|
The Crew 2 (2018) [PC ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
-
Aşırı ucuza aldım, bu kadar dandik olduğunu bilsem hiç bulaşmazdım.
-
Birkaç yakışıklı da benden gelsin.
-
Arkadaşlar oyuna giremiyorum. 0_39 Server hatası veriyor. Çözümü bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birçok kişi gibi bende Playstore'dan 9 TL'ye düşünce aldım bu oyunu. Dün indirdim dün ve bugün biraz oynadım ama gerçekten oynamaz olaydım..
Oyunda ne bir hissiyat var ne bi gerçeklik var ne bi duygu var ne bi oynanış var. Hiçbir şey yok. Gerçekten oynadığım her dakika böyle bir oyun neden var diye sordum. Ve şuan oyunu siliyorum. Almayı düşünen vs. varsa 1 TL'ye düşse bile almasın derim. Çünkü cidden bu oyunda geçirilen vakte yazık. 300'le direk duvara giriyorum sadece kibarca "tık" diye ses geliyor. Neyse, daha fazla örnek veripte kendi canımı sıkmak istemiyorum. Bu güne kadar oynadığım açık ara en kötü oyundur kendisi.
10 üzerinden 2 veriyorum oyuna. 2 puanıda araç çeşitliliğine veriyorum. Bence o bile çokta neyse..
-
Hocam ilk oynadığımda ben de berbat demiştim fakat biraz araba toplayınca oyun tadından yenmiyor. Dün akşam öyle yanlarken iki kişi takıldı peşime yaklaşık 3 saat birlikte turlayıp durduk. Oyunun en güzel yani tekne yarışı da var, uçak yarışı da var, ralli de var, formula da var yani çok kompleks bir oyun haliyle sana çok fazla seçenek sunuyor. Mesela Amerikan araç şovları vardır çarpışmalı, patlamalı vs. bilirsin. En sevdiğim mod o genelde onu oynuyorum. Oyundaki etkinlikler de çok güzel. Live Summit’e hiç uğramadın muhtemelen. Yani sen de benim gibi ilk bakışta bu ne lan deyip bırakmışsın. Bence bir şans ver derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-69A78DD4E
Hocam ilk oynadığımda ben de berbat demiştim fakat biraz araba toplayınca oyun tadından yenmiyor. Dün akşam öyle yanlarken iki kişi takıldı peşime yaklaşık 3 saat birlikte turlayıp durduk. Oyunun en güzel yani tekne yarışı da var, uçak yarışı da var, ralli de var, formula da var yani çok kompleks bir oyun haliyle sana çok fazla seçenek sunuyor. Mesela Amerikan araç şovları vardır çarpışmalı, patlamalı vs. bilirsin. En sevdiğim mod o genelde onu oynuyorum. Oyundaki etkinlikler de çok güzel. Live Summit’e hiç uğramadın muhtemelen. Yani sen de benim gibi ilk bakışta bu ne lan deyip bırakmışsın. Bence bir şans ver derim.Valla hocam ilk bakış ilk izlenim çok önemlidir. Yani oyunun başıda olsa sonuda olsa sonuç olarak oynanış hissiyatı değişmeyecek. Uçaklada uçsan o hissizlik değişmeyecek benim için. O yüzden açık söylemek gerekirse vakit kaybetmek istemedim :)
Pek şans verilebilecek bir oyun olarak görmedim..
-
Sen bilirsin ama oyunda pro ayarlar diye bir muhabbet var. Araçların mekanik ayarlarıyla oynayabiliyorsun ağırlık merkezi, fren-süspansiyon ayarları vs. Mesela internetten kullandığım her aracın pro ayarlarına bakıp değiştiriyorum araçların sürüşü ciddi değişiyor. Stok haldeki araçların kontrolü kötü o konuda haklısın. Bir de araçtan araca değişiyor. Mesela Ferrari ve Bugatti sürüşü rahat araçlar. Ama Koenigsegg kanser bir kontrole sahip. Yine uçak ve tekne mekanikleri de alıştıktan sonra ilk seferki gibi delirtmiyor. -
Arkadaşlar oyunu direksiyon seti ile oynayan var mı feedback hissiyatı nasıl -
Bu oyunu uygun fiyata nerede bulabilirim? Yakın zamanda 9 liraya satılmış Playstore'da ama hiç satan da göremedim.
-
Playstoredan alirken direkt ordan uplay hesabina aktif ediliyodu, ayri key olarak satilmadi.quote:
Orijinalden alıntı: busterrBu oyunu uygun fiyata nerede bulabilirim? Yakın zamanda 9 liraya satılmış Playstore'da ama hiç satan da göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 28 Ocak 2021; 2:22:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
online yarışlarda insan bulunmuyor fazla artık crew 3 mü çıktı acaba :) beraber oynayacak arkadaşlar varsa ekleyelim.
-
Arkadaşlar herkese selam, oyunu dün steam üzerinden indirime girdiğini gördükten sonra deluxe edition olarak indirdim. Oyun indirdi yükledi vs. fakat oyun açılmıyor. 'Oyna' butonuna tıkladığımda az bir süre bekliyor ama tepki yok açılmıyor; herhangi bir uyarı da vermiyor öyle kaldı. Acaba keşke uplay üzerinden mi indirsydim diye düşünüyorum veya probleme yol açan başka bir durum mu söz konusu.
Bilgisayarı yeniden başlattım, uplay ile mi alakalıdır diye o da güncel değilmiş onu da güncelledi, yine de değişen bir durum olmadı. 53tl çöp mü oldu anlamadım şu an?
Bir de aklıma başka bir olasılık geliyor; sistemim ile alakalı işlemcim eski falan diye uygun özellikleri desteklemiyor olabilir mi diye düşünüyorum :( Lakin güncel birçok oyunu da açıyorum yani bir sıkıntı yok... Nfs heat yerine şimdilik bunu satın alayım dedim bu da böyle bir sorun çıkardı, yardımcı olursanız sevinirim.
İade talebinde bulundum şu an, bakalım ne çıkacak sonuç... Olumlu sonuçlanırsa sonraki indirimlerde nfs heat ve hor pursuit remestrated paketini almayı planlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanozk -- 14 Şubat 2021; 13:23:38 >
-
forzacılar yüzünden unutulmasın burası da :D ekleyin beyler konvoy yaparız
Rockefeller.exe
-
quote:
Orijinalden alıntı: Messereforzacılar yüzünden unutulmasın burası da :D ekleyin beyler konvoy yaparız
Rockefeller.exe
forza alamadık bu çöpü aldık oynuyoz işte ekledim. nitro var araba 500 ile gidiyor falan b, değişik oyun. grafikler kötü. araba grafikleri güzel yollar evler berbat forzanın yanında.
-
crew 2'ye geçen birçok tanıdığım forzanın yapaylığından ve amaçsızlığından dolayı the crew 2'ye geçtiğini söylüyor. zaten biz nfs 2, most wantedlarla büyümüş nesiliz. bizim için grafik önemli değil hissiyat önemli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Messerecrew 2'ye geçen birçok tanıdığım forzanın yapaylığından ve amaçsızlığından dolayı the crew 2'ye geçtiğini söylüyor. zaten biz nfs 2, most wantedlarla büyümüş nesiliz. bizim için grafik önemli değil hissiyat önemli.
aynen ben nfsciyim oyunun yeri bende ayrı çocukluğum tüm hayatım nfs oynayarak geçti. en son payback i bitidrim. çok iyiydi grafiklerde. fakat heatı sevemedim. yağmurlu çamurlu havadan nefret ettim yüzde 80 hava berbat oyunda nedense.
forza windows güncellenince çalışmadı torrent versiyonu. birdaha oynayamadım. forzada yarıştan çok amaçsız gezmekten bende sıkılmıştım. güzel grafikleri görmek için geziyordum haritayı . yarışlar sarmıyordu.
crew 2 yi 1.5 yıl önce indirim kuponu var diye almıştım. forza açılmayınca yükleyip oynadım. grafikler kötü değil ama beklediğimden soluk sadece araçlar çok iyi grafiğe sahip. ama oyunda nitro olması benim için artı diyebilirim. birde online yarışlar hoşuma gitti. fakat online da kazanmak çok zor geldi bana. birde oyunda tek başıma hissediyorum kimse oynamıyor birtek ben ve bir kaç kişi gibi hissiyat veriyor.
grafiklerin solukluğundan şikayetçi olan varsa Reshade yamasına gerek yok artık. bulduğum nvidia özelliği sayesinde her oyuna özel reshade gibi profil oluşturabiliyoruz oyun içi. hatta burdan paylaşıcam ekran görüntüsünü. aradaki farkı.
-
tek başına hissetmenin sebebi oyunun oyuncuları farklı sectionlara (sunuculara) atmasından kaynaklanıyor. aynı anda bütün online oyuncuları aynı sectiona atsa fpsler yerlerde sürünür. haftalık live summitlere katılan oyuncu sayıları sana fikir verebilir bu konuda. 30-35 bin arası değişiyor oyuncu sayısı. yarış kazanmak için de azcık sabır gerekiyor. araçların performans seviyelerini fulleyip 7 adet gold setlerden taktın mı sırtın yere gelmez artık. gerisi el becerisine kalıyor.
-
bugattiye 2 milyon biriktiriyordum yanlışlıkla mavi fosforlu motoru almışım nasıl olduysa. 1.2 ye porsche spider aldım bende. serverda adam bulamıyoruz 3 kişi olmayıncada başa atıyor bekle bekle toplanamıyor bir oda. bazen sıkıntı oluyor yani.
FPS derken oyunda zaten fps yok hocam 60 fps maximum verdiği onunda düşecek biyanı yok. serverlarına güvenmiyorlar demekki. nsf worlde tek haritada yüzlerce kişi oynuyordu aynı anda. bu crew böyle yaparsa oyuncu bulamaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X