Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
127.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60 level olmanız gerekiyor öncelikle daha sonra arabanın tüm parçalarıda 60 olunca 1497 olur eğer yinede olmuyorsa

HQ nuzda perksler olacaktır onları ayarlamanız gerekir
  • item taşıma görevinde polis olarak nasıl başkalarının görevlerine giriyoruz ?
  • ubisoftun bedava vermesinden yararlanarak ben de aldı indirdim oyunu düzenli oynamayı düşünüyorum DH adına bir crew var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta nasil yaptin onu bizede anlat yahu
  • Giriş ekranında yazıyor ama bedava mercedes polis arabası almaya gidince satın almalısın diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyuna yeni başladım haritanın Büyük bir kısmı henüz açık değil ancak Hiçbir şeye para harcamadım ve 500 bin dolar para var ve halen oyuna ilk başladığımda aldığım araba olan Mustang var artık bana kamyon gibi gelmeye başladı PvP lerde hiçbir işe yaramıyor artık arabayı değiştirmek istiyorum tavsiyeniz nedir hangi aracı alayım yada biraz daha biriktirip çok üst seviye araç mı alayım (level 30 küsür)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 18 Aralık 2016; 0:51:32 >
  • hocam bende aynı sorunu yaşıyorum. bedava mercedes polis arabasını almak istediğimde satın almaya yönlendiriyor ne yapmalıyım ??
  • 13 level oldum yeni yarış gelmiyor ne yapmam lazım
  • Son hali nasıl oyunun ..Atmosfer grafik iyi mı ?
  • sağol hocam yılbaşını bekliyorum javascript:void(opener.AddText('[sm\=xmas.gif]'));self.focus();
  • AlfredQueen A kullanıcısına yanıt
    Ana görev yarışlarından devam edin arada zoe çıkıp lan sana bedava polis arabasi veriyoz alsana falan diyo hic iplemeyin ana görevden devam

• Flawsız kullanıcısına yanıt
    öyle yapıyorum ana görevden devam ediyorum ama o da bi görev herhalde eninde sonunda onu da yapmalıyım galiba değil mi ?
  • AlfredQueen A kullanıcısına yanıt
    o olay calling all units dlc sini tanıtmak ve aldırmak amaçlı bi şey çok çok yüksek ihtimalle çünkü şu anda calling all units indirimde

• Lwl 7 yim bu lamborghini bende gözükmüyor , ama millet almış nerden nasıl alırız bu arabayı ?
  • Oyundaki CC ne işe yarıyor ? Boşa harcamak istemedim.
  • Güncellemeyle calling all units mıdır nedir ona dondu oyun birde hala satın almada satın alınmamıs gozukuyor. Polis aracından birtanesi (mercedes olan) free gozukuyor satın al dıyorum ama satın alma kısmına atıyor 70tl lik calling all units satın almayı gosteriyor cozumunu bilen varmı?

Ayrıca wild run a geri dondurme şansımız varmı?
  • bu da benden olsun
    The Crew (2014) [ANA KONU]

• Arkadaşlar Ubi'nin ücretsiz verdiği standart Crew'de wild run grafik geliştirmeleri var mı yoksa calling all units'i satın mı almak gerekiyor?
  • DRACON1C kullanıcısına yanıt
    Var hocam satın almanıza gerek yok
  • Tamam dostum teşekkür ederim.
    Oyunun suyunu çıkardıktan sonra sağlam indirim geldiğinde alırım artık. Şu an acelesi yok o zaman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.