Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
127.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 20 level oldum Perf açıldı. oyunun verdiği 100 bin para var onunla mercedes mclaren slr alayım mı yoksa devam mı edeyim altımda dodge srt var ilk aldığım araba bununla perf tuningde 300 küsür oldu aracın leveli devam mı edeyim tam bilmiyorum oyunu. Birde koenigsegg buldum 120 küsür bine acaba 11 lira verip üstünü tamamlayıp alayım mı indirimde şuandA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 27 Eylül 2016; 18:09:15 >
  • The Crew (2014) [ANA KONU]
  • The Crew (2014) [ANA KONU]
    Arkadaş 118 dakika yarış mı olur? 440 kilometre yol koştum, ne omuz kaldı ne el kaldı ne parmak kaldı. O başparmaklarımın içleri acıyor artık direksiyon çevirmekten vites değiştirmekten...

• Arkadaşlar speed car paketini alayım mı saleen falan var yoksa dodge charger srt ile devam mı edeyim elimde bir tek dodge charger var 300 küsür leve benim levelim 21 pvp falan atıyorum. Sadece görevleri yaparak mı gideyim önerileriniz nelerdir iyi araba almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Arkadaşlar speed car paketini alayım mı saleen falan var yoksa dodge charger srt ile devam mı edeyim elimde bir tek dodge charger var 300 küsür leve benim levelim 21 pvp falan atıyorum. Sadece görevleri yaparak mı gideyim önerileriniz nelerdir iyi araba almak istiyorum.

Faction görevleri güzel para veriyor. Az önce bir tanesini bitirdim, 2 saat sürdü gerçi ama 80K para verdi. Onun dışında para kazanmak istiyorsanız bir Performans arabası ile yüksek hızla seyir etmek komik paralar kazandırıyor. Bir viraja hızlı girip Drift saydırınca biraz alışınca 600-800 arası Buck veriyor. Bir saatlik bir sürüş kayda değer para biriktiriyor.
    Ayrıca oyun içi achievement'ları bitirip Dodge Viper alabiliyorsunuz ücretsiz.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Bu speed car paketini almak istiyorum 7 liraya acaba alayım mı diye düşünüyorum saleen falan var. Dodge charger srt ile oynuyorum rakiplerimin arabası benden çok daha iyi pek bir şey yapamıyorum. Birde hocam speed car paketini almasam 10 liraya oyun parasıı alıp koenigsegg alabiliyorum acaba siz hangisini alırdınız koenigsegg mi yoksa speed car paketini mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 28 Eylül 2016; 10:43:21 >
  • quote:

Sağolun hocam. Bu speed car paketini almak istiyorum 7 liraya acaba alayım mı diye düşünüyorum saleen falan var. Dodge charger srt ile oynuyorum rakiplerimin arabası benden çok daha iyi pek bir şey yapamıyorum. Birde hocam speed car paketini almasam 10 liraya oyun parasıı alıp koenigsegg alabiliyorum acaba siz hangisini alırdınız koenigsegg mi yoksa speed car paketini mi?

Hocam aslında bir kaç günde 450k biriktirdim. Biraz daha biriktirip LaFerrari almak daha cazip gibi.
    Ama illa ikisinden biri derseniz Saleen ve Koenigsegg ile test sürüşü yapın. Hangisi daha içinize sinerse hangisi daha performanslı ise ona bakın derim

Ha isterseniz Skyline da güzel, diğer araçlarla baş edebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 28 Eylül 2016; 11:50:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu anda 250 k param var biriktirip aventador falanda alabilirim fakat arabam çok cacık acaba skyline alıp para mı kasayım diye düşünüyorum.
    Hocam birde bu ödüllerden on the run falan açıldı download yazıyor bir zip indiriyor içinde resimler ve bir dosya var bu dosyayı nereye atacağım birde bu actions kısmında görevler var v4 falan onlar nasıl yapılır ayrıntılı bir rehber olsa iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 28 Eylül 2016; 13:09:57 >
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Hocam o aldıklarınız wallpaper, orada bir de Viper var. Onu alırsanız sadece stock ve performance spec alabilirsiniz. Yani Street ya da Dirt specleri yok. Ama Viper'da bedava olduğu için para kasma arabası olarak kullanılabilir. Ben daha faction ve pvp den dolayı pek ana görevleri yapmadım. Eve geçince resimle desteklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam bilgilendirme için.
  • Arkadaşlar oyunu ücretsiz edindim ubisoft sayesinde akk var indiremiyorum, oyunda dlc var mı ? varsa ücretli mi ?
  • DLC var ve ücretli.
  • Kullandığım arabaların 0-100-200-300 km testlerini yaptım nitrosuz umarım faydası olur :)
    The Crew (2014) [ANA KONU]

not:ARABALAR FULL 50 LVL
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    üstad antivirüs kullanmıyorum zaten güvenlik duvarını bi kapatıp deniycem. Oda olmazsa sorun başka ne olabilir?
  • Hocam koenigsegg geride kalmış sanki :) Laferrari nasıl memnunmusunuz. Lamborghini almak istiyorum 500 bin civarıydı Laferraride hoşuma gitti.
  • smtsnone kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim aynı sorun bende de var eğer çözümünü bulursan bana haber ver lütfen.
  • r7 360 kullanıyorum fxaa 4x'de kapmalar birbirine giriyor, nasıl aşacağız bu sorunu
  • Ferrari Speciale 458

The Crew (2014) [ANA KONU] The Crew (2014) [ANA KONU] The Crew (2014) [ANA KONU]

Ferrari icin topladigim platin ekipman serisi

Ama lanet araba 400 km/h gormuyor arkadas :D

Racing Car Serisinden McLaren ( Daha ufak ama , 850 lerde henuz )

The Crew (2014) [ANA KONU] The Crew (2014) [ANA KONU] The Crew (2014) [ANA KONU]

LvL 50 olduktan sonra , bana gore en basit Platin ekipman kasma yeri ( Performance ve Racing Carlar icin )

Ufak Platin ekipman kasma videosu , farkli birkac arac ile .

The Crew (PC) McLaren 12C GT3 LvL 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 29 Eylül 2016; 17:43:10 >

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    laferrari güzel seri araba
    ben onu tercih ediyorum şuan p serisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Arkadaşlar speed car paketini alayım mı saleen falan var yoksa dodge charger srt ile devam mı edeyim elimde bir tek dodge charger var 300 küsür leve benim levelim 21 pvp falan atıyorum. Sadece görevleri yaparak mı gideyim önerileriniz nelerdir iyi araba almak istiyorum.

Faction görevleri güzel para veriyor. Az önce bir tanesini bitirdim, 2 saat sürdü gerçi ama 80K para verdi. Onun dışında para kazanmak istiyorsanız bir Performans arabası ile yüksek hızla seyir etmek komik paralar kazandırıyor. Bir viraja hızlı girip Drift saydırınca biraz alışınca 600-800 arası Buck veriyor. Bir saatlik bir sürüş kayda değer para biriktiriyor.
    Ayrıca oyun içi achievement'ları bitirip Dodge Viper alabiliyorsunuz ücretsiz.

Bende PVP ve Faction gözükmüyor bir türlü, port ayarlamak gerekiyor gibi bir şeyler duydum acaba siz de öyle mi yaptınız yoksa başka bir yöntemi var mı?

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.