Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALAK_

The Dark Knight haberi çıktı çıkalı, ilgisiz bırakmışsınız güzelim filmi. Güncelliyorum belki görmeyen izlemeyen birileri denk gelir de nasiplenir bu filmden. Tabi hala izlemeyen varsa.

Turkce Dublajli izlemeyi dusunuyorum. Turkce dublaji nasil yapmislar guzel mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

The Dark Knight haberi çıktı çıkalı, ilgisiz bırakmışsınız güzelim filmi. Güncelliyorum belki görmeyen izlemeyen birileri denk gelir de nasiplenir bu filmden. Tabi hala izlemeyen varsa.

Turkce Dublajli izlemeyi dusunuyorum. Turkce dublaji nasil yapmislar guzel mi acaba

Valla sırf Joker için bile orjinal dilde izlenmeli diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

quote:

Sonuna kadar hatta her harfine kadar katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

quote:

Sonuna kadar hatta her harfine kadar katılıyorum.

Türkçe dublajda bir tek hoşuma giden dublaj joker'in diğerleri çok kötü

• The Dark Knight'ı daha yeni izledim bence film gerçekten çok iyi ancak batman'in dövüştüğü sahneler çok basit geldi bana tek eleştirim bu gerçekten mükemmel filmdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 13 Mart 2012; 18:30:30 >
  • beyler geçen hafta izledim sanırım jokeri bu kadar meşhur eden vizyon döneminde joker'in ölmesi öldüğünü yeni öğrendim baya mağaraymışım malesef
  • Joker efsaneydi be
  • Mağara mı bilmiyorum ama ben az önce gördüm. Gifteki sahne 1966 yapımı Batman'den alıntı

• İmdb'de 4. sıraya yükseldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

İmdb'de 4. sıraya yükseldi

9.luğa kadar düşmüştü.son bir kaç haftada bir kaç basamak yükseldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

Sizin yorumlari gorunce baktimda listede bayagi degisiklikler olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

quote:

imdb top 250 listesini 6-7 yıldır devamlı takip ederim.yüzüklerin efendisi serisi filmlerinde de yavaş bir tırmanış var.gerçi bu filmler ilk çıktıklarında zirvedelerdi sonra 30lu sıralara kadar düşmüştü.aynı şekilde fight club'da yıllardır yükseliyor yavaşta olsa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

quote:

imdb top 250 listesini 6-7 yıldır devamlı takip ederim.yüzüklerin efendisi serisi filmlerinde de yavaş bir tırmanış var.gerçi bu filmler ilk çıktıklarında zirvedelerdi sonra 30lu sıralara kadar düşmüştü.aynı şekilde fight club'da yıllardır yükseliyor yavaşta olsa.

Pulp fiction u karsilastigim herkes abarti buluyor 2 sira birden gerilemis yerini baba 2. almis , suanki liste son gordugumden daha iyi bence ayrica lotr serisi suanki yerinde iyi ilk basi fantastik bir filmin almasindan yana degilim ben

• Serilerin hepsini 3 günde bitirmiştim.Birer gün arayla.Sanırım baya geç izledim.Ama değdi.Geçen yazdı C. Bale
  • Filmi bu kadar seven var ancak eski seri bana göre çok daha güzeldi. Filmi anlamamış olabilir miyim ? Gayet kasvetli ve bol klişeli filmdi. Filmi tekrar izlemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 18 Ocak 2014; 17:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Serilerin hepsini 3 günde bitirmiştim.Birer gün arayla.Sanırım baya geç izledim.Ama değdi.Geçen yazdı C. Bale

Hocam bütün seriyi izedim derken eski seridenmi başladınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Serilerin hepsini 3 günde bitirmiştim.Birer gün arayla.Sanırım baya geç izledim.Ama değdi.Geçen yazdı C. Bale

Hocam bütün seriyi izedim derken eski seridenmi başladınız ?

Batman Forever ve C. Bale'li seriyi izledim.
  • Nolan'lı serinin en iyi filmi süphesiz.
  • Arkadaşlar 33 sayfanın birinde mutlaka yazılmıştır ama belki yazılmamış diye söylüyorum. Joker tüm film boyunca filmin başındaki bankacının pompalısını kullanıyor. Dikkat ederseniz görürsünüz. Partiyi basma, Harvey Dent'i taşıyan araca ateş etme vs
  • Dehşet bir film. Doğrusunu söylemek gerekirse ; Batman'i bu filmle sevdim.Joker harikaydı ona laf yok zaten.Müziği hala aklımda.9/10
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.