Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fragmandan açıkçası çok fazla etkilenmedim ama arkadaşların dediği gibi umarım film daha iyi olur.
  • Fragman süpermiş, film izlenmeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 5 Mayıs 2008; 14:24:22 >
  • bende büyük bir ümitle bekliyorum flimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

Tür : Dram / Macera / Aksiyon / Gizem / Çizgi Roman / Suç bu ne baba yaa

Ne ararsan var filmde.

seç beğen al
  • Havada süzülme sahnesi süper olmuş
    Ayrıca Batmoto ile Batmobil çok kaba duruyor daha estetik yapmaları lazımdı bence batman'e ayit her araç ve gereç estetikliği ile dikkat çeker
  • Batman ve bilimum çizgiromandan uyarlanan Spider Man, Sin City gibi yapımlardan hiç hazetmesemde. Chris Nolan ve bu muhteşem kadro için merakla beklediğim ve mutlaka izleyeceğim bir film.
  • Geçen hafta HD fragmanını izledim. Muhteşemdi. Rahmetli Heath Ledger döktürmüş. Zaten ölmeden önceki son demeçlerinin birinde bu filmin kendisini çok yorduğunu, çekimler boyunca günde 2 saat uyuyabildiğini söyleişti. Yazık ki, sonraki filmde ne kendisi ne de (büyük ihtimalle) joker olmayacak. Yalnız merak ettiğim bir husus var. Orijinal hikayede Joker, joker olmadan önce Bruce Wayne'nin anne ve babasını öldüren kişiydi. Bu yüzden Bruce Wayne'nin Batman oluşunun ana nedeni ve dolayısıyla can düşmanıydı. Ama, ilk filmden anlıyoruz ki Batman'in geçmişiyle Joker arasında bir bağlantı yok, en azından şimdilik. Peki nasıl can düşmanı olacak Batman'in?

Bu arada yeni HD fragmanları izleyen arkadaşlar linkleri buraya kopyalarlarsa sevinirim.
  • gişe rekoru kirabilir.
    spiderman dan cok daha ii.
  • Yüksek çözünürlükteki yeni traileri indirdim. İzledim. Hakikaten yine süper bi iş yapacaklar.

Christian Bale seçimi Batman için mükemmel bence. Bunu Batman Begins'te gördük. Şimdi Dark Knight'ta daha da iyi olacak bence.

Merakla beklediğim bir film.
  • offfffff joker geliyor beklediğim filmmm
  • @PHI
    Uzman Mobil

Linkleri verebilir misiniz?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Donnie Brasco

@PHI
    Uzman Mobil

Linkleri verebilir misiniz?..

Konunun ilk mesajında linkler zaten var.
  • Kadro güzel umarım fragmandan daha iyidir aksi takdirde filmi eleştirmenlerin elinden batman bile kurtaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Donnie Brasco

Geçen hafta HD fragmanını izledim. Muhteşemdi. Rahmetli Heath Ledger döktürmüş. Zaten ölmeden önceki son demeçlerinin birinde bu filmin kendisini çok yorduğunu, çekimler boyunca günde 2 saat uyuyabildiğini söyleişti. Yazık ki, sonraki filmde ne kendisi ne de (büyük ihtimalle) joker olmayacak. Yalnız merak ettiğim bir husus var. Orijinal hikayede Joker, joker olmadan önce Bruce Wayne'nin anne ve babasını öldüren kişiydi. Bu yüzden Bruce Wayne'nin Batman oluşunun ana nedeni ve dolayısıyla can düşmanıydı. Ama, ilk filmden anlıyoruz ki Batman'in geçmişiyle Joker arasında bir bağlantı yok, en azından şimdilik. Peki nasıl can düşmanı olacak Batman'in?

Bu arada yeni HD fragmanları izleyen arkadaşlar linkleri buraya kopyalarlarsa sevinirim.

Emin olmamakla beraber bildiğim kadarıyla çizgi romanında joker, bruce wayne'in anne ve babasının katili değil. Joker'in bruce wayne'in anne ve babasını öldürmesi ilk batman filminde Tim Burton'ın hikayeyi joker üzerine kurmak için yapmış olduğu bir olay örgüsü idi.

fragmanda scarecrow da gözüküyor. Bu demek oluyor ki filmde joker, scarecrow ve son olarak two-face olacak. Güzel haber...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themightypirate -- 7 Mayıs 2008; 16:25:32 >

•  The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)
     The Dark Knight (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 29 Mayıs 2008; 0:45:49 >

• Çok güzel film olacağa benziyor , merakla bekliyoruz.
  • Resimler çok hoş. Filmde öyle olur umarım. Uzun bir aradan sonra torrentin ve internetin faydalarını unutum sinemada izlemeyi düşündüğüm bir film.
  • bi tane daha fragmanı çıkmış.merakla bekliyoruz.

http://www.sinemaestro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=390&Itemid=1
  • fragman resim kadro ve hikayeye bakılırsa süper bir film olacağa benziyor. lakin nice filmler fos çıktı son yıllarda umarım buda fos çıkmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.