Şimdi Ara

The butterfly effect

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kelebek etkisi' adlı filmi daha yeni seyredebildim. Bence film muhteşem....

• izledigim en iyi kurgulardan... güzel izlenilmesi gerekn bi film ben sahsen Ashton Kutcher icin izlemistim film beni daha fazla tatmin etti..
  • divx i war bende we her cnm sıkıldıgında tekrar tekrar izliyorum...kurgusu son zamanlarda izlediğim bi çok filmden daha ii
  • son zamanlarda izledğim en iyi film diyebilirim. Bayağı etkilenmiştim izlediğimde... Kurgu dediğiniz gibi süper.. Hele geçmişi her değiştirdiğinde o kızın düştüğü haller falan.. Çok iyi bir yapım
  • Son zamanların en iyilerinden biri bence
  • Uzun zamandır elimdediydi izleme fırsatı bulamadan gitti noyle oldugunu bilseydim
  • En ii kurguya sahip filmlerden biri....

Bunu begenenler mutlaka we mutlaka Memento-Akil Defterini izlesinler....

Bence cekilmis filmler arasinda kurguda bir numaradir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 7 Eylül 2004, 18:05:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek kelimeyle HARİKA.filmin nezaman başlayıp nerede bittiğini anlamadım.her an acaba ne olacak nebitecek diye durmadan düşündürüyor. ve belkide hayata dair çok önemli mesajlar veriyor.en çok hoşuma giden mesajsa HERŞEY BAŞLADIĞI YERDE BİTER
  • quote:

Orjinalden alıntı: multisync

tek kelimeyle HARİKA.filmin nezaman başlayıp nerede bittiğini anlamadım.her an acaba ne olacak nebitecek diye durmadan düşündürüyor. ve belkide hayata dair çok önemli mesajlar veriyor.en çok hoşuma giden mesajsa HERŞEY BAŞLADIĞI YERDE BİTER

süperrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

En ii kurguya sahip filmlerden biri....

Bunu begenenler mutlaka we mutlaka Memento-Akil Defterini izlesinler....

Bence cekilmis filmler arasinda kurguda bir numaradir....

bence kurgusu o hatirlamama anlarina dalis yapmasi babasinin akil hastanesinde olmasi onun kurtulmasi felan güzeldi memento da bu katagoride bundan sonra benim listemde
  • memento bu türün en başarılı örneklerınden ancak herkes aynı şeyi düşünmüo...sinemada izlediğimde ilk yarı bittiğinde salonun yarısı çıkmıştı
  • BENCE Bİ FİLM BU KADAR İYİ BAŞLAR,SÜRER VE BİTER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prodigy

memento bu türün en başarılı örneklerınden ancak herkes aynı şeyi düşünmüo...sinemada izlediğimde ilk yarı bittiğinde salonun yarısı çıkmıştı

YUH YANİ SENİN ADINA ÜZÜLDÜM

• Aman spoiler falan vermeyin ha ben daha izlemedim. İzlemeyenler de olabilir.
  • mckoray o banlar sınemadan cıkanlaraydı...asıl ben senın okuduğunu anlıyamamana üüldüm
  • harika tek kelime ilee....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mckoray

quote:

Orjinalden alıntı: Prodigy

memento bu türün en başarılı örneklerınden ancak herkes aynı şeyi düşünmüo...sinemada izlediğimde ilk yarı bittiğinde salonun yarısı çıkmıştı

YUH YANİ SENİN ADINA ÜZÜLDÜM

bir de benden

• herkesinde soylediği gibi izlediğim en ii filmlerden birisiydi. Ashton Kutcher ında hakkını yemeemk lazım.
  • Film gerçekten harika forumda anakonusu yoktu donanımhaber pek sevmemis galiba.

Filmin konusu işlenişi çok güzel harika bir kurgu muhakkak izleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.