Bildirim
The Crew Installing... (1/2)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
crew in klurulu oldugu yere git " uplay_install.manifest ve uplay_install.state " isimli bu iki dosyayı masa üstüne al ve playle düzelecekdir -
quote:
Orijinalden alıntı: cbmagicka
crew in klurulu oldugu yere git " uplay_install.manifest ve uplay_install.state " isimli bu iki dosyayı masa üstüne al ve playle düzelecekdir
Aynı sorun bende de var dediklerini yaptım bir şey olmadı sorun devam etmekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgzy -- 15 Eylül 2016; 10:39:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bendede var çözümünü bulamadım bi türlü -
quote:
Orijinalden alıntı: nzm13
Aynı sorun bendede var çözümünü bulamadım bi türlü
Hocam çözümü buldum, crew'in kurulu olduğu yere gir "ınshelper" diye exe var, onu sil daha sonrada uplay launcherdan oyuna tıkla 10-20sn sonra açılacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sikayvolkir
quote:
Orijinalden alıntı: nzm13
Aynı sorun bendede var çözümünü bulamadım bi türlü
Hocam çözümü buldum, crew'in kurulu olduğu yere gir "ınshelper" diye exe var, onu sil daha sonrada uplay launcherdan oyuna tıkla 10-20sn sonra açılacak.
Bende işe yaramadı hocam. Aynı tepkisiz duruyor açılmıyor. -
1/2 sorunu bende oyunu ilk açarken çıkan evet hayır sorusuna hayır diyerek giriyorum o zaman sorun çıkmıyor -
Sorunu çözebilen oldu mu? -
oyun iniyor diye beklerken bakıyoruz uplay'e indirme 0kb.durdur başlat yaparak tekrar indirmeye başlıyor.ne saçma uygulamadır! -
ARKADAŞLAR %100 ÇÖZÜM
THE CREW DOSYA KONUMUNU AÇIN SUPPORT DOSYA TIKLAYIN SOFTWARE TIKLAYIN ORDA WİNDOWS 6.1 SİLİN VE İNSTHELPLER DA SİLİN UPLAY THEW CREW PLAY BASIN TADINI ÇIKARIN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X