Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
127.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fragmanı tesadüf eseri internetten izledim, oyundan haberim yoktu. Bende artık merakla oyunu bekliyorum.
  • güzele benziyor teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun trailer'i falan gayet iyi tdu 2 den sonra daha güzel bir oyun sanırım bizi bekliyor..

Beklemedeyim..
  • Cikis tarihi verilse iyi olucak ses haber yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crew için ilk sayfalarda mesajım var diye hatırlıyorum , birçok oyunda ilk sayfada mesajım var ama tek bu oyunu adam akıllı takip ediyorum , yakın zamanda kesin tarih + düzgün ve uygun bir fiyat verilirse yeni bir devir başlayacak benden size söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

Oyunun trailer'i falan gayet iyi tdu 2 den sonra daha güzel bir oyun sanırım bizi bekliyor..

Beklemedeyim..

Bu tdu2nin devam oyunu mu?çünkü bir aa tdu2yi yapan birim kapatıldı denildi birkaç ay sonra birimin tekrar açıldığı söylendi ve yeni bir oyun üzerinde çalıştığı açıklandı.bu o oyun olsa gerek.peki hala belli değil mi,pcye geleceği kesinmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serichelli

quote:

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

Oyunun trailer'i falan gayet iyi tdu 2 den sonra daha güzel bir oyun sanırım bizi bekliyor..

Beklemedeyim..

Bu tdu2nin devam oyunu mu?çünkü bir aa tdu2yi yapan birim kapatıldı denildi birkaç ay sonra birimin tekrar açıldığı söylendi ve yeni bir oyun üzerinde çalıştığı açıklandı.bu o oyun olsa gerek.peki hala belli değil mi,pcye geleceği kesinmi?

Tdu2 nin devam oyunu değil oyun ubisoft tarafından yapılıyor.Çıkış tarihi kesin değil hala sanırım fakat Pc ye geleceği kesin.
  • peki hocam yakın zamanda pcye çıkacak yarış oyunu varmı?Ben geçen gün grid 2'nin devam oyununu görmüştüm,galiba merlindeydi.yakın zamanda o çıkacak deniyordu.bunun dışında başka bir oyun varmı?
  • quote:

peki hocam yakın zamanda pcye çıkacak yarış oyunu varmı?Ben geçen gün grid 2'nin devam oyununu görmüştüm,galiba merlindeydi.yakın zamanda o çıkacak deniyordu.bunun dışında başka bir oyun varmı?

Açıkçası gündemi pek takip etmiyorum crew i bile rastgele keşfetmiştim.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarlar yardımcı olursa daha doğru olur
  • quote:

peki hocam yakın zamanda pcye çıkacak yarış oyunu varmı?Ben geçen gün grid 2'nin devam oyununu görmüştüm,galiba merlindeydi.yakın zamanda o çıkacak deniyordu.bunun dışında başka bir oyun varmı?

Google'a ''E3 2013 Game List'' yazıp araştırın. Tüm oyunların listesinin olduğu bir site gelecektir. Ayrıca E3 2014'e az kaldı. Haziranın ilk haftasında oluyordu sanırım. 2014 için belki daha güzel oyunlar gelebilir.
  • grafikler sanki cell shade in geliştirilmiş hali gibi göründü gözüme. bir de ayrıca sanki daha baba bir şey bekliyordum en başında, yanlış anlamayın ama şimdi bunun mesela grid e kıyasla dişe dokunur farklarını biri yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

grafikler sanki cell shade in geliştirilmiş hali gibi göründü gözüme. bir de ayrıca sanki daha baba bir şey bekliyordum en başında, yanlış anlamayın ama şimdi bunun mesela grid e kıyasla dişe dokunur farklarını biri yazabilir mi?

-Open World Online oynanışa sahip olması.
    -Oyun haritasının büyük olması ve gerçeğe uygun yapılması. (Bir yerde okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam haritanın en uç noktaları arasına teleport yapmadan gitmek 2 saat sürüyormuş. )
    -Oyunda takım halinde hareket edebilmen.
    -Benim için değil ama modifiye sevenler için NFS'den bekleyemediklerini burada bulabilecekleri. (Gerçi yine detaylı modifiye yok ama idare edecekler artık. )
    -Oyun modları. (Özellikle en sevdiğim Online Outrun polis kaçışı )
    -Level sistemi sayesinde en azından bir amacının olması.

EDIT: Oyunun Open World özelliğe sahip olması yetiyor aslında. Önceden orijinal oyun alırken Multiplayer Online desteğinin olup olmadığını bakardık. Eğer yoksa o oyunu almanın bir mantığı yoktu, korsan oynarsın daha iyiydi. Multiplayer Online sayesinde lobiler kurup arkadaşlarımızla yada başka oyunculara karşı oynardık ama artık oyunlarda Open World Online olup olmamasına bakacağız gibi. Çünkü diğer lobi sistemlerinden daha gerçekçi bir oynanış sağlıyor Open World. Oyunda normal Singleplay görevleri yaparken bile Online oyunculara rastlayabiliyorsunuz. Artık bundan sonraki yeni oyunlarda Open World olacak gibi. Tabi bu Open World sayesinde artık sistem gereksinimleri çok yüksek olacak gibi. Örneğin; Watch Dogs ve NFS Rivals'ın sistem gereksinimlerinin çok yüksek. İkiside Open World. Birkaç yıl sonra şuanki 4 GB Nvidia kartlarını normal bir özellik gibi görülebilecek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 8 Nisan 2014; 20:31:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yagami Iori

Bence konuyu ilk sizin açmanız gerekirdi. Oyunu çok iyi takip ediyorsunuz. Sizin sayenizde bende biraz bilgi ediniyorum.

• TDU2'nin devamı sadece ismi değişik.TDU 2 yapımında çalışan birçok yapımcı birleşip yeni bir stüdyo kurdular Ubisoft ile beraber çalışıyorlar.Yarısı ubisoft, yarısı da TDU 2 yapımcıları.
  • bu oyun nisan'da gelmez niye herkes 1 çeyrekte gelecek dedi anlamadım. 2014'ün son çeyreğinde çıkarsa yine iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

bu oyun nisan'da gelmez niye herkes 1 çeyrekte gelecek dedi anlamadım. 2014'ün son çeyreğinde çıkarsa yine iyi.

İlk tanıtım videolarında ''Early 2014'' yazıyordu. 2014'e girdiğimizde de E3'ün kendi sitesinde oyunun çıkış tarihi 2014'ün ilk çeyreği yazıyordu ama söyledikleri tarihte çıkaramadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 12 Nisan 2014; 9:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

TDU2'nin devamı sadece ismi değişik.TDU 2 yapımında çalışan birçok yapımcı birleşip yeni bir stüdyo kurdular Ubisoft ile beraber çalışıyorlar.Yarısı ubisoft, yarısı da TDU 2 yapımcıları.

TDU 2 ile uzaktan yakından ilgisi yok. Yapımcılar aynı diye oyunda onun devamı niteliğinde demek yanlış olur. Oyun modları ve oynanış olarak birbirinden bağımsız bir oyun. Tek ortak yanları Open World oynanışa sahip olması. Buda artık bir çok oyunda var.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.