Evet haklısınız aslında şunu demek istedim. 60 FPS sabit oynuyorum zaten fakat oyun içerisinde aniden 50-55 FPS'lere geriliyor anlık takılmalar oluyor vs. Forza Horizon 5'te ki gibi sabit bir 60 FPS alamıyorum oyundan tüm sürücülerim güncel fakat bir türlü çözemedim bu sorunu açıkçası oyun Forza Horizon 5 gibi akıcı değil akmıyor yani 60 FPS bile olsa. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 19 Kasım 2024; 22:37:46 > |
The Crew Motorfest | PC | ANA KONU | (4. sayfa)

-
-
Oyunun başlığı hiç ilgi görmemiş
-
Yani bu biraz da crew oyununun müthiş bir şöhrete sahip olmaması ile alakalı bir durum . Yoksa ne istediğini bilen ve buna göre motorfest i satın alıp oynayan kişi için bence herşey yolunda.
Bir de forum kültürü epeyce kan kaybetti zaten son 10 senede... 20 sene evvel neredeyse bu gibi konular için hemen hemen tüm sohbetler donanım haber Forum da konuşuluyordu ama hem sosyal medya nın (Facebook, Instagram, X gibi...) abartılı şekilde büyümesi ve genel kalitenin epeyce düşmesi belli başlı kişileri böyle yerlere çekti . Forumda insanlarla doğru düzgün iletişim kuracak kişilerin sayısı öyle bir azaldı ki yani bu gibi konular için özel WhatsApp grupları oluşturuldu zaten . Hatta burada da yapan var bu söylediğimi ama işte nerede çok insan varsa orada illa sorun olacaktır bu çok net bir gerçek tespit. Eğer siz oyunu beğendiyseniz bence oynamanıza bakın, dediğim gibi beklentileriniz karşılandı ise ve crew dan ne istediğinizi biliyorsanız zaten memnun olmamak mümkün değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle cevabınız için teşekkürler 😉
Ben oyunu severek oynuyorum ilk çıktığı günden beri ancak bugüne dek herhangi bir oyun içi gruba/ekibe (crew) dahil olmadım.
Grupla yapılması gereken birkaç görev var ve açıkçası oyunun tüm görevlerini tamamlamak gibi bir düşüncem var.
Oyun çıkalı 1 seneyi geçmesine rağmen oyunla ilgili konuya bu kadar az yorum gelmesi beni Türklerin kurduğu bir gruba girme konusunda umutsuzluğa itti biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 27 Mart 2025; 7:59:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğim gibi malesef crew un pek iyi bir şöhreti yok , ama bu durum oyunu oynayan birinin bırakmasına sebep olmamalı bence. Ne yazık ki bizim ülkemizin oyuncularının çoğunluğu ( benim izlenimlerim bu yönde ) sırf yeni ve en popüler olanı beğenmek zorunda gibi hissediyor . Gerçekten değerli veya bir kitlesi olan oyunlara sırf eski diye ilgi alaka göstermeyen çok insan var . Tercihtir bir şey diyemem tabi ama öyle bir fanatik kesim de var ki şimdi oyun adı verip gereksiz insanların fitillerini ateşe vermeyeyim ;) o tip insanlar fanatik seviyesinde bir oyunu yerin dibine sokmayı görev bildikleri için veya bir oyunu hatalarını görmezden gelerek göklere çıkardıkları için genelde eski veya popüler olmayan oyunların ülkemizde topluluğunu bulmak cidden zor.
19 senelik bir oyunu hala oynamaya devam eden benim gibilerden çok az olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden yabancı oyun grupları ve topluluklar çok fazla istemesem de benim iletişimde olduğum insanlar oluyor. Bende kendi ülkemin insanı ile sohbet etmek isterim bu gibi eski ve klasik yapımlar veya şöhreti çok müthiş olmayan oyunlar için ama olmuyor maalesef burada ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu 3 başarım (achievement) için ekip arkadaşı aranıyor. Oyunu aktif oynuyorsanız ve katılmak isterseniz iletişime geçelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 1 Nisan 2025; 15:0:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X