Şimdi Ara

The Dark Knight Rises'ın 2. fragmanı iTunes rekoru kırdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

oha yazılımcı online da filmde oynuyor yok artık !!

• Hergün izliyorum fragmanı
  • Bu Arkham City'i oynadıktan sonra fragmandaki Batman kostümü çok garip geldi bana. Adamın yüz yapısı (çene kısmı v.s) bence Batman'e hiç uygun değil. Batman kostümünü hiç beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 25 Aralık 2011; 20:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

hayatımda gördüğüm en iğranç hatta tiksinç batman kıyafeti. şu sayfa yüklendi ve fotoyu gördüğüm an bildin suratım ekşi yemiş gibi buruştu. bu ne abii ne kadar iğrenç yapıp antipaitk bir hale getirilebilir diye uğraşılmış herhnalde. Nolan denilen adam Batman filmi çekmemeliydi ama artık olan oldu bi kere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nolan'ın 3 Batman'ine karşın Nolan'ın Batman'lerine göre rezil seviyede olan önceki Batman'lerle idare etmeliydik değil mi? İnsanların neyine kaliteli film seyretmek. Siz de haklısınız...

Hangi filmlerinden bahsediyorsun? Başarısız bir Batman filmi bilmiyorum ben. Bana kalırsa da Nolan çok iyi bir iş başardı son iki filmle ancak diğer filmlerle karşılaştırmak çok abes kaçar. Teknoloji, görsellik bu kadar gelişmiş değildi. Dark Knight güzeldi ancak TwoFace ve Joker ile olan savaşın çok aceleye getirildiğini düşünüyorum. Two Face bir nebze öteki film için tanıtım amaçlı olabilir ancak film de yaşanan olaylar çok azdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 25 Aralık 2011; 20:29:20 >

• Tam sinemada izlenilecek film.
  • Ayrıca gördüğüm en kötü en iğrenç batmobil. Bence tank kullansalardı daha estetik olurdu. Tekrar yineliyorum görüşümü.... gördüğüm en iğrenç '' Batman kıyafeti '' .

herşeyi tırnak içine almak zorunda bırakmayın insanı.
  • Planı olan bir adam gibi mi duruyorum? Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan köpek gibiyim. Eğer yakalasam bile ne yapacağımı bilemem. Anlarsın ya… Ben sadece yaparım. ” (Joker)

sssuuupppeeerrr super super
  • Nolan'ın her filmi böyle heyecanla beklenecekse ilerideki marka değerini hayal bile edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Commune

İnat ettim bununla hobbitin fragmanını izlemeden filme gidicem

Hocam valla iyi edersiniz, ben izledim pişman oldum, çok bomba bir sahne var, hiçbirşey izlemeden, bilgi almadan filme gitmek çok daha etkileyici oluyor.
  • teşekkürler. her söylediğimi hemen yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boltux

2013'de ise Superman'i kendi kalemiyle ele alacaktır ki bu filminde çok başarılı olabileceği aşikardır.

İlk Superman o kadar kötüydü ki... Umarım Nolan adam edebilir :)
  • quote:

quote:

hayatımda gördüğüm en iğranç hatta tiksinç batman kıyafeti. şu sayfa yüklendi ve fotoyu gördüğüm an bildin suratım ekşi yemiş gibi buruştu. bu ne abii ne kadar iğrenç yapıp antipaitk bir hale getirilebilir diye uğraşılmış herhnalde. Nolan denilen adam Batman filmi çekmemeliydi ama artık olan oldu bi kere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nolan'ın 3 Batman'ine karşın Nolan'ın Batman'lerine göre rezil seviyede olan önceki Batman'lerle idare etmeliydik değil mi? İnsanların neyine kaliteli film seyretmek. Siz de haklısınız...

Çekildiği yıla göre, çizgi roman konusunun ve fantastik kurgusuna göre, kullanılan mekanik efektlerine göre, robert de niro ya, sharon stone, jim carrey yada üstad jack nicholson'a göre, yada kısaca neye göre iğrenç eskiler?

• Batman arkham city oyununa çok benziyor.
  • Gözünüz yollarda hobbitle, warcraftı bekliyoruz
  • Önceki filmde Joker filmi tek başına yüklenmişti bence, Joker olmadan nasıl olur bilmiyorum ama benzer tadı alamıyacağımız kesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 26 Aralık 2011; 13:25:35 >
  • yeni serinin en büyük özelliği bilgisayar efekti kullanılmamasıdır dolayısıyla teknoljiden ziyade bütçe karşılaştırması yapılması daha doğru olur. orjinal dvd 2. kısımdan filmin yapılışını izleyebilirsiniz 2. filmde sadece 2 kere bilgisayar efekti kullanılıyor gerisi tamamen gerçekten canlandırılmış sahneler hele 2. filmde ki tıra takla attırlıması muhteşem.
    Neyse eski filmlerde gerçekçilik azdı bu filmde ise fizik kurallarına sağdık bir batman var ki batman'in esas esprisi normal bir insan olmasıdır olağan üstülük yoktur. Arabanın da o şekilde olması tamamen bilgisayar efekti kullanılmaması için ve de gerçekçi olsun diyedir.
    saygılarımla
    bane de batman in belini kırar ve batman sakat kalır iyileşene kadar batman kıyafetiyle azrail karaketeri hikayeye devam eder ama tek farkı o düşmanlarını öldürür. vs... bu da çizgi romanda ki akıştır..
  • Batmanla ilgili konuları kapatın yeter yahu gün saymaya başlayacağım yakında.
  • quote:

quote:

Biri bana ilk cümleyi açıklayabilirmi. 27+ almış ama anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

quote:

Biri bana ilk cümleyi açıklayabilirmi. 27+ almış ama anlayamadım.

Nolan'ın 3 Batman'ine karşın , daha önceki serilerde (Nolan'ın yönetmediği) rezil seviyede olan Batmanler ile ... vs. vs. vs.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.