Tür : Aksiyon / Suç / Gerilim Yapım : 2011, ABD Yazarlar:Christopher Nolan , David S. Goyer , Jonahtan Nolan , Bob Kane (Karakterler) Görüntü Yönetmenliği: Wally Pfister Yapımcı : Benjamin Melniker , Charles Roven , Emma Thomas , Michael E. Uslan Müzik : Hans Zimmer Prodüksiyon ve Dağıtım :DC Comics , Warner Bros. Pictures , Legendary Pictures Yapım Bütçesi :250 Milyon $ Site:http://www.thedarkknightrises.com/
Gösterim Tarihi : 20 Temmuz 2012
The Dark Knight Rises | Official Trailer 3
Trailer 3 İndirme Linkleri
the.darkknightrises.com'dan; Linklere sağ tıklayıp farklı kaydet yapınız.
Dün tv de yine izledim ve yine en sonunda duygulandım.. Mükemmel film.
Yarına çıkacağımızın garantisi yok daha erken yapsalar ölürler sanki ...
Paranız var şirketiniz var e doğal olarakta hepsi yerin dibine batsın demek istiyorum
benim bu yazidan anladigim filmle ilgili hiç bir sey belli degil.
Nolan'ın yeni bir film çekmek istememesinin bir nedeni de ilk filmin çok iyi, ikinci filmin çok çok daha iyi muhtemeşem olmasından, üçüncünün bunların gölgesinde kalacağından ve ortaya kötü bir şey çıkarmak istememesindendir bence. Bu da bir etkendir en azından. Milyar dolar hasılat yapan bi filmi devam ettirmek, daha da iyisini yapabilmek zor iş. Gerçi Nolanlar bugüne kadar ne yaptılarsa iyi oluyor ama.
IceMan, Catwoman, Enigma ve diğerlerini görmek istiyoruz.
Hiçbirşey söylenemez çekmiyoruz derlerse.Joker o hasta olduğumuz Joker olmayacak,üstelik bu kadar iyi bir 2. filmden sonra çok zor üzerine birşeyler daha koymak.
Bence Joker olmamalı filmde,Penguin,Ice Man filan olsun.
Cristopher Nolan olmazsa ekipte bu macera biter bana göre.Sam Raimi'nin dediği gibi Nolan Süper Kahraman olgusuna bambaşka bir yorum getirdi ki başarısının gizeminde bu yatıyor.Raimi'nin etkilendiği çok açık şu an ben Spiderman'i merak ediyorum.Ayrıca Nolan Batman'e en iyi film Oscar'ını kazandırmadan bıracağını sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
Cristopher Nolan olmazsa ekipte bu macera biter bana göre.Sam Raimi'nin dediği gibi Nolan Süper Kahraman olgusuna bambaşka bir yorum getirdi ki başarısının gizeminde bu yatıyor.Raimi'nin etkilendiği çok açık şu an ben Spiderman'i merak ediyorum.Ayrıca Nolan Batman'e en iyi film Oscar'ını kazandırmadan bıracağını sanmıyorum.
ben de öyle bir iddasinin oldugunu sanmiyorum. bir taraflarinida yirtsalar, agizlariyla kusta tutsalar en iyi film oscarini vermezler, The Dark Knight i aday bile göstermediler. çünkü fantastik filmler oscar alamiyor, bir tek Kralin Dönüsü kazandi onda da vermeseler dayak yiyeceklerini biliyorlardi.
Client Eastwood çeksin
quote:
Orjinalden alıntı: Far-Cry
Client Eastwood çeksin
Ama western tadı estirebilir. Batmani, BatMobile değilde BatHorse'a bindirir.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
quote:
Client Eastwood çeksin
Ama western tadı estirebilir. Batmani, BatMobile değilde BatHorse'a bindirir.
quote:
Client Eastwood çeksin
Adamın kaç senesi kaldı zaten, böyle boş işlerle uğraştırmayın
Daha 3 - 4 yıl var. Bakalım kimler sağ kalacak
2. filmde joker için heath ledger , adrien brody ve biri daha düşünülmüş adını unuttum şimdi ama 3.filmde adrien brody olsa güzel olur adam yakışır bence role
quote:
Orjinalden alıntı: DARKRUSE
2. filmde joker için heath ledger , adrien brody ve biri daha düşünülmüş adını unuttum şimdi ama 3.filmde adrien brody olsa güzel olur adam yakışır bence role