Şimdi Ara

The Callisto Protocol Türkçe Yama Projesi / Ortak Çeviri/ Tamamlandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
6
Favori
15.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yamayı kurduktan sonra oyuna girdiğimde 3 saat hiç çıkmadan oynadım. Dün tekrar girip devam et dediğimde Siyah ekran geliyor öylece kalıyor. Bugun de aynı. Bir önceki save'a girdiğimde de öyle. Siyah ekranda kaliyor. Var mı bunu düzeltebileceğimiz bir yolu?

• anarki24 kullanıcısına yanıt

Yama dosyalarını silip sorunun çözülüp cozulmedigine bakın. Eğer sorun devam ederse dosya doğrulama yapın.

• Merhabalar X Box Game Pass üzerinden oynuyorum kurulumu yaptım fakat oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özellikler dediğimde Hedef kısmına bir şey yazılmıyor.Bunu nasıl çözebiliriz?

• alb7xer666 A kullanıcısına yanıt

Content klasöründeki gamelauncherhelper uygulamasını kısa yol olarak masaüstüne çekip -fileopenlog yazısını onun hedefine ekleyin

• yaptım fakat olmadı kısayol masaüstünde kalmaya devam mı edecek?

• Discordunuz varsa eğer 2 dakika yardımcı olur musunuz

• ellerinize sağlık, epic gamese tam denk gelmiş kralsınız

• alb7xer666 A kullanıcısına yanıt

Discord: atessivas

• epic sürümünde aynen dediklerinizi denedim yine ingilizce.

• ffffffffffffffffffffffffffff F kullanıcısına yanıt

Slm,

Yönet kısmından aşağıdaki ayarı yaptıktan sonra yine launcher üzerinden oyunu başlatırsan Türkçe olarak oynayabilirsin. Kısayol üzerinden bende de çalışmadı.

The Callisto Protocol Türkçe Yama Projesi / Ortak Çeviri/ Tamamlandı
    The Callisto Protocol Türkçe Yama Projesi / Ortak Çeviri/ Tamamlandı

• atessivas kullanıcısına yanıt

yamayı sildim. dosya doğrulama yaptım fakat hiç bir şekilde ekran gelmedi. yeniden oyuna başlangıç yaptığımda açıldı. save dosyası mı bozuldu acaba?

Yama dosyaları save dosyalarına müdahale etmez aslında. Muhtemelen farklı bir nedenden dolayı save dosyalarınız bozulmuştur. Şimdi yamayı tekrar kurarak oyunu Türkçe oynayabilirsiniz.

internette fitgirl sürümü için şunu buldum;

"Yükleme sırasında siyah ekran için komut satırına (masaüstü kısayolu) -ngxdisableota komutunu ekleyin. "

siyah yükleme ekranı için bende çözüm oldu.

türkçe yama eklenti kısayolunu da eklerseniz çalışır mı onu denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Ekim 2024; 13:42:14 >
  • atessivas kullanıcısına yanıt

merhaba,

indirme linkindeki zip dosyasını indirdikten sonra sıkıştırılmış dosyaları çıkartırken arşiv error hatası veriyor, hem 7zip de hem de winrar da.

3 adet .pak uzantılı dosya olması gerekirken 1 adet görünüyor.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Bu konudaki link güncel değil maalesef. Yamayı Sinnerclown sitesinden indirebilirsiniz. Steam-Epic-Korsan ve Gamepass için 2 farklı yama paylaştık.

• Link güncellenmiştir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.