Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Archelot

Gael çok fazla beklentimiz olmadan izledik biz sense bu kadar yorumdan sonra izledin fark bu...(bir de biz sinemada seyrettik)

forum yorumlarini hic okumadim,imbd deki puani ve gazetelerdeki haberlere yorumlara dayanarak izledim vede izlerken yazilan cizilenleri kenra birakip objektif bi sekilde izledim
    kotu demiyorum,zaman gecirmek icin iyi fakat imdb'nin zirvesine yerleşecek kadar ne var onu anlamadim,daha iyi filmler varken bu film ,o filmlerin yaninda fos duruyor benim icin
  • Yav Dark Knight'ın birinci olduğunu duyunca geçen yaz Spider-man ve Godfather fanları 1 puan verdi hep. Yoksa yine en az 3. olurdu IMDB de
  • 7. sirada 8.8 puan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

quote:

Gael çok fazla beklentimiz olmadan izledik biz sense bu kadar yorumdan sonra izledin fark bu...(bir de biz sinemada seyrettik)

forum yorumlarini hic okumadim,imbd deki puani ve gazetelerdeki haberlere yorumlara dayanarak izledim vede izlerken yazilan cizilenleri kenra birakip objektif bi sekilde izledim
    kotu demiyorum,zaman gecirmek icin iyi fakat imdb'nin zirvesine yerleşecek kadar ne var onu anlamadim,daha iyi filmler varken bu film ,o filmlerin yaninda fos duruyor benim icin

Zevkler - renkler...

• www.youtube.com/watch?v=iySHrk7fpV0

• film yavaş yavaş yerini buldu.
  • Acaba desem ki batman beginsi bundan daha çok sevmiştim ve tekrar desem ki ilk batmandaki (jack nickolson) jokeri de ben daha çok sevmiştim Dark knight fanları beni aforoz ederler mi

Kendi şahsi fikrimdir ama güzel filmdi fakat ne batman beginsden güzedi, ne matrixten güzeldi ne de lord of the ringsden güzeldi. İmd top 250 de yer bulabilir ama bana göre ilk 10 değil anca ilk 100lerdir hakettiği yer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

Acaba desem ki batman beginsi bundan daha çok sevmiştim ve tekrar desem ki ilk batmandaki (jack nickolson) jokeri de ben daha çok sevmiştim Dark knight fanları beni aforoz ederler mi

Kendi şahsi fikrimdir ama güzel filmdi fakat ne batman beginsden güzedi, ne matrixten güzeldi ne de lord of the ringsden güzeldi. İmd top 250 de yer bulabilir ama bana göre ilk 10 değil anca ilk 100lerdir hakettiği yer.

Aynı görüşteyim. Top 250'de 70-80 civarı iyi olurdu yakışırdı
  • quote:

quote:

Imdb'ye niye bakıyorsunuz ki. Ordaki filmler baslı basına bir hata zaten.
  • Beylerhttp://www.demo-noid.com/files/details/1702345/3876110/ bu linkteki filmi indirdim(aradaki - işareti kaldırın)..Yani The.Dark.Knight.NTSC.DVDR-BULLDOZER formatını indirdim..4.37 gb boyutunda..İndirme tamamlandı ama filmin 2.5 saat olması gerekirken bendeki 77 dakika..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 20 Haziran 2009; 21:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

quote:

Imdb'ye niye bakıyorsunuz ki. Ordaki filmler baslı basına bir hata zaten.
    Evet Esaretin Bedeli mesela,

• Herkes imzalarına görüntü resimlerine koyuyor bu filmin resimlerini.Bunda ana karakter batman mi yoksa bu joker mi?Bir kişi bile görmedimde batmanin resmini imzasına koyan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Herkes imzalarına görüntü resimlerine koyuyor bu filmin resimlerini.Bunda ana karakter batman mi yoksa bu joker mi?Bir kişi bile görmedimde batmanin resmini imzasına koyan.

Filmi izle anlarsın dostum.
  • quote:

Herkes imzalarına görüntü resimlerine koyuyor bu filmin resimlerini.Bunda ana karakter batman mi yoksa bu joker mi?Bir kişi bile görmedimde batmanin resmini imzasına koyan.

Filmi otur ve orjinal seslendirmesi ile izle. Sonra bir bakacaksın seninda avarında, imzanda yada her ikisindede Joker resmi var
  • İndirdim dün biraz baktım acayip durmuyor pek bu gün tamamen izleyeceğim hadi hayırlısı.Ayrıca batman mi robocop mu anlamadım sesi bi acayip.
  • quote:

İndirdim dün biraz baktım acayip durmuyor pek bu gün tamamen izleyeceğim hadi hayırlısı.Ayrıca batman mi robocop mu anlamadım sesi bi acayip.

Batman Begins'i izlemeden izleme sakın.

5+1 varsa birde tadından yenmez
    Söylemesi ayıp bu film için 40GB'ı göze aldım Bluray (Dolby TrueHD sesli) indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 2 Ağustos 2009; 17:30:25 >

• İzledim yakalandı joker üzüldüm yavrucağa.Ağzını şimdi babasınmı kesmiş onun?
  • izledim, benden 7.0 alır anca. basit bir senaryo...
    aksiyon sevenler için güzel film ama
  • filmi yeni izledim çok karmaşık ama süper bi film
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

filmi yeni izledim çok karmaşık ama süper bi film

Nesi karmaşık ki?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.