Minishoot' Adventures | Türkçe Yama [%100]
Minishoot' Adventures, Üstten Görünüşlü Nişancı ile Metroidvania türlerinin harmanlandığı bir maceraya kapı açar. Baş kahramanımız; gemicik arkadaşlarını kurtarmaya, yozlaşmış düşmanları alt etmeye ve en derin zindanlarda bulunan baş düşmanların üstesinden gelmeye çalışır.
İndie bir oyun olan Minishoot' Adventures'i Türkçeye çevirdim. Bu tarz oyun sevenlerin kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum.
- Kurulum: Rar içerisinden çıkan dosyayı Minishoot' Adventures\Windows\Minishoot_Data dizinine atın.
- Çeviri Yüzdesi: %100
Çeviri ve Test
Kosgen
Paketleme ve Font
Odst
- NOT: Çeviri oyunun son sürümü v1.05(Steam sürümü) ile uyumludur.
- NOT2: Çeviride Türkçe karakterler yer almaktadır.
- Yama ile ilgili geri bildirim yapmak isterseniz bana özel mesaj yoluyla veya konu içine yazarak karşılaştığınız durumları bildirebilirsiniz.
Vee evet bu oyunda da diyalog yok. Sadece arayüze sahip.(333 satırcık )
Momodora Moonlit Farewell | Türkçe Yama [%100]
Momodora Moonlit Farewell, Momodora serisinin son üyesi olup hikâye odaklı bir Metroidvania oyunudur. Koho Köyü'nün Baş Rahibesi Momo, halkını kötü niyetli bir zangoç tarafından çağrılan iblis güruhunun elinden kurtarmak için çabalarken ilahi bir göreve çıkıyor.
İndie bir oyun olan Momodora Moonlit Farewell'i Türkçeye çevirdim. Bu tarz oyun sevenlerin kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum.
- Kurulum: Rar içerisinden çıkan dosyayı Momodora Moonlit Farewell\MomodoraMoonlitFarewell_Data dizinine atın.
Çeviri ve Test
Kosgen
Paketleme ve Font
Odst
- NOT: Çeviri oyunun son sürümü v1.1f32(Steam sürümü) ile uyumludur.
- Yama ile ilgili geri bildirim yapmak isterseniz bana özel mesaj yoluyla veya konu içine yazarak karşılaştığınız durumları bildirebilirsiniz.
Ultros | Türkçe Yama [%100]
ULTROS, içerisinde kadim bir iblisi barındıran Sanduka'da mahsur kalmış olarak uyandığın psikedelik bir metroidvania oyunudur.
İndie bir oyun olan Ultros'u Türkçeye çevirdim. Bu tarz oyun sevenlerin kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum.
- Steam Sayfası: https://store.steampowered.com/app/2386310/Ultros
- Kurulum: Rar içerisinden çıkan dosyayı Ultros\Ultros_Data dizinine Atın.
- NOT: Çeviri oyunun son sürümü(Steam sürümü) ile uyumludur.
- NOT2: Çeviride --ş,ğ,ı,İ-- hariç Türkçe karakterler yer almaktadır.
- NOT3: Çeviride zooloji, psikoloji, biyoloji ve anatomi terimleri bolca bulunmaktadır. Daha açık bir şekilde çevirebilirdim ama oyuna bağlı kalmak istedim.
8Doors: Arum's Afterlife Adventure Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar
8Doors, Kore halk masallarından büyük ölçüde etkilenmiş, hikaye odaklı Metroidvania tarzı bir aksiyon platform oyunudur. Babasını bulmak için öbür dünyaya giren Arum'un maceralarına eşlik ediyoruz. Yer yer Hollow Knight ve Ori'ye benzese de genel olarak başaramıyor. Oyunu çevirirken biraz hypelıydım açıkçası.
- Çeviri Link: https://sinnerclownceviri.net/konu/8doors-arums-afterlife-adventure-tuerkce-yama.4019/#gsc.tab=0
- Kurulum: Rar içerisinden çıkan tüm dosyaları 8 Doors\8Doors_Data dizinine atın. data.unity3d dosyasının adını değiştirin yada silin.
- Çeviri Yüzdesi: %99(Öğreticilerden birkaçı dosyalar karışık olduğu için çevrilmedi.)
- NOT1: Çeviri oyunun son sürümü 1.04v(Steam sürümü) ile uyumludur. 1.03v ve alt sürümlerde çeviri çalışmaz.
- NOT2: Çeviride Türkçe karakterler yer almamaktadır.
- NOT3: Çeviri küfür,argo vs. içermektedir.
- Paketlemede Swat'a ve çeviride Ahmet Dalkan'a yardım ettikleri için teşekkür ederim.
- Yama ile ilgili geri bildirim yapmak isterseniz, bana özel mesaj yoluyla veya konu içine yazarak, karşılaştığınız durumları bildirebilirsiniz.
Core Keeper Türkçe Yama
Selamlar herkese, Arasel nickli arkadaşımız Core Keeper'ı Türkçeye çevirmiş kendi isteği üzerine burada da paylaşıyorum.
- Steam Sayfası: https://store.steampowered.com/app/1621690/Core_Keeper
- Çeviri Link: https://s6.dosya.tc/server16/t991om/localization.zip.html
- Kurulum: Rar içerisinden çıkan dosyayı oyunun bulunduğu dosyaya atın. Oyuna Girdikten sonra ayarlardan dili değiştirin.
- Çeviri Yüzdesi: %100(27684 Kelime)
- NOT1: Çeviri oyunun son sürümü v0.7.1.0(Steam sürümü) ile uyumludur.
- Herhangi bir hata bulursanız (ama her türlü çift boşluk, yazım hatası gibi) veya çeviriyi beğenmediyseniz ("bu böyle mi çevrilir" gibi) Discord'dan Arasel'e mesaj atabilirsiniz.
FAR - Changing Tides | Türkçe Yama [%100]
FAR: Changing Tides, keşif tabanlı bir macera oyunudur. Okomotive tarafından geliştirilen oyun, PC'ye 1 Mart 2022 tarihinde çıkış yaptı. FAR: Changing Tides, bir çocuğun yeni bir yuva bulmak üzere çıktığı duygusal bir yolculuğu ve gemisini konu alan insanı saran bir araç macerasını anlatıyor.
İndie türünde bir oyun olan FAR-Changing Tides'i Türkçe'ye çevirdim. Bu tarz oyun sevenlerin kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum.
- Kurulum: Rar içerisinden çıkan dosyayı oyunun bulunduğu dosyaya atın.
- NOT: Çeviri oyunun son sürümü v1.2.0(Steam sürümü) ile uyumludur.
- Yama ile ilgili geri bildirim yapmak isterseniz, bana özel mesaj yoluyla veya konu içine yazarak, karşılaştığınız durumları bildirebilirsiniz.
Vee evet bu oyunda da alt yazı yok. Sadece arayüze sahip.(266 satırcık )
Momodora Reverie Under the Moonlight Türkçe Çeviri
Merhaba Arkadaşlar
- NOT: Çeviri oyunun son sürümü v1.07(Steam sürümü) ile uyumludur.
- NOT2: Çeviride --ş,ğ,ı,İ-- hariç Türkçe karakterler yer almaktadır.
Streets of Rogue Türkçe Çeviri
Selamlar Herkese
- NOT: Çevirinin çalışması için oyuna girdikten sonra settings>Languages>Fan translations On yapmanız gerekiyor.
- NOT2: Bütün çevirilerin aktif olması için Oyuna her girdiğinizde Fan çevirilerini açıp kapatmanız gerekiyor.
- NOT3: Çeviri oyunun son sürümü v98(Steam sürümü) ile uyumludur.v97 ve alt sürümlerde çeviri çalışabilir fakat font çalışmaz.
- NOT4: Çeviride Türkçe karakterler yer almaktadır.
- NOT5: Çeviri küfür,argo vs. içermektedir.
- Font paketlemede Sinnerclown ve Profesör Pikachu'ya ve çeviride Ahmet Dalkan'a yardım ettikleri için teşekkür ederim.
Webbed Türkçe Yama
Selamlar Herkese
- Steam Sayfası:https://store.steampowered.com/app/1390350/Webbed
- Kurulum: Rar içerisinden çıkan dosyayı \common\Webbed içerisine atın.
- Çeviri oyunun son sürümü v.104(Steam sürümü) ile uyumludur.
- Çeviri Yüzdesi: %99 (Ana menüdeki birkaç açıklama dil dosyasında olmadığı için çevrilemedi).
- Yamada Türkçe karakterler yer almaktadır.
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.155 (Bu ay: 486)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun