Şimdi Ara

Obscure %100 Türkçe yama Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Çeviri ve Test: Kadir BOZ

Link:https://www.trgamestudio.com/obscure-pc-turkce-yama.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 10 Mayıs 2021; 11:59:12 >

• Çok güzel ikinci oyunda gelir nostalji yaşarız sen olmasan var ya eski oyunlara kimse çeviri yapmıyor teşekkürler.
  • Elinize sağlık, kolaylıklar diliyorum.
  • teşekkürler
  • Merakla bekliyorum hocam, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_karabiber

Merakla bekliyorum hocam, kolay gelsin.
    teşekkürler son aşamalara gelindi
  • 10 sene önce idi sanırım ps2 de oynamıştım obscure dark lı bişeydi sanırım her karakterin bir öZel yeteneği vardı kimi duyusal kimi fiziki falan güzel oyundu vay beeeeeee pc ye tekrar yüklerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende merakla bekliyorum kardeşim

Şaka bir yanada bence teste felan hiç gerek yoktu. Darısı 2nin başına diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla süper olur acayip güzel oyun özellikle coop olarak oynayınca
  • 2 biraz daha bekler diye tahmin ediyorum cursed mountain'de çıktı elimde f.e.a.r var ana senaryo bitti 2 dlc senaryosu kaldı
    arada shenmue'da başladım 30K satır yaklaşık 1K'sı çevrildi.
  • up up
  • Bu yama testte kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

2 biraz daha bekler diye tahmin ediyorum cursed mountain'de çıktı elimde f.e.a.r var ana senaryo bitti 2 dlc senaryosu kaldı
    arada shenmue'da başladım 30K satır yaklaşık 1K'sı çevrildi.
    Yamayı oynamış biri olarak söylüyorum. Teste hiç gerek yok. Gönderin parayı alın gitsin. Ben öyle yaptım ve gayetde memnunum
    Türk teknik kardeşim inşallah kızmazsın bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalsın biraz daha, shenmue çok zamanımı alıyor, diğerleri az kaldı sanırım hepsini bir yayınlarım bu gidişle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 13 Şubat 2019; 19:3:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Until Dawn yokken bu vardı :D
    Zamanında nedeninin hatırlamıyorum yarım bırakmıştım bir şeyden dolayı. Yama çıkınca tekrar oynayacağım. Elinize Sağlık.
  • Uzun süredir test de bir sorun yoktur inşallah.
  • @Türk Teknik konuyu biraz hortlatıyor olabilirim ama ikinci oyunun çevirisini yapmayı düşünüyor musunuz, silent hill'i anımsatıyor bu oyun, ikinci oyuna yama yapılırsa iki oyununda yamasını alma düşüncem var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.