Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Mağara mı bilmiyorum ama ben az önce gördüm. Gifteki sahne 1966 yapımı Batman'den alıntı

/>

Bu gif teki maskeye dikkat eden oldu mu?

Bu yapıma direk bir gönderme yapmış Nolan Dark Knight ta bu maskenin aynısını Joker'e takarak açılış sahnesinde.

• Filmin 8 bitlik özeti,harika olmuş gerçekten

• İçimden kalmasın yazayım dedim, filmi de izlemeyen kalmamıştır diye spoiler içine almıyorum, batpod un thumbler den çıktığı sırada arka tekerliği thumblerin sağ ön tekerliği olarak ayarlanmış ve arka kısımda hasar göstergesinde komple hasarlı olarak gösterilmiş, bu derece ayrıntılı olarak göstermek nereden akıllarına geldi yoksa ben mi abartıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

İçimden kalmasın yazayım dedim, filmi de izlemeyen kalmamıştır diye spoiler içine almıyorum, batpod un thumbler den çıktığı sırada arka tekerliği thumblerin sağ ön tekerliği olarak ayarlanmış ve arka kısımda hasar göstergesinde komple hasarlı olarak gösterilmiş, bu derece ayrıntılı olarak göstermek nereden akıllarına geldi yoksa ben mi abartıyorum.

Evet ben de şimdi baktım. Bir de pod position: ON yazıyor.

• Patlama anını durdurarak izlediğimde farkettim,sizin dediğinizi de gördükten sonra diyecek bir şey kalmadı nolan için, nasıl bir hayal gücü var anlamak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 31 Mart 2014; 1:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam ben de onu dedim zaten, batpodun arka tekeri thumblerin sağ ön tekeri olarak ayarlanmış, zaten patlamada arka tekerler pert olmuştu ve batman in paylaştığı resimde pod position:on yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 16 Eylül 2014; 9:20:50 >
  • TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    pardon ben yanlış anlamışım :)

mesaj silindi
    Nasıl bir filmse halen daha kendinden söz ettiriyor, arada açıp izliyorum zaten :)
  • quote:

Nasıl bir filmse halen daha kendinden söz ettiriyor, arada açıp izliyorum zaten :)

ben daha dün izledim tekrardan.. kaçıncı defa izledim bilmiyorum.. gerçi yarıda kaldım, jokerin hapsediliş yerinde.. bu akşam tamamlarım herhalde..

film ilk çıktığında, ilk gün ilk seansa gitmiştim. günleri sayıyordum zaten film gelsin diye.. o günde cumaydı hatta film yüzünden namazı kaçırmıştım Allah affetsin :) Türkçe dublajdı, sonra arkadaşla orjinal dilinde bir daha gittim..

ps3 varken blu rayini getirtmiştim amerikadan, defalarca seretmiştim.. sattıktan sonra artık internetin nimetleriyle yine hd kalitede izliyorum yine

son film, dark knight rises, çok güzel olmasına rağmen bu kadar izlemek gelmiyor içimden.. bir kaç defa izledikten sonra sıkılıyor insan.. ama dark knight hakikaten efsane bir film..

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

ben daha dün izledim tekrardan.. kaçıncı defa izledim bilmiyorum.. gerçi yarıda kaldım, jokerin hapsediliş yerinde.. bu akşam tamamlarım herhalde..

film ilk çıktığında, ilk gün ilk seansa gitmiştim. günleri sayıyordum zaten film gelsin diye.. o günde cumaydı hatta film yüzünden namazı kaçırmıştım Allah affetsin :) Türkçe dublajdı, sonra arkadaşla orjinal dilinde bir daha gittim..

ps3 varken blu rayini getirtmiştim amerikadan, defalarca seretmiştim.. sattıktan sonra artık internetin nimetleriyle yine hd kalitede izliyorum yine

son film, dark knight rises, çok güzel olmasına rağmen bu kadar izlemek gelmiyor içimden.. bir kaç defa izledikten sonra sıkılıyor insan.. ama dark knight hakikaten efsane bir film..

2. film çıktığında lisedeydim pek sinema kültürü yoktu o zamanlar bende, ilk defa izlediğimde beginsten bile haberim yoktu , sonra kaliteli olarak izleyince farkına vardım biraz da, rises a ben de ilk Türkçe dublaj gittim sonra altyazılı izleme fırsatım oldu, imax e de arkadaşları ikna etsem gidecektik ama pek yanaşmadılar, 3.filmi izledikten sonra en iyisi bu diyodum ama 2.filmi yine tekrar tekrar izleyince yanıldığımı anladım.

banada aynısı oldu.. 3. filmi izledikten sonra serinin en iyisi bu demiştim.. 2. yi tekrar izleyince 2'nin daha iyi olduğunu farkettim..

begins'e amerikada gitmiştim ben.. son sahnede bütün sinema şaşırmıştı (joker kartını gösterdiği yerde).. çok başarılı bir filmdi begins.. Türkiye'ye döndükten kısa bir süre sonra dark kngiht sinemaya geldi.. filmi amerikada merakla takip ediyordum, kısmet burada seyretmekmiş.. Heat Ledger öldüğündeyde oradaydım.. bütün dergilerin kapağında resmi vardı.. demiştim heralde film yaklaştığı için kapak konusu yapmışlar.. dergilerden birine bakayım dedim, "died" yazsını görünce şok olmuştum..
  • yapılmış en iyi batman filmi.
    Heat Ledger in ölümü Nolan'ın planını alt üst ettiği için sanırım 2. film kadar iyi bir devam filmi gelmedi, ama yine de efsane güzel sona erdi.
    joker değilde two face çok çabuk gitti.. çok az gördük.. bence filmde öldürmeyip, 3. filmde 2. düşman olarak geri dönmeliydi..

bana göre 3. filmin en büyük dezavantajı aksiyon sahnelerini geri plana atmalarıydı. konuşamalara fazla ağırlık verdiler. toplasan yarım saat batman göremedik film boyunca.. o yüzden dark knight gibi kendini izletmiyor, bir yerden sonra sıkıyor
    Çoğu kişi ondan şikayetçi oldu zaten, dediklerinizde birebir haklısınız.
    Hocam detaylardan bahsetmişken aklıma geldi

farkettiniz mi bilmiyorum.. Joker harvey'in ahstane odasına gelip silahı kafasına dayadığında Harvey para fırlatıyor, ya yaşarsın ya ölürsün diye..

Bİzde filmi seyrederken Joker ucuz yırttı diyoruz. Halbuki olay o kadar basit değil..Joker hayatını böyle birşeye riske atmıyor

resme dikkatli bakın.. her iki eliyle silahı kavrarken tek eliyle silahın horozunu tutuyor.. Yani Harvey tetiğe bassa bile silah patlamayacaktı

Böyle gizli ayrıntılar filmin değerini daha da arttırıyor

Yine güzel bir ayrıntı, nolan dan her şeyi beklemek mümkün, bir ara inception a kafayı takmıştım, onun sonunda bulduğum ayrıntı(belki bana öyle geliyodur bilmiyorum :D ) beni etkilemişti.

• Sıkıldıkça açar izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AH.C

Sıkıldıkça açar izlerim.

İlk defa gördüm, çok güzel ayarlamışlar cidden, aynı müziği assassins creed brotherhood un fragmanında kullanmışlardı, ona da güzel uymuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AH.C

Sıkıldıkça açar izlerim.

Mükemmel bir film, efsane bir seri. Hiç bir Batman filmi bu Nolan 3' lemesinin yerini tutamayacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.