Şimdi Ara

The Dark Knight Rises (2012) (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.589
Cevap
20
Favori
219.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

The Dark Knight Rises (2012)

hahaha dün facede gördüm yine güldüm
  • Vay be film vizyona gireli neredeyse 1 yıl olucak Zaman çabuk geçiyor kaç ay geçmesine ragmen konu hala devam ediyor Ramazan ayında cıkmıstı bide film sırf batman aşkı için iftarı 3 saat geç yapmıstım filmi izlerken açlıgımı hissetmemistim hey gidi günler
  • 91 sayfa olmuş konu.
    2. kez izliyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Vay be film vizyona gireli neredeyse 1 yıl olucak Zaman çabuk geçiyor kaç ay geçmesine ragmen konu hala devam ediyor Ramazan ayında cıkmıstı bide film sırf batman aşkı için iftarı 3 saat geç yapmıstım filmi izlerken açlıgımı hissetmemistim hey gidi günler

ben de kamptaydim tatilde yani 19 Temmu'du galiba 2 hafta sonra gidebilmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her nolan filmi gibi anlaşılamamış,hakkı yenen bi efsane.net

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Batman ölmedi. Nedenini de söyleyeyelim. Önce The Dark Knight Returns animasyonunu izleyin. Konular birbirine oldukça benzer.(Rises çoğu yeri alıp kendince değiştirmiş.) Sonunu görseniz yeterli olur.

İyide Rises'dada ölmüyor ki zaten ?
  • seriyi hiç izlemedim sanırım 10 yıl kaybım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

seriyi hiç izlemedim sanırım 10 yıl kaybım var

çok şey kaçırmışsın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

quote:

serinin son 2 filmi kaldı diğerlerini indirdim bütlerden sonra izleyeceğim artık. Arayı kapatacağım. :) Seri bitti mi yoksa son film de devamı olacak şeklinde ipuçları varmıydı?
  • quote:

quote:

quote:

serinin son 2 filmi kaldı diğerlerini indirdim bütlerden sonra izleyeceğim artık. Arayı kapatacağım. :) Seri bitti mi yoksa son film de devamı olacak şeklinde ipuçları varmıydı?

devamı olacak gibi ipucu en sonunda vardı dark knıght rises'da ama şuana kadar herhangi bir gelişme olmadı devam filmi ile ilgili.

• Filmin devamı yok, bitti. Bundan sonra Batman filmi çekilirse sıfırdan, başka bir seri olarak çekilir.
  • quote:

quote:

quote:

Bu seri, yani Nolan'ın serisi bitti. Şimdi Man of Steel filminin başlatacağı DC sinematik evrenine uyan yeni bir Batman reboot'u düşünülüyor ama daha herhangi bir bilgi yok.

Nolan'ın Batman serisi kendi başına bir seri olarak kalacak (stand-alone), yani diğer DC filmleriyle vs. alakası olmayacak, devamı da olmayacak. Nolan'ın Bruce Wayne'inin/Batman'inin hikâyesi bitti, verilmek istenen fikir verildi:

"Fikir bir sembol olmaktı. Batman herhangi biri de olabilirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dru-Zod -- 8 Haziran 2013; 18:51:36 >

• Trt1 de batman basliyor var duyurulur.

• Türkçe dublajı çok iyi olmuş
  • quote:

Mağara soğukmuydu
  • deleted scenes ler daha yok dğeil mi ?
  • bugün 4 kişi filmi tekrar izledik evde.. 5.1 DTS gümbür gümbür. .1080p 31" SAMSUNG LCD de.. süperdi.. 2. kez izlemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

bugün 4 kişi filmi tekrar izledik evde.. 5.1 DTS gümbür gümbür. .1080p 31" SAMSUNG LCD de.. süperdi.. 2. kez izlemek.

2. kez izlediğimde daha çok zevk almıştım nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

bugün 4 kişi filmi tekrar izledik evde.. 5.1 DTS gümbür gümbür. .1080p 31" SAMSUNG LCD de.. süperdi.. 2. kez izlemek.

2. kez izlediğimde daha çok zevk almıştım nedense.

bende öyle 1080p çok güzel zaten.. 18 gb WiKi ..

filmi ilk gün izlemiştim fakat bizim buraya (KKTC) film şeridindemi hata vardı neydi bilmiyorum ama tamamen şans işi görüntü VCD kalitesindeydi.. seste sorun yoktu..

• Filmin içinde bolca mantık hatası var ama benim dikkatim en çok çeken şu.

Madem batman otomatik pilotu tamir etti neden o zaman artistlik yapıp "Otomatik pilot yok ben götüreceğim" diyor? Hadi diyelim artistlik yapıp böyle bir işe kalkıştı yönetmen neredeyse bomba patlayana kadar batman'i araç içinde gösterdi bari aracın dışından çekim yapsalardı da buna inansaydık. Sanırım film iki farklı sonla bitirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 8 Ağustos 2013; 1:13:25 >
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.