Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
127.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende fort gt var P ve c sınıfında c sınıfında 258 km den başka çıkamadım
    koenigsegg var p sınıfında oda 240 250 arası
    pagani zonda aldım geliştirdim onunda pek km yapmıyor

sen nasıl 375 falan yaptın anlamıyorm parçalarım hep paltinyum

püf noktası nedir acaba?

sendeki mclaren f1 olanmı başka mclaren göremedim mağazada
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    McLaren F1 , C12 ve 12C GT3 var bende . Su an Nos ile F1 360-370km/h ,C12 ayni sekilde , GT3 390-400 basiyor , Saleen de 370-390 arasi basabiliyor Nos takviyesi ile. Önündeki aracin "Slipstream" inde gidersen (malesef türkce karsiligini bilmiyorum )30-40km/h daha hizli gidebiliyorsun . 250 biraz yavas bana kalirsa . Bmw Z4 Nos ile 300 e cikiyor su an bende . Slipstream de 330 gördüğüm oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 2 Ekim 2016; 11:23:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu faction'larda oyun nasil isliyor ? Factionlari yaptikca verdigi para mi yukseliyor ? Ve hep ayni yarislar var ayni paralarla. Aydinlatabilecek var mi.
    Edit : agera r aldim. Stok hali 400ü rahat gecerken, perf tuner'den sonra 370i zor goruyor. O kadar para verip bu performansi almak, oyunu birakma sebebim oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuronGreyjoy -- 3 Ekim 2016; 16:25:53 >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha online adam akıllı yarış bulamıyorum hep pratice yarışları var anca 1000 bucks veriyor neden bi yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 3 Ekim 2016; 19:42:05 >
  • Oyunda bir buluşup dağ bayır gezsek birkaç kişi güzel olurdu.

kullanıcı adım: BatuE
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan06x

Oyunda bir buluşup dağ bayır gezsek birkaç kişi güzel olurdu.

kullanıcı adım: BatuE

Kardeşim istek yolladım nickim : uzimakireverse takılırız beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Topladigim ilk Hot Rot :)

The Crew (2014) [ANA KONU]

ikinci Hot Rot daha da fena :)

Tuning den sonra

3. Hot Rot , performans serisinden , zor zahmet parcalarini topladim :)

Videodaki 3. hiz testinde ondeki arabanin ''Slipstream'' dedigim ruzgar bosluguna girerek hiz ve performans artisindan nasil yararlanildigini da gorebilirsiniz .

• Gelecek olan yeni hediye oyun hakkinda az da olsa tahminler var .

Oyunun beyond good and evil oldugu tahmin edilmekte .
  • Arkadaşlar oyundaki araç sayısı çok sınırlı level atladıkça yeni araçlar açılır mı yoksa dlc felan mı satın almam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Arkadaşlar oyundaki araç sayısı çok sınırlı level atladıkça yeni araçlar açılır mı yoksa dlc felan mı satın almam gerekiyor?

Para topladikca , araba saticilarindan cesitli modeller alabiliyorsun , LvL 10 dan sonra sana 100 bin CC para veriyor , onunlada araba vs alabiliyorsun . Misyonlari tamamlayip ilerledikce hatun sana araba ve tuning parcalari aliyor saticilardan .
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    Doğru çıktı
  • 100 bin CC ile araba almayın ama sakın. 100bin cc 5milyon oyun parasına eşit. ama araba alırken 500bin gibi değer görüyor. onun yerine perk puanı alın. bir perk 2000 cc ya da 100bin oyun parası. 100bin cc ile 50 perk alabiiyorsunuz.
  • Bu arazi/Rally araclari dagda da pek ise yaramiyor , yada ben kullanamiyorum .

• arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım season pass var ama oyunda arabalar kapalı ne yapmam gerekiyor kısaca bilgi verirseniz sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1644

arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım season pass var ama oyunda arabalar kapalı ne yapmam gerekiyor kısaca bilgi verirseniz sevinirim?

Gec acildigini hatirliyorum , ama nedenini hatirlayamadim . Ya lvl 5 ten sonra aciliyordu , yada 1-2 kez oyuna girip ciktiktan sonra . Ama sonuc olarak sana tüm arabalari veriyor ( Wild Run araclari haric ) . Zaten kullandigin arabalar genelde ferrari ve McLaren modelleri , gerisini kullanma ihtiyaci duymadim simdiye kadar .

Edit : Bu arada Race Car larda bu arabanin hastasi oldum desem yalan olmaz :) Video Sıkıştırma olayini abarrtim galiba biraz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 6 Ekim 2016; 18:05:07 >

• trumpet kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim üstad bakalım hafta sonu oynarım artık ne olacagını görürüm
  • oyun 10 dakikada indi yarım saattir installing diyor.
  • https://www.youtube.com/watch?v=4VK5U1z1c_4 Şu problemi çözen varmı
    bu sorun yuzunden 1-2 saatlik yarışlarını yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 7 Ekim 2016; 22:55:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

oyun 10 dakikada indi yarım saattir installing diyor.

hala installing diyor
    ne yapmalı ?

EDİT: u playden play e basınca yükleyici açılıyor kalıyor öyle saatlerce oyun açılmıyor.

oyunun dosya konumundan exe dosyasından açıldı oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 8 Ekim 2016; 0:10:59 >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.