Şimdi Ara

[the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
6
Favori
6.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galatasaray 0-6 Arsenal

Arkadaşa maçlar için teşekkür ederim. Kalan maçlarında başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

Arkadaşlar yarın ilk 2 hafta maçlarının son günü. 23 nisan 23.59 dan sonra maç yapıcaz diye lütfen gelmeyin. eğer bir kişi sebebiyle maç yapılmazsa maç skoru o kişinin aleyhine 3-0 olarak yazılacak. eğer iki kişi yüzünden maç yapılmamışsa skor 0-0 olarak yazılacak.

Hocam bu ilk 2 hafta olayı nedir ? Tam açarsanız sevinirim. Ben şuana kadar sadece Milan ve Galatasaray ile 2 şer maç yaptım. Kendi sahamda ve deplasmanda olmak üzere. Kendi olduğum torbadan daha 6 takımla hiç maç yapamadım. Buraya yazdım maç yapalım diye ama sadeceGs ve Milan takımları beni eklediler. Diğerleriden hiç cevap gelmedi. Ben o arkadaşları eklicem birazdan. Şimdi ben 6 takımla kalan maçlarımı yarın 23.59 a kadar bitirmemmi gerekiyor ?

yok hocam size pmden de anlattım ama belki anlamayan arkadaşlar olmuştur tekrar edeyim. 20-23 nisan ilk 2 hafta maçlarının yapılması zorunlu. bu maçları yapan arkadaşlar, kendi aralarında anlaşıp ileriki hafta maçlarını da yapabilirler tabi ki. ancak ileriki hafta maçlarını yapıp da 20-23 nisan tarihlerinde yapmaları gereken maçları yapmazlarsa o maçlarda hükmen mağlup sayılırlar. olay bu.

bu da fikstürün son hali:

[the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 23 Nisan 2014; 1:01:05 >

• puan tablosunu yarın ilk iki hafta maçları tamamen bittiğinde (yapmayanlar olsa bile direkt 3-0 mağlup sayılacaklar) puan tablolarını da güncelleyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yarın ilk 2 hafta maçlarının son günü. 23 nisan 23.59 dan sonra maç yapıcaz diye lütfen gelmeyin. eğer bir kişi sebebiyle maç yapılmazsa maç skoru o kişinin aleyhine 3-0 olarak yazılacak. eğer iki kişi yüzünden maç yapılmamışsa skor 0-0 olarak yazılacak.

Hocam bu ilk 2 hafta olayı nedir ? Tam açarsanız sevinirim. Ben şuana kadar sadece Milan ve Galatasaray ile 2 şer maç yaptım. Kendi sahamda ve deplasmanda olmak üzere. Kendi olduğum torbadan daha 6 takımla hiç maç yapamadım. Buraya yazdım maç yapalım diye ama sadeceGs ve Milan takımları beni eklediler. Diğerleriden hiç cevap gelmedi. Ben o arkadaşları eklicem birazdan. Şimdi ben 6 takımla kalan maçlarımı yarın 23.59 a kadar bitirmemmi gerekiyor ?

yok hocam size pmden de anlattım ama belki anlamayan arkadaşlar olmuştur tekrar edeyim. 20-23 nisan ilk 2 hafta maçlarının yapılması zorunlu. bu maçları yapan arkadaşlar, kendi aralarında anlaşıp ileriki hafta maçlarını da yapabilirler tabi ki. ancak ileriki hafta maçlarını yapıp da 20-23 nisan tarihlerinde yapmaları gereken maçları yapmazlarsa o maçlarda hükmen mağlup sayılırlar. olay bu.

Hocam ben simdi mesaj atiyorum online olan kisiye ilk hafta macim olan arkadasa adam mesaj atmiyo yarinda bu maci yapamazsak nasil aciklicaz durumu vs arkadas 3.kez torino genoa macina girdi online suan cevap atmiyo ne yapmak lazim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeRT--92 -- 23 Nisan 2014; 1:07:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeRT--92

quote:

quote:

quote:

Hocam ben simdi mesaj atiyorum online olan kisiye ilk hafta macim olan arkadasa adam mesaj atmiyo yarinda bu maci yapamazsak nasil aciklicaz durumu vs arkadas 3.kez torino genoa macina girdi online suan cevap atmiyo ne yapmak lazim ?

hocam psn den ekleyip mesaj atın onu görmeme gibi bir durumu da yok. eğer yine de oynayamazsanız arkadaş 3 0 mağlup sayılacak.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilo Moana -- 24 Nisan 2014; 22:11:05 >
  • liverpool-arsenal: 2-1
    arsenal-liverpool: 3-3

3-3 biten maçta oyun hatasından yediğim ilk gol olmasa belki de ilk defa 2 maç birden yenmiş olacaktım. neyse zaten ben ilk dörde giremem 2 puandan bir şey olmaz
  • neredeyse sürekli online ım bu aralar. ve gruptaki herkese ulaşmaya da çalıştım. ancak milana ulaşmaya çalışan heniz hiç olmadı. artık ilgili maçlar için davetleri ben bekliyorum. turnuvayı düzenleyen can arkadaşa da duyurulur. iyi eğlenceler.
  • Arkadaslar PSG ile maçı olanlar eklesin beni psn: handsome_ugo yapalım maclarımızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evr-FB

AYNEN o nasıl pozisyon ilk kez başıma geldi:)eline sağlık sıkı maçlardı

Maçı yapalım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaboy -- 23 Nisan 2014; 9:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Maçı yapalım artık

hocam sizle yapalm isterseniz ekledim sizi psn de

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrcan1

quote:

quote:

Maçı yapalım artık

Musait misin suanda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugrcan1

quote:

quote:

Maçı yapalım artık

Musait misin suanda

musaitim hocam gel yapalim aciyom ps yi

• ya maç yapıcak kimse yok mu müsaitim kimse yok ortalıkta
  • barca 1 saate kadar online arkadaşlar
  • Psg-chelsea 0-2

Chelsea-psg 3-3

8. Hafta

• quote:

liverpool-arsenal: 2-1
    arsenal-liverpool: 3-3

3-3 biten maçta oyun hatasından yediğim ilk gol olmasa belki de ilk defa 2 maç birden yenmiş olacaktım. neyse zaten ben ilk dörde giremem 2 puandan bir şey olmaz

Tebrikler hocam. Güzel maçlar oldu.

• Yarım saat sonra Atletico Madrdi i bekliyorum. Müsayit olacağım. Arkadaşı ekledim.

• Bayern Münih ile maçı olanlar mesaj atsın.
  • the catcher kullanıcısına yanıt
    Can ben sana 6 atmıştım sen 7 yazmışsın düzenle istersen.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.