Şimdi Ara

The Dark Knight Rises'ın 2. fragmanı iTunes rekoru kırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Julies

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Orijinalden alıntı: İmladris

quote:

Orijinalden alıntı: La Commune

İnat ettim bununla hobbitin fragmanını izlemeden filme gidicem

İşkence yapma kendine . Hobbite 1 yıl var daha

Yapma etme hocam 2012 idi hani Hobbit ?

İyi de başı değil ki. Sonu.

hobbit mayısta değilmi yahu?

14 Aralık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

oha yazılımcı online da filmde oynuyor yok artık !!

• Joker filan hikaye, Batmanin gelmiş geçmiş en kuvvetli düşmanı Bane'dir onuda ilk defa bu filmde göreceksiniz, çizgi romandan takip edenler bilir.

SPOILER: Batman'i ölümün eşiğine getiren tek karakterdir. Bir de Elektro bilmemne diye bi karakter vardı o da 2dk boyunca Batmanin kalbini durduruyordu ama, Bane karakteri Batman'i emekliye ayırıyor baya :D belini filan kırıyordu.
  • sevemedim gitti şu betmeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Joker filan hikaye, Batmanin gelmiş geçmiş en kuvvetli düşmanı Bane'dir onuda ilk defa bu filmde göreceksiniz, çizgi romandan takip edenler bilir.

SPOILER: Batman'i ölümün eşiğine getiren tek karakterdir. Bir de Elektro bilmemne diye bi karakter vardı o da 2dk boyunca Batmanin kalbini durduruyordu ama, Bane karakteri Batman'i emekliye ayırıyor baya :D belini filan kırıyordu.

batman arkham asylumda vardı, vucudunde borular dolaşıyodu onları kesip etkisiz hale getiriyoduk o mu?
  • on numara .yaaah uhh
  • Yav Kim Bu İtunes'den Fragman İzleyenler Biz Daha O Kadar Gelişemedik Gardaş :)
  • Bu sefer batman sirketini iyi kullanıyor iyi gibi videonun sonunda 3-4 tane batman tankı var :D bir de ucan batman aracı. Batman ayrıca boyle beyaz saray gıbı bıryerde kalabalıga ates edıyor harbı bomba bomba gelıyor
  • beklediğim film budur...
  • Serinin son filmi olması çok kötü ya. Keşke devamıda olsa.Nolanın yine müthiş bir film yaptığına eminim.
  • Bir ben sevemedim şu filmi nedense :)
  • İlk fragmandan pek memnun kalmamistim. Bunu daha izlrmedim umarim umdugumu bulurum
  • Fragmanları izleyip filme gidenleri anlayamıyorum. Tüm spoilerleri aldıktan sonra bir de üstüne filmi izliyorsunuz.
  • @saxblue ,
    Adı üzerinde Batman .
    Sen hiç sevimli . bıcır bıcır bi yarasa gördün mü ?
    Ayrıca Dark Knight .
    Pembe donlu , naylon çizmeli bi şövalye olmaz heralde .
    Hele kara şövalye hiç olmaz ...
  • valla pek beğenmedim fragmanı en sondaki araba sahnesi güzele benziyor sadece...
  • "Fragmanı beğenmeyenin alnını karışlarım..." Ahmet Çakar

Şaka bir yana gerçekten süper olmuş fragman.
  • Batman Gerek Oyunu Gerekte Fimiyle Çok Güzel Bir Proje İnşallah Devamını Görürüz :)
  • Yorumları okuduğumda bir çok kişinin daha Christopher Nolan'ı tanımıyor olduğunu anladım. Christopher Johnathan James Nolan'ın neredeyse yaptığı her film başarılıdır. Memento, Insomnia, The Prestige, İnception dışında sadece iki tane Batman filmi vardır zaten. Bu yaptığı 4 filmde çok başarılı ve herkesin izlemesi gereken filmlerdir. Christopher Nolan gördüğüm en başarılı Yazar, Yönetmen, Yapımcılar'dan bir tanesidir. 2013'de ise Superman'i kendi kalemiyle ele alacaktır ki bu filminde çok başarılı olabileceği aşikardır. Tek üzüldüğüm nokta Nolan'ın kalemindeki Batman serisinin bitecek olması. Bane karakteri Batman'in en güçlü düşmanıdır ama Batman serisinin daha o kadar çok düşmanı var ki ben bunlardan özellikle Nolan'ın kaleminden Riddler'ı görmek çok isterim. Başarılı bir oyunculukla beraber, Joker kadar ilgi göreceğini iddaa ederim ve Mr. Freeze, Penquin, Harley Quinn, Hugo Strange, Mad Hatter, Hush, Poison Ivy ve daha bir çok Batman'in düşmanı var ve bunlarında Nolan'ın anlatımıyla çok iyi olacaklarını düşünüyorum. Tek üzüldüğüm nokta budur ama gerçektende 2012'nin en iyi filmi gümbür gümbür geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boltux -- 25 Aralık 2011; 18:27:48 >

• Bu filmide sabirsizlikla bekliyorum
  • Keşke Heath Ledger (Joker) hala hayatta olsaydı, onu da tekrar izleyebilseydik bu filmde :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.