Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
127.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 19 level oldum ama girebileceğim görevlerin hepsi en az 30 level istiyor ne yapmam lazım şehirde boş gezerek level mi kasmam gerek illa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 16 Ağustos 2017; 20:27:33 >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla faction yarışları falan yaparak level alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hatırladığım kadarıyla faction yarışları falan yaparak level alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam şimdi baktım bazı görevler 30 level istemediği halde giremiyorum, street specs gerekiyor diyor zaten street bir arabam var anlamadım gitti

The Crew (2014) [ANA KONU]

Sağ üstte görebildiğiniz gibi arabam Street zaten, polis arabası filan mı istiyor acaba?

• Her şeye calling all units satın aldırmaya çalışıyor. Wild run'a ne oldu o kadar gelen arabayı alamadım.

• The crew oynayan varsa eklesin beraber oynarız.
    Uplay: ProGhosts

The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyun hala alınır mı sizce?

****de 33 lira online'ı falan kalabalık mı ?
  • Oyunda stutter sorunu yaşayan var mı arkadaşlar ?
  • Calling All Units birincil tercihim yoksa da en azından Wild run eklentili satış yapmak isteyen iletişime geçebilir.
  • Arkadaşlar herkese merhaba, biliyorum neredeyse the crew 2 çıkıcak ama geçenki indirimde aldım sonunda oyunu oynadım falan sonra arkadaştan bir direksiyon buldum. Pek ahım şahım değil ancak iş görür dedim aldım. Snopy mx-v19 model bi direksiyon ancak oyuna giriyorum direksiyon ayarı yapmak istediğim zaman direksiyonu sağa döndürünce görüyor solu görmüyor pedalları atayamıyorum el frenini atayamıyorum ve modu olmasına rağmen ki snopy ayarlarında hassaslık ve kademe ayarları çalışır görünürken oyunda bu kademe direksiyonda yok. Snopy direksiyonla kullanan var mı ? cidden sevap işlersiniz yıllardır almak istediğim oyun ve şimdi oynayamıyorum adam gibi.. Nasıl yapabilirim arkadaşlar öneri ve yöntemleri bekliyorum :)
  • Ubisoft müthiş bir iş yapıyor sürüş dinamiği grafikleri o haritayı cuk diye oturtması müthiş bir başarı ancak yapamadıkları birşey var oda arayüz. Muhtemelen de tutmaması bu yüzden ne yapacağını nasıl yapacağını çözesiye kadar oyundan soğuyorsun. Ben ilk çıktığımda beğenmemiştim sürüş daha zordu şuan ise çok güzel

• Beyler bu oyunu steamden satın aldım. Bu oyun için türkçe yama var mı?
  • Turkce yama yok dostum. Tekrar edeyim DLC'li olarak oyunu satan iletişime geçebilir.

• Merhabalar, bugün 1 milyon bucks'a ulaştım. LaFerrari alacaktım, yarı parasına indirimli olarak Aventador satıldığını gördüm. Özellikleri birbirine çok yakın. Şu anda Performans kategorisinde M5 kullanıyorum P1220 falan şu anda.
    Sizce indirimi kaçırmayıp Aventador mu alayım yoksa Ferrari her zaman Ferrari midir? Ya da otur oturduğun yerde M5 ile takıl mı diyorsunuz?
    Esas işimi görecek bir araba aldıktan sonra, sırf fantezi, boş boş gezmek için ucuz arabaları toplayacağım.
  • Kimseden ses çıkmayınca gittim LaFerrari'yi aldım. Ferrari her zaman Ferrari'dir ve kırmızı olunca tadından yenmez. 1294 levele getirdim, bir baktım benim 1200 küsur level BMW ile hemen hemen aynı özelliklerde. Dedim o iş olmaz, BMW daha yakışıklı geliyordu gözüme zaten atladım hemen. Aha o da ne? BMW bildiğin kağnı gibi gelmeye başladı. Statlar falan aynı ama BMW ne hızlanıyor ne dönüyor ne duruyor. Artık görevlerde Ferrari, boş gezerken BMW olur gibime geliyor.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    ubisoftun bu oyunla beraber 7 oyunu bedava verdiği zamandan beri ilk kez dün yükledim bilgisayara oyunu. yükleme sebebim de internette bir videoda dodge challenger görmem oldu sadece dodge challenger ile kariyer hedefim var yapabilir miyim bilmiyorum ama bu arabaya karşı zaafım var lanet kopsun.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Ben esas yarışta kullandığımdan hariç gerek kullanımı gerekse iç mekanı hoşuma giden arabaları turlamak için kullanıyorum. 2500-3000 devirde vites büyüterek şehirler arası yolda 130-140 ile giderek gezinti yapıyorum. Wreckleri falan o şekilde buluyorum. Ben de normalde R34 meraklısıyım da M5'i güzel yapmışlar. Spor Sedan severim zaten. Onunla oynuyordum. Şimdi LaFerrari'ye alıştım ama.
    şehir turu muhabbeti varsa çok güzelmiş ben sadece yarıştan ibaret sanıyodum. akşam hemen bakayım teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

şehir turu muhabbeti varsa çok güzelmiş ben sadece yarıştan ibaret sanıyodum. akşam hemen bakayım teşekkürler :)
    Free Roam var ve devasa bir haritası var oyunun. Bir uçtan diğer uca yardırarak gitmek yarım saat.
    Ben G27 ile oynuyorum, vitesi manuel yapıyorum. Vites 3000'e geldi mi atıyorum mesela. Aheste aheste sürüyorum, gidip wreck parçalarını topluyorum, fast travel kullanmıyorum, yarışlar arasında mobil garajdan Ferrari'yi bırakıp Stock Focus'u alıp sonraki yarışa kadar onu sürüyorum. Bunları yapmak mümkün.
    direksiyon seti varsa daha zevkli olur tabi. ben dodge tadını çıkardığım zaman silerim oyunu muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

direksiyon seti varsa daha zevkli olur tabi. ben dodge tadını çıkardığım zaman silerim oyunu muhtemelen
    Aslında oyun dolu. Harita kocaman ve yapacak bir şeyler mutlaka buluyorsunuz. Ya Faction görevleri, hurda araba toplama, yarışlar, polis görevleri v.b.

Ha yarış oyunlarına özel bir merakınız yoksa Dodge tadını çıkarıp bırakırım diyorsanız alternatif oyunlar da var.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.