Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
127.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • check your connection hatası veriyor dün akşam birden bire oldu düzelmedi bi türlü. nasıl düzeltebilirim. internetimde herhangi bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unut93 -- 24 Aralık 2016; 12:17:49 >
  • Arkadaşlar merhaba. Oyun ile ilgili 178 sayfa yazı var ve hepsini okumak gerçekten zor. Oyunu yeni yükledim. Gayet iyi diyebileceğim bir sistemim var. Fakat oyunla ilgili grafik sıkıntılarım var. Şimdi uzun uzun buraya yazmak istemiyorum. Facebook üzerinden ya da özelden bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır acaba? Eğer böyle bir şey yasaksa durumu buradan izah edicem. Teşekkür ederim şimdiden.
  • Oyuna simgesine tıklayarak göremiyorum install da kalıyor görev yöneticisinden ilgili yeri sonlandırıp öyle girebiliyorum ancak.Bunun bir çözümü var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\The Crew (Worldwide)\Support

InsHelper.exe ---> silerseniz direk başlıyacaktır
  • eskidi ama halen güzel
  • Şu başlangıçta verilen installing hatasını hala çözemedim. Sürekli araçlardan instahelp'i iptal ederek oyuna giriyorum. Bir de şu polis arabasını ücretsiz alamıyorum. Almayı denediğimde sürekli ubisoft sayfasına aktarıp ücretli araçları gösteriyor. Çözemedim buradaki ilişkiyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unut93

check your connection hatası veriyor dün akşam birden bire oldu düzelmedi bi türlü. nasıl düzeltebilirim. internetimde herhangi bir sıkıntı yok.

dns ayarlarını düzelt. ben de olmuştu.
  • Arkadaşlar tekrar sorayım, şu oyunun en başında kadın arayıp sürekli polis mağazasını ziyeret edip bedava arabanı almayı unutma diyor. Araba free gözüküyor ama almaya çalıştığımda ubisofta bağlayıp ücretli araçları gösteriyor. Çözüm nedir?

Ek olarak, nvdia 860m ekran kartı kullanıyorum. Çok daha detaylı oyunları yüksek çözünürlük oynarken bu oyun özellikle yarışlara girdiğimde kasıyor. Bu sorunla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marutan -- 30 Aralık 2016; 20:0:26 >
  • çözüm dlc satın almak orda amaç reklam

o kartla kasmaması lazım ilginç sıcaklık değerlerini kontrol ettinmi msi afterburneri öneririm
    ben 750m ile akıcı oynuyorum çünkü
  • Ayarları biraz daha düşürdüm. Isı sorunum yok genel olarak başka oyunları akıcı oynuyorum. Bakalım orta ayarda da kasarsa o zaman başka yöntemler denerim.

Amaç reklam ama arabayı satın alamıyorum. Free diyor, enter tuşuna basıyorum store'a bağlanacak diyor, tamam diyorum ve tüm araçlar ücretli çıkıyor. Sırf şu yüzden oyunu oynayasım gelmiyor.
  • Birisi şu gizli araçların yerini söylesin aramaktan sıkıldım 😒
  • Oyunun multisiyle singlesi karışık mı? Multiye menüden giremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu bölümde kaldım böyle kalıyor ekran ayarları ultrada kasmadan rahatça oynayabiliyorum imzamdaki sistem ile. Ayarları düşürdüm ama yine böyle sizce eksiklik hatası mı var veya başka türlü nasıl düzeltebilirim ?The Crew (2014) [ANA KONU]
  • Oyunun ilerleyen zamanlarında da telefon gelip "polis arabası al" diyor mu size? Hala soruma bir cevap alamadım. Konunun müdavimleri uzak diyarlarda araçlarını sürüyor galiba.
  • almasan da olur

dlc alman lazım zaten

polis ve motosikletler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Oyunun multisiyle singlesi karışık mı? Multiye menüden giremedim.

Karışık. Devam et dediğinde multi bağlanmış oluyorsun solo yarışlarınada devam edebiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The crew çalışmayı durdurdu hatası veriyor..Araştırdım yazılanları denedim dx den eski driverlara kadar ama olmadı..bi turlu giremedim oyuna ..Bilgisi olan arkadaş var mı ?
  • biriside allahını severse şu soruna bi çözüm önerisi olan varsa cevap yazsın. kariyer modunda aşağıdaki kırmızı arabayı hatırlarsınız mutlaka, olduğu bölümde yol bu şekilde bitiyor ve arabalar gitmeye devam ediyor. arabayı durduramıyorum geride gelemiyorum. ekran ayarlarını ultra da oynuyorum rahat rahat kasmadan, ayarları düşürdüm ama yine aynı sizce nedeni ne olabilir. uPlay' den indirdim oyunu. eksik veya hatalı olma ihtimali var mı 21 gb tekrar boşuna indirmek istemiyorum?

The Crew (2014) [ANA KONU]

• iyi günler alınacak arabaları sayabilirmisin ? heybetli arabalar olsun hangi modda hangi arabaları alabilirim ?
  • UPPPPP
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.