Şimdi Ara

The Settlers 7: Paths to a Kingdom (2010) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
19.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unreal_avci

oyunda prestij point nasil aliniyor. bolge almak disinda

trading apprentice bolumunde tas tower yapmam icin prestij point istiyor.
    zaten alinabilecek bolgeleri aldim. yani bolge alarak prestij point alamam.

raspun asker basip surekli geliyor ve en sonunda bolgeyi ele geciriyor. tower tahta oldugu icin bi kac kez dayaniyor sonra dusuyor.
    bende asker sayisi sinirina geldigim icin asker yapamiyorum.
    oynayan veya bu bolumu gecen arkadaslardan yardim bekliyorum.

export office,kilise gibi binaların yanına 1 stone karşılığı yaptıracağın ekler için prestij kazanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 20 Mayıs 2010; 13:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unreal_avci

quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Settlers 6 nasıl arkadaşlar bundan farkı var mı?

settlers 6 daha guzeldi. binalar bagimsizdi. bu daha iyi sehir kurmani sagliyor.

askeri olarak azda olsa strateji kurabiliyordun. yani bilirsiniz okculari geri cekip kacirmalar filan vb.

settlers 6 da oyun takilip kalmiyordu. settlers 7 de mesela tas bittimi oyun takiliyor yani ilerleme yapamiyorsun. tas uretecek bina dahi kuramiyorsun. tas madeni olsa bile.

settlers 6 nin eksi yani store house ( depo ) 1 tane merkezde var. bunda heryere kurabilirsin.
    settlers 7 de yol yapimi kolaylasmis. buda sehir kurmak icin iyi ( 6 da yollari binalarin arasindan gecirecez die ugrasirdik)

eger klasik seven biri iseniz settlers 6 daha guzel.

Yorumların için teşekkürler.

Settlers 6 denedim güzel fakat 7'den sonra biraz garip geldi ''grafik olarak'' oyuna direk 7'den başladığım için sanırım bu durum

6 da ticaret var mı bilemiyorum, 7'de ticaret durumunu çok sevdim umarım vardır.

• Arkadaşlar 7 ticaret üstüne kurulu, kısaca bir ekonomiye dayalı oyun olmuş, ben 3 günde oyunu çözdüm skirmishden sürekli oynayarak veictory puanları; ticaretten, teknoloji geliştirmeden(bu da crunch ile oluyor) ve haritadaki belirli alanlarda evler binalar kara kule gibi yerlerden alıyorsunuz, örneğin bir victory puan için 50 tane tool istiyor, eğer onu tamamlarsanız 1 victory puan elde ediyorsunuz ve bunun gibi bir çok özellik var kullanabileceginiz, Size tavsiyem oyunu ilk başta kolayda oynayın karsınıza kolay rakip alıp öyle oynayın ve 1-2 gün içinde alışacaksınız kavrayacaksınız...Ben oyunda ticarete önem veriyorum ilk olarak fazlalıkları rahatlıkla satarak para kazanabiliyorum ayrıca az olanlardan da para karsılıgı yada fazla bir mal ile takas edebiliyorsunuz...Sağ en altta kagıt şeklinde bir icon var o icon sizin teknoloji ağınızı gösteriyor, eğer siz ilk oalrak teknolojiye önem veriyor ve ticaret etmeyip madenleri iyi kullanıyorsanız tekonolojinizi cruch kurarak geliştirebilirsiniz...Sorusu olan arkaşalara bilgim dahilinde yardımcı olabilirim...

Not:Camp.. modu oynamadım oyunu tanıtma bolumu uzun oldugu için...

• sanırım bir ekran kartı almam gerek
  • Oynayan arkadaşlar oyun hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz nasıl bir oyun
  • çok merak ediyorum bu oyunu ama drm sorunu çözülmedi galiba
  • bence 6 surumu daha guzeldi. en azindan harita acik degildi.
    settlers 6 daha ozgurdu. askerleri istedigin yere cekerek strateji kurabiliyodunuz.
    ama bu oyunda bole bi durum yok. gerci bu tarz stratejilerde olmasida (tartisilir) gerekmeyebilir.
    yinede insan ugrasip urettigi askeri istedigi yere cekmek istiyor .
    birde uretim kismi sorunlu yani tas yoksa satin almaniz gerekir. satin alamassaniz haritanizda olsa bile tas uretmek icin bina kuramayacaksiniz cunku bu bina icin tas gerekli sonucda kalionuz.

oyunun grafikleri guzel ( e bu saatte isterse guzel olmasin sene 2010). settlers 6 da iyidi ama.

drm sorunuda illegal oynayanlar icin sorun degil krac la cozuluyor su anda.
  • arkadaslar, bu oyunun turkce yaması var mi? ingilizce olunca bi yerden sonra cok karisti kafam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

arkadaslar, bu oyunun turkce yaması var mi? ingilizce olunca bi yerden sonra cok karisti kafam.

Yama yok bildiğimi kadarı ile de.
    Sanırım bendeki patch 1.02 ve imzamdaki konfigrasyon ile acayip takılma yapıyor bir süre sonra.
    Bahsettiğim takılma kronik 10 sn'lik olan değil.
    Dolayısı ile 1.02'nin daha üst patchine ait aspirin var mıdır?
    Belki öyle çözülür.
    Varsa PM'den bir yardım.
    Teşekkürler.
  • Böyle bir muhteşem oyun neden oyun sitelerinden falan düşük puanlar alıyor, tanınmıyor, bilinmiyor, sevilmiyor anlayamıyorum bi türlü
    eğer önceki serileri oynamışlığnız varsa bence bu oyun settlers de son nokta
  • Arkadaşlar campaign 1 de ben mountain shelter bile kuramadım!
    Settlers serisini ilk oyunundan beri oynarım ama tutorialde bile bina dikemiyorum ya!

Yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • aynen ben de oynamayi beceremedim sanirim. biri nasil oynandigi konusunda yardim ederse cok iyi olurdu.
  • hangi konuda yardim istiyorsunuz sorun cevapliyayim..
  • ben de oyunu çözmeye uğraşıyorum ama şu 10 saniyelik takılmadan dolayı oyundan soğudum.1.02 yüklü ama hala o takılma oluyor.buna bi çözüm var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

ben de oyunu çözmeye uğraşıyorum ama şu 10 saniyelik takılmadan dolayı oyundan soğudum.1.02 yüklü ama hala o takılma oluyor.buna bi çözüm var mı

bende herhangibir takılma söz konusu degil yalnız tab alt yaptıktan sonra 2-3 saniye kadar siyah ekranda kalıyor sonra acılıyor oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

hangi konuda yardim istiyorsunuz sorun cevapliyayim..

oyunu genel olarak anlatabilir misiniz? ilk basladigim sirada ne yapmam gerekir? age of ampires gibi adam uretmem gerekir mi? bina yaparken sagina soluna ek olarak hangilerini secersem daha iyi olur?

oyunda ogrenme gibi bir bolum var mi? oynarken anlatsa bana.
  • şimdi araştırırken okudum da şu 10 saniyelik takılmalar otosaveden kaynaklı.nasıl kapatılır ki...şu takılmalar yüzünden gerçekten hiç bi zevk alınmıyor oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 8 Haziran 2010; 20:51:53 >
  • quote:

Durum şundan ibaret.

Campaign 1 de, tutorial bize taş ocağından nasıl taş çıkarmamız gerektiğini öğretiyor.
    "street" yapımı, "quarry" yapımı ve "mountain shelter" yapımını anlatan ufak bir bilgi penceresi açılıyor.
    basic build ekranına tıkladığımızda bu binaları dikmem için gereken ikonlar inaktif geliyor.

Bu nedenle ne taş kırdırabiliyorum, ne de oyunun devamını getirebiliyorum.
    Ayrıca yol yapımını da anlamadım! her türlü denememe rağmen "constructor" lar ayakta dikilmeye devam ediyorlar!

Açıklayabilen biri çıkarsa inanın çok makbulume geçer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Durum şundan ibaret.

Campaign 1 de, tutorial bize taş ocağından nasıl taş çıkarmamız gerektiğini öğretiyor.
    "street" yapımı, "quarry" yapımı ve "mountain shelter" yapımını anlatan ufak bir bilgi penceresi açılıyor.
    basic build ekranına tıkladığımızda bu binaları dikmem için gereken ikonlar inaktif geliyor.

Ayrıca yol yapımını da anlamadım! her türlü denememe rağmen "constructor" lar ayakta dikilmeye devam ediyorlar!

şimdi öncelikle böyle bir problemle karsılasmadıgımı belirteyim..
    tas madenine yakın bir yere tas ocagı dikeceksiniz bunun icin önce mountain shelter ı secip ardından quarry yapacaksiniz..
    dikkat etmeniz gereken 3 husus var.

binaları yaparken prestige butonunun hemen solunda yer alan build butonunu kullanin..

1.si bunlari yapmak icin yeterli hammaddenizin olup olmadigi
    2.si bu yapacaginiz binaya iscilerin ulasabilmesi icin diger yollarla birlesen bir yol var mi yoksa siz yapacaksiniz yine..
    3. sü burada calısacak isciniz var mi yani nüfus sorunu yasayıp yasamadıgınıza bakın..

yollari constructorlar yapmiyor yollar direk siz basitiginiz an yapiliyor.. yol yoksa constructorlar inşaat alanina gecip istediginiz binayi yapamiyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Durum şundan ibaret.

şimdi öncelikle böyle bir problemle karsılasmadıgımı belirteyim..
    tas madenine yakın bir yere tas ocagı dikeceksiniz bunun icin önce mountain shelter ı secip ardından quarry yapacaksiniz..
    dikkat etmeniz gereken 3 husus var.

binaları yaparken prestige butonunun hemen solunda yer alan build butonunu kullanin..

1.si bunlari yapmak icin yeterli hammaddenizin olup olmadigi
    2.si bu yapacaginiz binaya iscilerin ulasabilmesi icin diger yollarla birlesen bir yol var mi yoksa siz yapacaksiniz yine..
    3. sü burada calısacak isciniz var mi yani nüfus sorunu yasayıp yasamadıgınıza bakın..

yollari constructorlar yapmiyor yollar direk siz basitiginiz an yapiliyor.. yol yoksa constructorlar inşaat alanina gecip istediginiz binayi yapamiyor..

Söz konusu olan Build butonuna basınca menü içerisindeki tüm dikilebilir binalar pasif halde geliyorlar!
    Seçimimi yapamadığımdan dolayı hiç bir bina dikemiyorum :(
    Oyuna daha başlayamadan bitirmek zorunda kalıyorum.

Elimde başta oyunun ripi vardı, bu sorunla karşılaşınca razor' u çektim. Aynı seorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 10 Haziran 2010; 7:26:09 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.