Açık konuşmak gerekirse bende Forza Horizon'ın gayet iyi bir oyun olmasına rağmen sonraki devam oyunları geldikçe daha iyiye gitmediğini düşünen bir oyuncuyum. Çok severim, epeyde vakit geçirdim Forza ile ama inanın The Crew ile daha çok eğlendiğim anlar oldu. Ama tabi iki serinin de çok ciddi eksileri var bana göre. Bir kere The Crew tam olarak kendi karakteri oturmamış bir kişi gibi hareket ediyor, her oyunda başka bir farklılık ile bambaşka yerlere gidiyor oyun. Motorfest ise tam anlamıyla Forza kopyası olmuş buna inanın üzüldüm. Ben bu oyunun iyi olmasını cidden çok istiyordum, keza ciddi bir Test Drive hayranı olarak Solar Crown un da iyi olmasını diliyorum ama işte herşey arzu ettiğimiz gibi olmuyor bazen... Vakti zamanında Need For Speed için de en sevdiğim yarış oyunlarından biri derim ama bana göre 15 sene önce Nfs de bitti ne yazık ki... Umarım Test Drive için de aynı şeyi söylemek zorunda kalmam. Hala TDU oynayan bir yarış sever olarak arcade türünde kendi zevkime göre oyun kalmadı desem yeridir ... Simülasyon konusunda çok şükür ihya olmuş durumdayım Assetto Corsa ile ama arcade yapımları da seven biri olaran bu türdeki yarış oyunlarının belli bir kalitenin üstünde kalmasını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden. |
The Crew Motorfest | PC | ANA KONU | (3. sayfa)
-
-
Bence bir oyun türünü geliştiren şey o türdeki en iyi yapımlardır. Bugün ki strateji oyunlarına bakın mesela. Önümüzdeki yıl çıkacaklar da dahil hepsi standart kaç yıllık formüllerle hazırlanıyor. Aynı mekanikler, aynı mantık. Arada zenginlik katan oyunlar da oluyor ama onların da bir yönü güzelken bir kaç eksiği göze batıyor. Bunların harmanlanması çok önemli. Forza da bile eski oyunlar da olup şimdi olmayan o kadar çok şey var ki. Bir kere motorsiklet yok oyunda. Motorsiklet çağındayız halbuki. Hikaye yok. Yaşayan bir dünya yok. Polis yok. Fantezi yok, mesela araç suya girmeden tek tuşla tekerlekler değişse filan yarış sudan devam etse. Ne büyük zenginlik katar. Rota zenginleşir. Haritası küçücük. Araba yarışı açık dünya diyorsan en az crew kadar büyük olmalı. Bir de forzadan Türkiye haritalı bir oyun bekliyorum. Bir defa dünyada görünümü en güzel ülkelerden biridir. Coğrafyası harikadır. Sınırları da harikaya yakındır. Dlc olarak kıbrıs balkan adalar kafkasya ortadoğu eklenebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ubisoft + aldım oynamak için ilk başta bu oyunu görünce para vermiyim forza oynayım dedim açılmadı bir türlü lanet oyun sonra bunu aldım buda açılmadı kardeşim oyun açılır gibi oluyor çöküyor bu sorunu yaşayan varmı başka. bu oyunlar dışında hiçbir oyunda sorunum yok an itibariyle en güncel ac Mirage oynuyorum sorunsuz anlamadım gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Gold Edition 500 TL'ye değer mi?
-
Beyler ögle saatlerinden itibaren oyun bakımda yazıyor ve açılmıyor sizde de öyle mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyunu demo olarak oynamıştım baya önce en büyük sıkıntım 60fps kilidiydi şimdi amd nin yeni frame gen teknolojisi afmf2 yi denemek istedim birde offline özelliği gelmiş kaderi ilk crew gibi olmayacak diye indirimdeyken satın aldım frame gen ile 120 fps de hawaiyi gezmeyi düşünüyorum. SS de 60fps oyunun gerçek değeri yeşil 120 ise frame gen değeri.
-
merhaba iyi akşamlar arkadaşlar acil yardım xbox game pass ubisoft+ aldım sırf bu oyunu oynamak için sistemim özellikleri fazlasıyla yetiyor oyundan yana sıkıntım
ilk görevde lambogini lerle yarış bölümünde tam yarış bitecekken sinematik oluyor ve server hatası alıyorum hata kodu: 3_3e1e269b_10 sizde de aynı hatayı veriyor mu bilmiyorum bütün güncellemeler yapıldı all in one runtimes tamamen yüklü ona rağmen alıyorum driver booster pro full güncelliyor kaç kere ubisoftu sildim yükledim sorun aynı napacağım bilmiyorum kafayı yemek üzereyim :(
-
offline özelliğini nerden aktif ediyoruz kral lamborgini görevi yarış bitiminde 3_3e1e269b_10 tarzı server hatası almaktan bıktım
-
Hata kodunu arayınca internet ağındaki bir sorunla ilgili bilgiler çıkıyor modem kapatıp açın dns değiştirin internet sağlayıcıyı arayın online oyunda sorun çıkıyor diye belirtin olay sorunlu internet bağlantısı.
Offline mod henüz çıkmadı. Geçici olarak cep telefonunda internet paylaşıp orayı geçmeyi deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Ekim 2024; 23:37:50 > -
tamamdır kral format attım windows 10 home sl performance edition 19045.5011 sürümü yükedim oyunu tekrar indiriyorum tekrar deneyecem olmazsa dediğin gibi telefondan bağlanıp deneyeceğim internet hızı 30 mgbit olduğu için de bu sorunu yapabilir diye düşünüyorum inşallah sorunum hallolur teşekkür ederim
-
Aynen dediğin gibi yaptım laptop kullanıtorum interneti telefona bağladım sorun çözüldü hiç server hatası vermiyor :D oyun baya sardı beni adamlar need for speed heat / unbount forza karışımı oyun yapmışlar oyun parasını hak diyor ubisoft+ ile devam
-
Günaydın sorunun kaynağını buldum mobil veri 50 mgbt çıkıyor oyunu sıkıntısız oynuyorum evde kullandığım internet 20 mgbiti gördüğü için server hatası veriyor yani sabit 30 değil gece 30 olsa bile aynı ip değiştirmeme rağmen bütün çözümleri denedim sonuç aynı neyse telden bağlanıp oynayacaz artık bu oyunu yapacak bir şey yok ev müstakil olduğu için ev interneti 30 mgpt den sonrasını vermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist42 -- 20 Ekim 2024; 6:18:18 >
Hız dışında başka bir etkendir yoksa 8mbps lik hızda oynatır laptop wifi ile bağlıysa modeme kablo ile bağlayın sorun çözülüyorsa laptopun wifi sürücüsünü güncelleyin yine düzelmezse modemin wifi ayarlarında değişiklik yapın kanal değiştirin. Ama eğer kablo ile bağlıykende sorun varsa artık internet sağlayıcısı kimse onu arayıp sorun var demeniz lazım onlar düzeltmeli superonline, TT vs.
40gb update solar crownda 300mb lık update için 3 ay bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Kasım 2024; 12:54:41 > -
Polis mevzusunu beğendim giriş gelişme güzel sürükleyici baya.
Kedi köpek olayını iyi düşünmüşler.
Assassins creed araba versiyonu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Kasım 2024; 22:18:59 >
-
Bu oyunun kesinlikle bir performans güncellemesi alması lazım RTX 4080'li laptopta rezalet FPS değerleri görüyorum anlam veremedim.Güncelleme öncesinde bu kadar değildi.
-
Kaç fps veriyor.
Hocam oyun 60 fps kilitli zaten nasıl rezalet fps alabiliyorsunuz :)
-
Bu oyunun en büyük sorunu lastikler yerde yapıştırıcı varmışcasına asfalta yapışıyor downforce en düşükde lastik tutuşu en düşükte yağmurda bile fazla tutuyor.
80km hızla hafif bir viraja girerken direksiyonu sonuna kadar sağa çevirince araba yoldan çıkmıyor üstüne ön tekerlerden duman çıkıyor hiç olmaması gereken birşey sanki tekerler daha fazla dönmek istiyorda engelleniyor gibi hiçbir oyunda görmedim bunu.
Bu yüzden el freni kullanmanın zevki tamamen yok oluyor araba olması gerektiği gibi kaymıyor mesela düz yolda hızlı giderken direksiyonu sağa çevirip el freni çekiyorum ardından direksiyonu sola çevirip arabanın bir süre yan kaymasını sağlamaya çalışıyorum ama araba sola dönmeye başlıyor.
Birde nfs unbound gibi nitronun virajda arkayı toparlamasını isterdim bu oyunu hikaye ve progression için oynuyorum ama sürüş zevki sıralaması yaparsam tdu>fh4>unbound>motorfest>fh5 direksiyon kullanmıyorum tabi işin içine direksiyon girince en kötüsü en iyiside olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X