Tür : Aksiyon / Suç / Gerilim Yapım : 2011, ABD Yazarlar:Christopher Nolan , David S. Goyer , Jonahtan Nolan , Bob Kane (Karakterler) Görüntü Yönetmenliği: Wally Pfister Yapımcı : Benjamin Melniker , Charles Roven , Emma Thomas , Michael E. Uslan Müzik : Hans Zimmer Prodüksiyon ve Dağıtım :DC Comics , Warner Bros. Pictures , Legendary Pictures Yapım Bütçesi :250 Milyon $ Site:http://www.thedarkknightrises.com/
Dün tv de yine izledim ve yine en sonunda duygulandım.. Mükemmel film.
Yarına çıkacağımızın garantisi yok daha erken yapsalar ölürler sanki ...
Paranız var şirketiniz var e doğal olarakta hepsi yerin dibine batsın demek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Me®t
Yarına çıkacağımızın garantisi yok daha erken yapsalar ölürler sanki ...
Paranız var şirketiniz var e doğal olarakta hepsi yerin dibine batsın demek istiyorum
benim bu yazidan anladigim filmle ilgili hiç bir sey belli degil.
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Nolan'ın yeni bir film çekmek istememesinin bir nedeni de ilk filmin çok iyi, ikinci filmin çok çok daha iyi muhtemeşem olmasından, üçüncünün bunların gölgesinde kalacağından ve ortaya kötü bir şey çıkarmak istememesindendir bence. Bu da bir etkendir en azından. Milyar dolar hasılat yapan bi filmi devam ettirmek, daha da iyisini yapabilmek zor iş. Gerçi Nolanlar bugüne kadar ne yaptılarsa iyi oluyor ama.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Nolan'ın yeni bir film çekmek istememesinin bir nedeni de ilk filmin çok iyi, ikinci filmin çok çok daha iyi muhtemeşem olmasından, üçüncünün bunların gölgesinde kalacağından ve ortaya kötü bir şey çıkarmak istememesindendir bence. Bu da bir etkendir en azından. Milyar dolar hasılat yapan bi filmi devam ettirmek, daha da iyisini yapabilmek zor iş. Gerçi Nolanlar bugüne kadar ne yaptılarsa iyi oluyor ama.
Alıntıları Göster
IceMan, Catwoman, Enigma ve diğerlerini görmek istiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
IceMan, Catwoman, Enigma ve diğerlerini görmek istiyoruz.
Alıntıları Göster
Hiçbirşey söylenemez çekmiyoruz derlerse.Joker o hasta olduğumuz Joker olmayacak,üstelik bu kadar iyi bir 2. filmden sonra çok zor üzerine birşeyler daha koymak.
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Hiçbirşey söylenemez çekmiyoruz derlerse.Joker o hasta olduğumuz Joker olmayacak,üstelik bu kadar iyi bir 2. filmden sonra çok zor üzerine birşeyler daha koymak.
Alıntıları Göster
Bence Joker olmamalı filmde,Penguin,Ice Man filan olsun.
Bence Joker olmamalı filmde,Penguin,Ice Man filan olsun.
Alıntıları Göster
Cristopher Nolan olmazsa ekipte bu macera biter bana göre.Sam Raimi'nin dediği gibi Nolan Süper Kahraman olgusuna bambaşka bir yorum getirdi ki başarısının gizeminde bu yatıyor.Raimi'nin etkilendiği çok açık şu an ben Spiderman'i merak ediyorum.Ayrıca Nolan Batman'e en iyi film Oscar'ını kazandırmadan bıracağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Uygurca
Cristopher Nolan olmazsa ekipte bu macera biter bana göre.Sam Raimi'nin dediği gibi Nolan Süper Kahraman olgusuna bambaşka bir yorum getirdi ki başarısının gizeminde bu yatıyor.Raimi'nin etkilendiği çok açık şu an ben Spiderman'i merak ediyorum.Ayrıca Nolan Batman'e en iyi film Oscar'ını kazandırmadan bıracağını sanmıyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
ben de öyle bir iddasinin oldugunu sanmiyorum. bir taraflarinida yirtsalar, agizlariyla kusta tutsalar en iyi film oscarini vermezler, The Dark Knight i aday bile göstermediler. çünkü fantastik filmler oscar alamiyor, bir tek Kralin Dönüsü kazandi onda da vermeseler dayak yiyeceklerini biliyorlardi.
quote:
Orijinalden alıntı: Redunay
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
ben de öyle bir iddasinin oldugunu sanmiyorum. bir taraflarinida yirtsalar, agizlariyla kusta tutsalar en iyi film oscarini vermezler, The Dark Knight i aday bile göstermediler. çünkü fantastik filmler oscar alamiyor, bir tek Kralin Dönüsü kazandi onda da vermeseler dayak yiyeceklerini biliyorlardi.
Alıntıları Göster
Client Eastwood çeksin
quote:
Orijinalden alıntı: Hiper-Nova
Client Eastwood çeksin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Far-Cry
Client Eastwood çeksin
Ama western tadı estirebilir. Batmani, BatMobile değilde BatHorse'a bindirir.
quote:
quote:
Client Eastwood çeksin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
quote:
Client Eastwood çeksin
quote:
Orijinalden alıntı: Hiper-Nova
Client Eastwood çeksin
Alıntıları Göster
quote:
Client Eastwood çeksin
Adamın kaç senesi kaldı zaten, böyle boş işlerle uğraştırmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Me®t
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
quote:
Client Eastwood çeksin
Alıntıları Göster
Daha 3 - 4 yıl var. Bakalım kimler sağ kalacak
quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
Daha 3 - 4 yıl var. Bakalım kimler sağ kalacak
Alıntıları Göster
2. filmde joker için heath ledger , adrien brody ve biri daha düşünülmüş adını unuttum şimdi ama 3.filmde adrien brody olsa güzel olur adam yakışır bence role
quote:
Orijinalden alıntı: DARKRUSE
2. filmde joker için heath ledger , adrien brody ve biri daha düşünülmüş adını unuttum şimdi ama 3.filmde adrien brody olsa güzel olur adam yakışır bence role
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DARKRUSE
Bence olmaz. Bu adamın tipi gitmez. Bu gitsin Piyanist 2'yi çevirsin.
Jack Nicholson gibi adam lazım.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DARKRUSE