Sistem gereksinimleri: İşletim sistemi: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 İşlemci: 2 GHz Intel Pentium 4 / AMD XP 2600+ ya da daha iyisi (Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2 tavsiye edilir) Ram: 2 GB (4 tavsiye edilir) Ekran kartı: 256 MB DirectX 9.0c destekli, Shader 3.0 destekli(512 MB tavsiye edilir)(*en alttaki ekran kartı listesine bakın) DirectX® HardDisk: 8 GB Ses kartı: DirectX 9.0c destekli Çevre birimleri(mikrofon vb.): Windows tarafından desteklenenler. İnternet bağlantısı: 128 kbps upload veya daha hızlısı(128 kbps = 10 kb civarı) Bu ekran kartlarıyla aynı zamanlarda çıkan ekran kartları desteklenmektedir: NVIDIA GeForce 7900 / 8 / 9 / GT / GTS / GTX serisi ATI Radeon X1900 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 serisi
Koskoca Dh'de bir anakonusunu vs. göremedim sorunlarımı yazacak, bir tek ön inceleme gördüm onada settlers 7 yi oynamış biri bakmaz incelemez, diye yazıyorum Oyunu hızlandırmanın bir yolu yok mu, 2 taraf için de ? öyle durumlar oluyor ki her şey hazır bir asker çıkarmam kalmış o da bekle... bekle... hiç bir şey yapmadan sıkıyor insanı, şehirde bir vatandaşın peşine takılıyorum napıyor bu falan diye ama Her neyse sonuç olarak, yok mudur bu oyunu hızlandırmanın bir yolu
2. olarak ise, oyunu windowed çalıştırmanın bir yolu var mı?
Ana konusu falan varsa kusura bakmayın, dh nin arama bölümü çok çalışmıyor bu günlerde malum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ana konu açılmadı sadece ön inceleme ile kaldı :)
valla oyunu indirdim ama oyunu açamadım şu key muhabbetini çözemedim girebilirsem oyuna en kısa zamanda cevap atıcam
quote:
Orijinalden alıntı: WiCKeD.
valla oyunu indirdim ama oyunu açamadım şu key muhabbetini çözemedim girebilirsem oyuna en kısa zamanda cevap atıcam
Bende key istemedi.
Nasıl hızlandıracağım, oyunun başında bir şey çıkıyor sınırsız para için ama neyse trainerların vardır belki öyle bir özelligi trainerları deniyeyim, tabii gene cheathappens yüzünden para ile satılmıyorlar ise...
Bende de şu takılmalar sorun çıkarıyor. Bir takılıyor 20-30 sn oyunun içine ediyor resmen. Bir ara ses düzenini serround 1 yapğtığımda düzelmişti. Sonra yine bozuldu lanet şey. Ayrıca bi yerden hile buldum tüm oyundaki herkese yapıyor hileyi. 4 kişilik haritada resmen eski conquest tarzı bir oynanış oldu. Neredeyse herşey full bas askeri saldır. 1 saat savaştım zar zor öldürebildim.
quote:
Orijinalden alıntı: murderer_utku
Bende de şu takılmalar sorun çıkarıyor. Bir takılıyor 20-30 sn oyunun içine ediyor resmen. Bir ara ses düzenini serround 1 yapğtığımda düzelmişti. Sonra yine bozuldu lanet şey. Ayrıca bi yerden hile buldum tüm oyundaki herkese yapıyor hileyi. 4 kişilik haritada resmen eski conquest tarzı bir oynanış oldu. Neredeyse herşey full bas askeri saldır. 1 saat savaştım zar zor öldürebildim.
Seninkinden düşük bir sisteme sahibim. Bende de takılmalar mevcut ama bunlar nadiren ve *yakınlaştırdığımda* meydana geliyor, ve sadece 2-8 saniye arası sürüyor genelde 8 saniyeden kısa, senin sisteminle, eğer herşeyi high açmadıysan bir gariplik var
quote:
Orijinalden alıntı: Stormcaller
quote:
Seninkinden düşük bir sisteme sahibim. Bende de takılmalar mevcut ama bunlar nadiren ve *yakınlaştırdığımda* meydana geliyor, ve sadece 2-8 saniye arası sürüyor genelde 8 saniyeden kısa, senin sisteminle, eğer herşeyi high açmadıysan bir gariplik var
Sorun o değil. dediğimtakılma autosave gibi birşey yaparken oluyor. oyunda sorun yok. işte bazen uzun takılıyor bazen kısa. Yani save yaparken bazen 10-20sn sürüyor. oyundan çıkıyorum başka zaman giriyorum o zamanda 3-4 sn sürüyor. Sanırım hdd den ötürü 3 yıllık alet. çok veri yazıldı üzerine pert olmuştur heralde
arkadaşlar campaing de 3. bölüme geçtiğim sırada oyun yüklenip tam girecek oyundan atıp hata veriyor sizde de oldumu böle bişi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Stormcaller
quote:
Sorun o değil. dediğimtakılma autosave gibi birşey yaparken oluyor. oyunda sorun yok. işte bazen uzun takılıyor bazen kısa. Yani save yaparken bazen 10-20sn sürüyor. oyundan çıkıyorum başka zaman giriyorum o zamanda 3-4 sn sürüyor. Sanırım hdd den ötürü 3 yıllık alet. çok veri yazıldı üzerine pert olmuştur heralde
Bende hiç autosave yok yalnız şuan benimki ekran kartı sanırım Windowed nasıl oynayabilirim peki?
quote:
Orijinalden alıntı: BATYUS
arkadaşlar campaing de 3. bölüme geçtiğim sırada oyun yüklenip tam girecek oyundan atıp hata veriyor sizde de oldumu böle bişi ?
Olmadı
Ticaret olayını açıklayabilecek biri varmı ?
Ticaret yolları var o haritada ne yapılacak tıklıyom biyere felan ama hiçbirşey olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: xanty
Ticaret olayını açıklayabilecek biri varmı ?
Ticaret yolları var o haritada ne yapılacak tıklıyom biyere felan ama hiçbirşey olmuyor.
Aynı durumdayım, sanırım yanımdaki yeri almam lazım ama fortified falan bir şeyler saçmalıyor, girsem oraya rahat alırım baya askerim var
Ticaret olayını çözdüm export office yapmak lazım ilk başta. sonra haritadan istediğimiz bölgeye yolluyoruz adamlarımızı.dikkat etmek gereken şey ise yolladığımız yerin kaç ticaret adamı sitediği ve başkası tarafından alınmamış olması gerekliliği.
İlk biz yolladıysak ve o bölgenin istediği adamlarımız mevcutsa bölge bizim oluyor ve limanımızdan ticarete başlıyabiliyoruz.
Oyun Anno 1404 den daha zor
7 - A Storm Over the Meadow
Burada takıldım arkadaşlar, çok zor oyun gerçekten
Ya beyler ben oyuna yeni başladım 3 ü kaleyide aldım fakat altın-balık gibi elementleri elde edemiyorum tek yapabildigim bugdaya ekmek hiç bi gelişmede olmuyor. Tüm binaları tamamladım ama tık yok.
Oyunu oynayanlar biraz ayrıntılı anlatırmı oyunu COMPANY OF HEROES dan sonra oynadığım 2. sitrateji olcak bu oynamaya deger bi oyun ama yardım gerek biraz.
Bu arda şu kesik kesik donmalara bir çözüm bulundumu.
Campaign 11 - The Return of the Old King
Bu bölümde oyun atıyor hata mesajı alıyorum
1.2 sürümü yüklü var mı bunun çözümü?
BUNDA NASIL PARA KAZANILIYOR
Settlers 6 nasıl arkadaşlar bundan farkı var mı?
oyunda prestij point nasil aliniyor. bolge almak disinda
trading apprentice bolumunde tas tower yapmam icin prestij point istiyor. zaten alinabilecek bolgeleri aldim. yani bolge alarak prestij point alamam.
raspun asker basip surekli geliyor ve en sonunda bolgeyi ele geciriyor. tower tahta oldugu icin bi kac kez dayaniyor sonra dusuyor. bende asker sayisi sinirina geldigim icin asker yapamiyorum. oynayan veya bu bolumu gecen arkadaslardan yardim bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Slayer_
Settlers 6 nasıl arkadaşlar bundan farkı var mı?
settlers 6 daha guzeldi. binalar bagimsizdi. bu daha iyi sehir kurmani sagliyor.
askeri olarak azda olsa strateji kurabiliyordun. yani bilirsiniz okculari geri cekip kacirmalar filan vb.
settlers 6 da oyun takilip kalmiyordu. settlers 7 de mesela tas bittimi oyun takiliyor yani ilerleme yapamiyorsun. tas uretecek bina dahi kuramiyorsun. tas madeni olsa bile.
settlers 6 nin eksi yani store house ( depo ) 1 tane merkezde var. bunda heryere kurabilirsin. settlers 7 de yol yapimi kolaylasmis. buda sehir kurmak icin iyi ( 6 da yollari binalarin arasindan gecirecez die ugrasirdik)
eger klasik seven biri iseniz settlers 6 daha guzel.