyuncu. The  Boys (2019) | Amazon 

5.sezon ile final yapması üzüyor, 10 sezon sürse izlenir.

• Final bölümü çok iyiydi sanırım son sezon aşırı aksiyon ve heyecanlı geçecekThe  Boys (2019) | Amazon 

• Prime da ki sansür durumu ne seviyede arkadaşlar?

• 4x8 resmen çöptü genel olarak 4 sezon diğer sezonlara göre çok sönük kaldı,

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Ben zaten hep malum ortamları tercih ediyorum. İlk sezonu devirdim. Tam gaz devam.

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Sansür yok

• ...Valorie Curry aşırı güzel...
    hmm, ok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sezon sürse bu sefer beğenmeyiz hocam. Uzayınca senaryo sırıtmaya, senaristler yazamamaya başlıyor. Bence 5'te bitirip tadında bıraksınlar.

• Senin dediğin de doğru ama uzun süren diziler de var şuan aklıma gelen Supernatural ve X-Files tabi bu tip dizilere konu bulmak daha kolay oluyor. Sonradan monotonlaşma sorunu oluyor. Bir ara Supernatural'a tekrardan başlayasım geliyor günde 2 Bölüm izlesem yeter diyorum ama bildiğim kadarıyla dijital servisler de yok galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ve 2.bölümde var

• Yanlış hatırlamıyorsam Supernatural'ın yayın haklarını Amazon aldı. Ordan izleyebilirsiniz rahat rahat.

• Zayıf bir sezon finaliydi.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Hangi unsur sayesinde iyileştin Butcher? Bünyendeki tümör ile barışık yaşayınca max kondisyona mı geldin?Böyle darbe mi olur? İki imza, oylar falan birden koskoca ülke kuzu gibi Homelander'ın arka bahçesine döndü.Neuman nasıl öldü, ipincecik uzuvlar ile böylesine güçlü bir süper'i öldürebilir misin?Laf olsun torba dolsun, Ryan kontrolsüzce insan öldürüyor, sanki daha nazik metodlar yok.
  • Aşırı kötü final olmuş :(

Gen Z ile bağlayıp bitirelim bitti gitti kafasında çekilmiş resmen, üzerinde çalışılmamış bile.

Üzdü bi tık.

• Butcher'ın güçleriyle alakalı, bir sahneye denk geldim bunu bende unutmuşum..

Spoiler,

Hatırlarsanız 4. sezon 4. bölümde Hughie babasına compound V vermeden önce Butcher ile karanlık bir sokakta konuşuyordu. Butcher, Hughie'e yapma işe yaramaz falan diyince, Hughie, Butcher'a neden sende denemiyorsun belki geçici V'nin yarattığı tümörü iyileştirir diye bir öneride bulundu ancak Butcher zaten bi kaç ay önce denedim hiç bir işe yaramadı dedi..
    Ancak işe yaramıştı.. Butcher'ın vücudundan önce vücudunda bulunan tümor compound V'yi emdi ve tümor özel yetenekler kazanarak simbiyotik bir forma büründü üstüne bulunduğu vücudu da yavaş yavaş ele geçirmeye başladı.. Butcher'ın ezerek öldürdüğü bir tavşan vardı hatırlarsanız, ezerek tavşanı öldürdü geçti ancak Butcher'a baktığımızda şuan Neuman'ı ortadan ikiye bölecek kadar güçlü bir forma büründü..

Final sezonuyla ilgili tahminim de, çoğunluğun da tahmin edebileceği gibi;

Spoiler,

Muhtemelen Butcher git gide kontrolü Kessler'a (tümore) karşı kaybedecek ve git gide daha acımasız biri olacak.. En sonda da Homelander ve superleri ortadan kaldırdıktan sonra son kez direnip Hughie'den kendisini öldürmesini isteyecek veya final bölümünde asıl kötü olacak vs.. Ama kesinlikle duygusal bir son bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 21 Temmuz 2024; 17:42:53 >

• Yalnız şöyle bir şey de var bence spoiler olmasın da malum şahsın tamamen iyileştiğini de bilmiyoruz. 1 sahne izledik sadece o da sezonun final sahnesiydi. Yani belki de intihar görevi aslında.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Spoiler,

bence iyileşti, farkındaysan birden gençleşti ve saçlarındaki beyazlar falan gitti.. Ancak bunun bedeli de yavaş yavaş kontrolü Kessler(tümor) ele geçirecek gibi duruyor. Hasta olmasının sebebi tümore direnmesi ve kontrolü vermemesiydi. Benim yorumlamam bu şekilde en azından çünkü final bölümünde çok sağlıklı ve dinç görünüyordu, hastalık namına bişey kaldığını sanmıyorum. Ha belki 5. sezonda tümore tekrar direnmeye çalıştığı ve tekrar yatak döşek moduna düştüğü bir sahne gösterirler belli olmaz.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt

Spoiler,

Hughie’nin babası da mesela ilk başta iyileşti ama sonrasında hafıza kaybı yaşayıp geçmişte yaşıyordu ve kontrolü kaybetti. Yani sağlıklı görünüyor evet ama belki aşırı V kullanımından dolayı olabilir. Ryan’ın da aslında Homelandar’dan farkı olmadığını görünce onunla tek ben savaşırım diyerek aşırı doz almış olabilir.

• Ya bu spinoff dizisinden 2 kişi geldi o siyahi kadın nerede?

Acaba son sezon da mı ortaya çıkacak...

Yada gen v nin yeni sezonunda arada geçen olayları anlatıp kıza bir şey olduğunu mu gösterecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 22 Temmuz 2024; 10:25:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezonun aksine, sezon finali iyidi.

5.sezonda çok kan akacak...

Spoiler,

soldier boy muhtemelen 5.sezonda da olacak. galiba supernatural'deki sam de final sezonunda yer alacak, öyle haber okumuştum
  • yanlış hatırlamıyorsam altyazılar yoktu bir dönem sonradan altyazıları koymuşlar teşekkür ederim haber için. The  Boys (2019) | Amazon 

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.