Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Malum yerlere düşmüş. 67 GB olanını deneyeceğim şu an iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Malum yerlere düşmüş. 67 GB olanını deneyeceğim şu an iniyor.

Düşeli 10 sene oluyor kardeşim.
  • Belirtmemişim ama 4K'sından bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Belirtmemişim ama 4K'sından bahsediyorum.

Benim hatam kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene olmuş zaman çok çabuk geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

10 yıl önce bugün

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)

Hatırlatman iyi oldu

Saygılar +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni nesil Batman ve Jokeri kabullendiğim yapımdır.
    90 larda o filmlerinde falan he ok karanlık ama güzel ortamı olan efendi burus abiyi bilirdik, kostümü falan cicili bicili robin vs de öyle, joker zaten komik kötü adam ayağında.
    Çizgi roman ve filmini de yadırgardık alalaaa neden bu kadar ciddi falan diye.
    2005 idi hiç unutmam Batman Begins'e gittim tek başıma.. Lan bi garip geldi. Kabullenemedim çok karanlığımsı fazla ciddi falan.. Mevzu çok ciddi vs vs alala diyorum.
    Hoşuma gitti ama yıkamadı genede o eski hayallerimdeki Batman'i..

2008'de Dark Knight fragmanlarında Jokeri gördüğümde lan hadi lan diye tepki verdim bunun da nokunu çıkarmışlar gidilmez vs diyordum. Üni hazırlıktayım kafa rahat zaman bol ya gitmiştim.
    Arkadaşlarım anlatır sana ulaşamadık lan 2 saat boyunca derler. Öyle bi etkiledi ki Dark Knight beni. Tüm ön yargılarım yıkıldı. Gayet ciddi olan Arkahm Asylum, City ve Orgins oyunlarına çok çocuksu derken buldum ara ara kendimi. Ama Arkham Knight'da kendimi buldum. Ara ara hala açar oynarım o derece. (Oradaki joker çok cocuksu gelir Heath Ledger performansı sonrası)

Hem ön yargılarımı kıran Batman için hem de Heath Ledger için 4K kutulusu alıp izleyeceğim.. PS4pro'mda kaliteli bir başyapıt oynatma şerefine nail olur.

• Vakit nasıl da geçmiş.
  • Şu filme "en iyi batman filmi" "en iyi süper kahraman filmi" diyerek küçümseyenlere ayar oluyorum. Çekilmiş en iyi filmlerden biri işte neyin süper kahramanından bahsediyorsunuz

• Ah be Joker. Sen de böyle bırakıp gidecek miydin

• İzlediğim en iyi filmlerin başında geliyor.Dikkat edin süper kahraman yada en iyi Batman filmi demiyorum.Şimdiye kadar çekilmiş en iyi filmlerden.Son 3 dakikasında müzik ve konuşma çok etkileyiciydi.Batman karakterini sevmeyen biri olarak The Dark Knight serisi benim efsanelerim arasında yerini aldı.Teşekkürler Nolan, Teşekkürler Bale ve Teşekkürler Ledger.Senin gibi Joker karakteri bir daha gelmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Anılarla hızla yaşlanıyoruz. Tam 10 yıl önce sipariş üzerine özel dvd versiyonu almıştım.

Bonus disk film yapımıyla ilgili 2 saatten fazla materyal içeriyo. Filmde orijinal dil, 5.1 Türkçe dublaj ve altyazı mevcut. Gözüm gibi korurum. Ulan bir zamanlar ne sevmiştim bu filmi hatta biraz korkmuştum bile. Joker etkisi

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)

Film yeni çıktığında analog 35mm sinemada izlemiştim. O siyah çizik lekeli görüntüler filme efsane bir hava katmıştı

• Joker e saygı kuşağı

Ledger v Phoenix ikisi de harika canlandırdı harika
  •  The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)
  • Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı The Dark Knight, 16 yıl önce bugün vizyona girdi.

The Dark Knight (2008)
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.