Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
127.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canberky

arkadaşlar sadece online tabanlı bir oyun değil demi bu normal oyun sadece mpside var yani bir senaryosu falan olucak çünkü ubisoft yarışa el atmış çok süper olucak yoksa nfs World tipi bir oyun mu

Single, Online ve CO-OP modu var. Bazı kişilerin konuşmalarına göre Singleplayer modu Driver San Francisco'nun devamı niteliğinde olacakmış.
  • Oyunu şimdi gördüm

yarış severlerin böyle bir oyuna ihtiyacı vardı, tdu serisi güzeldi ama tam oturmamıştı, umarım bu oyunun oynanış güzel olur.

Grafik olarak bazı eksiklikleri var ama devasa harita bunu kapatıyor diyebiliriz.

Bu oyunla beraber yarış oyunlarında yeni bir devir açılır umarım, rekabetin artacağını umuyorum, ea bakalım nasıl cevap verecek.

• 300 lira yapsınlar yine alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boldy.Marry

300 lira yapsınlar yine alırım

2 ayda bi ek paket çıkarıp üstüne oyun içi market koyacaklarindan 300lirayida geçer harciyacagin para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

2 ayda bi ek paket çıkarıp üstüne oyun içi market koyacaklarindan 300lirayida geçer harciyacagin para

nasıl yani dlc mi ? illa da alacak mıyız o ek paketleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnvictusTR

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

nasıl yani dlc mi ? illa da alacak mıyız o ek paketleri?

henüz bu konuda açıklama yok ama büyük ihtimalle dlc çıkarırlar. zorunlu olmaz dlcler ama almazsakta çok şey kaçırırız bence. battlefield gibi.
    oyuniçi markette olacağını düşünüyorum. misal boyalar logolar vs.vs.

• 4 gözle bekliyoruz umarım araçların kontrolleri iyidir.
  • Paint uygulaması gelmiş denemek isteyen linki attım ilk paintim

http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-GB/skin-a-car/index.aspx

The Crew (2014) [ANA KONU]
  • çıksada oynasak
  • Özelleştirmenin dibine vurulmuş türü sevenler için büyük nimet bu oyun ama biraz eğri oturup düz konuşmak lazım. Sürüş dinamikleri ve fizik motoru şu hali ile rezalet görünüyor. Yayınlanan bütün videoları izledim arabalar havada gidiyor sanki ayrıza hız duygusu hiç yok.
  • The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• Umarım beklentileri karşılar.
  • Bu sene 3 oyuna kesin gözle ön sipariş vereceğim onlardan biri de bu oyun olcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun da ilk etapta her sehire gidebilicekmiyiz yoksa bolum geçerek zamanlami heryer acilacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Özelleştirmenin dibine vurulmuş türü sevenler için büyük nimet bu oyun ama biraz eğri oturup düz konuşmak lazım. Sürüş dinamikleri ve fizik motoru şu hali ile rezalet görünüyor. Yayınlanan bütün videoları izledim arabalar havada gidiyor sanki ayrıza hız duygusu hiç yok.

aynen doğru olabilir ama hergüzelin bir kusuru olurmuş,tdu 1 çok uzun süre oynadım ona benziyo,tek şeritli gidiş gelişli yollarda sollama yapmanın zevkini özledim direksiyonla felaket olucak bu oyun,asfaltı ağlatıcaz
  • Kesin çıkış tarihi ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Kesin çıkış tarihi ne zaman?

Kesin değil ama tahmini çıkış süresi; 2014'ün ilk çeyreği.

Bu açıklamaya göre en geç nisanda çıkmalı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.