Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
127.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kokpit kamerasında, kamera açısı ayarlaması yapılabiliyor mu ( daha ileri daha geri gibi... ) ?
  • Oyunu indirmeye başladım.Bakalım akk ye takıldık ne zamana bitecek.
  • Yeni çıkacak DLC,Wildrun içerecekmiş. Ubi dahil 80 TL geliyor. Bence paket alacaklar ilk hakkını Season Pass olarak kullansın. Bundan 1 sene kadar evvel birisinden oyunu satın almıştım (hesap olarak sonra birisine bedava olarak verdim) GT 740M ile hem sürünüyordu hemde level 30 falandı adam hiçbir şey anlamamıştım. Bugün yarış yokluğunda deneyeyim dedim, GT 740M (OC) ve i5 4200m ile 720P, textures high diğer tüm ayarlar medium sadece AA ve SSO kısmı kapalı ama AA'lı bir şey açık (en sondaki ayar) sabit 30 fps alıyorum. Yağmur yağdığında 27'lere düşüyor fakat kokpite alırsan yine sabit 30 fps. TEK KELİME BA-YIL-DIM... Bugün ekstreyi ödeyip Season Pass alacağım. İyi ki ubi free dağıtmış ve optimize etmiş oyunu. Çok güzel. Forzasızlığı uzun süre unutturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi George of Kagen -- 21 Ekim 2016; 12:48:30 >
  • George of Kagen kullanıcısına yanıt
    hocam season pass yerine yeni çıkacak dlc yi almak daha mantıklı değil mi 50 level biri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsszz

hocam season pass yerine yeni çıkacak dlc yi almak daha mantıklı değil mi 50 level biri için

Evet hocam kulağa mantıklı geliyor. Wild Run ciddi anlamda gerekli bir DLC. Yeni çıkacak DLC zaten içerisinde Wild Run'ı içerecek. O çıkana kadar Season Pass arabalarını deneyimlemek güzel olabilir. O sebepten söyledim. Gördüğüm kadarıyla Klasik Edition'da araç sayısı hayli az. Season Pass'i bir hayli zorunlu hale getiriyor.
  • Arkadaşlar flood olacak fakat oyunda neon lights ve window tint olayı var mı? Ben m göremedim acaba :)
  • Arkadaşlar bu oyuna nasıl kötü denildi anlamıyorum. Çok zevk alıyorum oynarken eski nfs leri oynar gibiyim. Grafikler çok iyi ortam çok iyi müzikler harika. Bence hak ettiği değeri görmüyor yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #3_ea3a66d7_11 bu hata kodunun çözümünü bilen var mı? yarış bittikten hemen sonra verdi bu hatayı bağlantımda bir sorun görünmüyor modem res pc res attım değişen birşey olmadı steam ve ubisoft forumlarınada bakındım hatayı alan var ama çözüm yok çok fazla çöküyor bu oyun çok can sıkıcı para vermiş olsam saç baş yoldururdu bana
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    sonuna kadar katılıyorum.
  • arkadaşlar herkese iyi günler,

oyundaki isimlerinizi buraya yazarmısınız ekleyelim birbirimize yardımcı olalım.
  • The Crew (2014) [ANA KONU]

4,5m oldu
  • Bana 2 hafta içerisinde tüm içeriklerini satın aldıran oyundur. Aşığım resmen. Oyunun potansiyeli ve içeriği cidden büyük. Asla sonlanmamalı. Koskoca Ubisoft güzelim oyunu 70 80 araca terk etmemeli.

• geçen gamepad le onayım dedim hafif kasmalar hissettiriyo oynarken ani fps düşüşleri falan sistem zaten zar zor 35 fps veriyodu bu gamepadle alakalı olabilir mi ?
  • Nasıl oldu o kadar para.

• ayın ilk 2 günü özel factionlar çıkıyo kazanan takım için 5 dakikada 75k kazandım
  • The Crew oynayan arkadaşlar eklesi
    Kullanıcı adım: ProGhosts

• Arkadaşlar oyun içinde araba özellikleri (S-P-C-D felan) araba önerileriniz var mı?

• ferrari ve mclaren güzel
  • Gamepadi gosterebilen var mi ya? Elimdeki snopy ganeoadi xboxce programiyla her oyuna gosterdim simdiye kadar buna gosteremedim. Kkavye ile de keyif alinmiyor gamepade alisinca.

• 6 gb olanı ise oynatır
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.