Şimdi Ara

The Dark Knight Rises (2012) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.589
Cevap
20
Favori
219.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nolan ile Burton ı birbirine karıştırmayın.Burton ın filmleri daha fantastik daha az ciddi bir havada geçer adamın tarzı budur.Nolanın filmlerinde ise gerçeklik ön planda ve ciddi bir havası vardır.Bu kadar tutulmuş bir batman serisinden sonra Burton geçse başına bu işin bayardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 15 Şubat 2010; 12:17:37 >
  • VE SONUNDA: Christopher Nolan Batman 3 ile ilgili konuştu
    Batman 3 Son Film Olabilir.

Chris Nolan'ın LA Times Hero Complex Blogunda bugün yayınlanan roportajında, Batman 3'ün son film olabileceğini söyledi.
    Filmin yönetip yönetmeyeceği konusunda bilgi vermeyen Nolan, film hakkında birkaç bilgi verdi.

"Kardeşi Jonahtan Nolan'ın senaryo metninin yazmaya başladığını ve David S.Goyer'ın güzel fikirleri olduğu belirtti.
    Bu son filmle filmi bitirmeyi istediğini de belirtti."

Ben bu kadar anladım İngilizcem biraz zayıf.

Ayrıca Superman haberlerini doğruladı.

http://www.movieweb.com/news/NEJ2ZMMPCM0tNO
    http://latimesblogs.latimes.com/herocomplex/2010/03/christopher-nolan-takes-flight-with-superman-we-have-a-fantastic-story-1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 20 Mart 2010; 12:33:11 >

• Madem son film olacak. O zaman Nolan yönetsin. Naz yapmasın yahu.
  • Üçüncü filmle bencede bitirsinler çok fazla uzaması büyüyü bozabilir. Üçüncü filmde finale yakışır bir düşman ve onu canlandıracak müthiş bir aktör olmalı. Heath Ledger'dan sonra isleri zor ama bunu asacaklardir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

The Dark Knight Rises (2012)

Jim Carrey, bu filmde Joker rolünede iyi giderdi.

katılıyorum jim carry psikopat rolünün altından çok iyi kalkardı diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Jim Carrey, bu filmde Joker rolünede iyi giderdi.

katılıyorum jim carry psikopat rolünün altından çok iyi kalkardı diye düşünüyorum

Jim Carrey nin altından kalkamıyacağı bir rol yok bence zaten

• Güzel bir film olacağı kesin.
  • gary oldman filmin kadrosunda olmasa kötü adam o olsun derdim ama adam zaten filmde... sağlam bir oyuncu bulacaklardır eminim.
  • nolan-Michael Caine-c.bale.....süper film olcak
  • 3. yü çekmicez demişlerdi ama demekki çekicekler.Ama Dark Knight tın gölgesinde kalıcakları kesin....
  • bu işi en iyi Jim Cary yapar arkaşlar adamda müthiş bir yetenek var jokerde biraz sulu esprili karekter

Jim Cary yüz hatları çok iyi mimikleri en iyi yapan oyuncu odur...

buyrun yakışıyormu bakın.

• Kim gelirse gelsin heath'ın yerini dolduramaz ama jim olursa iyi olur
  • bence bu filmde riddler ın olması şart ve onuda depp oynamalı ki öyle bir oynarki o da joker ledger ı kimse hatırlamaz söyleyeyim. zaten ledger ölmeseydi bence bu kadar çooook sükse yapmazdı joker i.
  • batman 3'ün çekilmesine çok sevindim.cristian bale rolünün hakkını veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

bu işi en iyi Jim Cary yapar arkaşlar adamda müthiş bir yetenek var jokerde biraz sulu esprili karekter

Jim Cary yüz hatları çok iyi mimikleri en iyi yapan oyuncu odur...

buyrun yakışıyormu bakın.

jim carry'nin oyunculuğunu tartışmak bizim haddimize değilkendisini kanıtlamış bir sinema adamı.3.filmde ridder olursa güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

bence bu filmde riddler ın olması şart ve onuda depp oynamalı ki öyle bir oynarki o da joker ledger ı kimse hatırlamaz söyleyeyim. zaten ledger ölmeseydi bence bu kadar çooook sükse yapmazdı joker i.

Öldüğü için duygusal yaklaşıldığı doğru ama hakkını yeme lütfen. Gerçekten çok iyi bir oyunculuk sergiledi. Herkesin iyi oynadığı filmler çok nadir gelir, Dark Knight`ta herkes olmasa da çoğunluğun iyi oynadığı bir filmdi bu nedenle çok iyi tepkiler aldı.

Aylar önceki mesajımda da dediğim gibi DC`nin en büyük eksikliğini yapıyor seri şu anda. Baş kötü Joker`ın ayarında kötü karakter yapamadılar malesef. Süperman`de öyle mesela, kaç tane kötü karakter var diye saymaya başlasan ikinci elini kullanmıyorsun bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

bence bu filmde riddler ın olması şart ve onuda depp oynamalı ki öyle bir oynarki o da joker ledger ı kimse hatırlamaz söyleyeyim. zaten ledger ölmeseydi bence bu kadar çooook sükse yapmazdı joker i.

Öldüğü için duygusal yaklaşıldığı doğru ama hakkını yeme lütfen. Gerçekten çok iyi bir oyunculuk sergiledi. Herkesin iyi oynadığı filmler çok nadir gelir, Dark Knight`ta herkes olmasa da çoğunluğun iyi oynadığı bir filmdi bu nedenle çok iyi tepkiler aldı.

Aylar önceki mesajımda da dediğim gibi DC`nin en büyük eksikliğini yapıyor seri şu anda. Baş kötü Joker`ın ayarında kötü karakter yapamadılar malesef. Süperman`de öyle mesela, kaç tane kötü karakter var diye saymaya başlasan ikinci elini kullanmıyorsun bile...

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Superman_enemies (takipçileri biliyor)

• nolan sız bir batman düşünemiyorum
  • Bir öncekini sevmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Superman_enemies (takipçileri biliyor)

Ya hacım ben de biliyorum 15-20 tane isim olduğunu ama isim işte sadece, kaç tane çizgi romanda çıktılar ki bunlar. Batman`de öyle, bölümü bitirmek için yok termik santralde çalışıyormuş sonra bir kaza sonucu elektrik verir hale gelmiş millete. Sonra banka soyayım ortamlara akayım derken Batman yakalamış hapse atmış. Bu kadar o karakterin ömrü, ama bir Örümcek Adam`da Shocker`ın hayvan gibi hikayesi var, bir sürü bölümde çıktı.

Anlatmak istediğim DC eksik bıraktı bu detayları, Marvel daha çok ayrıntı verdi haliyle daha çok tanıdık biz de..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.