![]() ![]() ![]() ![]() Nine Sols, Sekiro'dan ilham alan elle çizilmiş 2D aksiyon-platform oyunudur. Diyarın korku saçan dokuz yöneticisini alt ederken kahramanımız Yi'nin macerasına ortak oluyoruz. İndie bir oyun olan Nine Sols'u Türkçeye çevirdim. Bu tarz oyun sevenlerin kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum.
Çeviri ve Test
Kosgen Paketleme @swat Font
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kosgen -- 1 Nisan 2025; 19:21:47 > |
Nine Sols | Türkçe Yama [%100]

-
-
Kolay gelsin hocam.
-
ne zaman gelir acaba
-
An itibariyle %80 olarak güncelledim. Ramazan bitmeden çeviri kısmını bitirmeyi planlıyorum.
-
Çeviri Yüzdesi: %90 olarak güncellendi...
-
Çeviri Yüzdesi: %100 olarak güncellendi. Test de çok uzun sürmeyecektir diye tahmin ediyorum.
-
Yama yayınlanmıştır arkadaşlar, keyifli oyunlar dilerim.
-
Eline saglık dostum. Ben bir steamdeck kullancısıyım bat. uzantılı dosyalar çalışmıyor swat.exe yapabilme ihtimalin varsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden
-
Eline koluna sağlık kardeşim.Bu oyun için güncel yamayı uzun zamandır bekliyordum .STEAMDECK konsolda oynamak çok güzeldi ve malesef bat uzantılı dosya linux tabanlı steamdeckte çalışmadı .keşke ona bir çözüm bulunsaydı .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Elinize sağlık çok teşekkür ediyorum 🫡🙏🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ellerine sağlık hocam. Özel teşekkürlerimi kabul et lütfen. Not: Aynı sürüm gamepass de çalısıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ha29ha -- 14 Nisan 2025; 10:56:22 > -
Çalıştığına emin misiniz? Gamepasste denedim oyunun menüsü geliyor fakat bozuk tuşlar çalışmıyor oyuna giremiyorsunuz vb.
-
Öncelikle emeğinize sağlık henüz oynayamadım indirimi bekliyorum. Ayrıca bir istekte bulunacaktım. BİOMORPH diye bir oyun çıkmış tam 1 sene önce. Demosunu oynadım az önce ve baya hoşuma gitti fazlaca diyalog var. Oynanış bakımından çok hoşuma gitti atmosferi falan olsun. Türkçe yama yaparsanız bu oyun için fırsat bulup çok minnettar olurum. Teşekkürler.
-
oyunun içine atıyorum yamayı da bi tepkime yok hala ing çaılışıyor
-
@ToLHaN_07 Gamepass için bir şey diyemeyeceğim ama Steam'de sorunsuz çalışıyor.
@F.Ressam O oyunun dil dosyalarını geçen sene çıkartmıştık öyle kaldı, şu an da çevirmeyi düşünmüyorum maalesef.
@Saxyfy Şimdi tekrar denedim yamada bir sorun yok. Kurulumu doğru yaptığından ve oyunun sürümünün aynı olduğundan emin misin?
-
Kral valla Steam den almadım da bu sabah dediğin sürümü indirip bı denicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece son sürüm Steam sürümüne uyumlu, korsan oynayacaksanız en son sürümü indirmeniz gerekiyor.
Gamepass'te data klasörünün ekran görüntüsünü atarsanız bakabilirim.
-
halletim oynuyorum 2 3 saatir eline emeğine sağlık yapan arkadaşın.
Benzer içerikler
- batman arkham knight türkçe yama
- gta 3 türkçe yama
- divinity original sin 2 türkçe yama
- vampyr türkçe yama
- nfs payback türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X