Şimdi Ara

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay Developers Cut

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet başlıkta da belli riddick'in oyunu çıktı oyun doom 3 motoru ile yapılmış filmini izleyenler bilirler ama bilmeyenler için söyleyim oyun ilk önce xbox için piyasaya sürülmüştü. Xbox olmasına rağmen çok muhteşem grafikleri vardı ki oyun xboxa çıkalı 6 aydan fazla oluyor. Merakla bekliyorum , Oyunu oynayan xbox çular halo 2 den bile çok beğendiklerini söylemişler gamespot da pc versiyonuna 9.3 vermiş (half life 2'nin 9.2 dikkatinizi çekerim)

• evet ben bugün aldım oyunu dvd olarak.1 saat kadar oynadım ve en az half life 2 kadar iyi bir oyun diyebilirim.grafikler muhteşem.oyundaki bütün konuşmalar seslendirilmiş(riddick'i tabiki Vin Diesel seslendirmiş)bence bu oyunu bulduğunuz yerde alın.
    kaçırmayın....
  • himmmmm
  • vin diesel'in sesine hastayım zaten.süper karizmatik bir sesi var.ama bizim buralara henüz gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberMuzo -- 14 Aralık 2004, 2:11:49 >
  • bu oyun riddick ismi ile para kazanmaya çalışan bir oyun değil kesinlikle.
    grafikleri, sesleri, yapay zekası ve riddick'in insani gaza getiren replikleriyle beraber bence bu senenin fps'lerde hl2 ve farcry ile 3 büyüğünden biri..i
  • DVD sini alabileceğimiz bir yer varmı ANKARADA gamespot iyi puan vermiş güzele benziyo gerçekten...
  • Evet arkadaşları screenshotlar ağzımın suyunu akıttı.
    Ama ben hala ulaşamadım bu oyuna.

Bu arada oyun fps di mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • torrent te görmüştüm
    bakıyım bi ara. acelem yok :)
  • Size oyundan birkaç görüntü...

• Oyunu indirip kurdum, sürükleyici bir oyun. Shaderlar bana bir tuhaf gelse de grafikler leziz. Ses ve atmosfer çok iyi. Ancak yumruk yumruğa combatı pek beğenmedim. Oyun genel olarak klasik bir fps değil.
  • Doom3 motorlu oyunlar çıkmaya başladı. Nvidia'ya dönüş dönemi geldi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 19 Aralık 2004, 1:42:19 >

• Bence yumrukla dövüşme olayı çok iyi olmuş baya da zevkli, adamların kasını gözünü patlatıyorsun yüzü kan içinde kalıyor felan
    Ayrıca çok manyak bir menüsü var hiç böylesini görmemiştim... Vin diesel tıpa tıp aynısı olmuş bu arada
  • ya bu oyunu istanbulda alabileceğim bir yer bilen varmı?
  • Bi de söyleyeyim bu oyun Doom 3 motorunu kullanmıyor. Grafikler benziyor ama kullanılan farklı bir motor ve bence doom3 ten daha iyi çünkü daha rahat çalışıyor.
  • evet doomIII'den kesinlikle daha iyi. bi kere doom'da olmayan ragdoll-pyhsics olayı var
  • neden bukadar sessiz sedasız geldi peki bu oyun, bide oyunun çok kısa olduğundan bahsediliyo...
  • FarCry çıkmadan önce ismini kaç defa duymuştunki...
  • çok merak ettim yarın alayım.
  • far cry çok öncesinden demo suyla falan baya gündem oluşturdu, konuşuldu burda bi karıştır eski topicleri istersen...
    quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

FarCry çıkmadan önce ismini kaç defa duymuştunki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 19 Aralık 2004, 17:26:57 >
  • dooma kıyasla nasıl bi sistem istio?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.