Şimdi Ara

The Crew Motorfest [PS5 / PS4 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
15
Favori
11.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç sürüşü horizonun yanına yaklaşamaz.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

horizon4 ve forza 7'yi thrustmaster tx ile, horizon 5'i ise fanatec csl elite ile yüzlerce saat oynamış biri olarak forza serisinin sürüş dinamiklerine hakim olduğuma emin olabilirsin. Üstelik bu sistemleri sadece bu seri için kurmuştum. Sonra gt7 için de Fanatec DD pro ile sistem kurdum hatta. Yani hiçbir oyun veya seriye bağlanmadım keyfimi aldım ve sonra da sattım. Güncel olarak sadece gamepad ile oyunlar oynuyorum. Özetle çok takılmamak ve oyunlardan keyif almayı bilmek lazım.

• ninapersson N kullanıcısına yanıt

Tabiki ben de keyif alıyorum mükmün olduğunca her aaa oyunu deneyimlemeye çalışırım ben sevdim de oyunu lakin sürüş fiziklerini hala beğenemedim özellikle dönüşler araç kayıp gidiyor bazen.

evet, özellikle yardımcılar kapalı oynuyorsanız zorlayıcı olabiliyor ama arcade olduğu için gamepad ile rahatlıkla kontra verip toplayabiliyorsunuz. Gerçekçi olmadığını biliyorum ama kesinlikle keyifli olmuş. Özellikle drift modunu tavsiye ederim. Bana underground ve carbon nostaljisi yaşattı resmen.

• Oyun güzel yalnız bana nedense Forza'da ki araçların ağırlığını hissettirmedi. The Crew 2'ye göre gelişme var tabii. Forza Horizon'a yaklaşma var ama dediğim gibi şu araç sürüşlerindeki ağırlığı tam olarak hissettirmiyor The Crew(Motorfest) Bu hissi nasıl ve neyden kaynaklı alıyoruz onuda merak ediyorum, bilen varsa açıklayabilir mi teknik olarak?

Örneğin; The Crew'da ki bir araç 3 ton ise, aynı araç Forza'da 15 ton gibi hissettiriyor. Bu hissiyat bize nasıl geçiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 12 Eylül 2023; 23:39:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var. Şimdi oyun bize para ve araba kazanmamızı amaçlıyor. Tamam ben araba açıyorum, modifikasyon yapıyorum. Ancak bu araçla yarışa giremiyorum. Her yarış bana o playliste uygun araç veriyor. E ben o zaman neden araç alıp, onu dizayn etmeye çalışıyorum. Playlistler bitince mi ben yarışlara gireceğim?

• Yazılım, uğraşma süresi ve kaliteyle alakalı.

• Test Drive Unlimited yapımcılarının geliştirici olması sevindirici. Bence güzel oyun olacak ön sipariş verdim. The Crew Motorfest [PS5 / PS4 ANA KONU] 

• Grafikler çok hoş.

The Crew Motorfest [PS5 / PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Eylül 2023; 21:21:12 >

Series x mi?

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Evet.

Oyun açıldı mı ki? The Crew Motorfest [PS5 / PS4 ANA KONU] 

• Source kullanıcısına yanıt

Gold edition 11'inde çıktı.

Anladım. Bu sabah PC'de oynadım Horizon gibi görünüyor. Güzel oyun her şekilde oynanır.

• PS5 de denedim 5 saatlik trial deneme sürümü oyun grafikler güzel ancak araç sürüşü idare eder seviyede oynanabilir bir oyun olmuş Hawai iyi bir seçim mekanlar güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçların fizik dinamikleriyle yani gerçekçi tepki verip vermemesi ile alakalı. Yani sert bir virajı alırken veya ani bir frende araç sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsa o zaman ya bu aracın ağırlığını hissedemezsiniz ya da sanki aracı buzda sürüyormuş gibi hissedersiniz. Bunun olabilmesi içinde araç modellemelerinin simülasyon tabanında yapılması gerekir. Örneğin süspansiyon geometrisinin yok sayıldığı bir oyunda araç tümseklerden geçerken dahi tepki vermez ve dümdüz yoluna devam eder.

• Burakalip kullanıcısına yanıt

bunu ben de anlamadım, 3 playlist bitirdim ama toplamda sanırım 6-7 tane var gibi sonradan açılmıyorsa. Aktivite tasarımı biraz karışık geldi. Main stage'ler açıldı mesela ama onların da farkını anlamadım.

• ninapersson N kullanıcısına yanıt

Bende anlamadım. Garip bir durum var, araba kazanıp o araba ile yarışamıyoruz galiba.

• Ya beyler, ben sanki Forza Horizon oynuyorum biran dedim kendi kendime. Oyun bana göre çok güzel olmuş. Dolu dolu bir oyun olmuş. İlaç gibi geldi gerçekten..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun iyi olacağını tahmin etmiştim…
    Playstation yıllardır Horizon tarzı bir oyuna açtı, adamlar kopyaladığı için iyi iş çıkarmışlar bence , ps oyuncusu tarafına iyi yaradı..
    Pc ve Xbox tarafında çok heyecan yaratmamış olması normal, horizondan ötürü çok tat vermemiştir onlara belki mekan dışında..
    Bu oyunun en güzel tarafı,
    Mekan çok iyi seçilmiş ( Hawaii )
    Araç sesleri Horizondan çok daha gerçekçi ve iyi bence.
    Grafiklerde horizon çok daha başarılı kesinlikle ama The Crew de oldukça çevre ışık gün batımını ve doğuşunu mukemmel yedirmiş oyuna…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.