Şimdi Ara

The Day of the Jackal (2024–) | Peacock & Sky Atlantic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adamı uzaktan vuruyorlar, yanındaki jet ski 'li eleman bi anda yok oldu gitti ?? korumalar suya atlayıp adamı kurtarmaya çalışmıyor ? dalgalı denizde jiroskopla atış fikrini 12 yaşındaki çocuktan duymuşlar ama biri de dememiş aga o iş olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Çok takılma bunlara, tamamen plastikten sniper yapıyor adam dizide. Maşallah herkes bir önceki hayatında chris kayle olmuş reenkarne geçirmiş. Bu kadar kafaya kafan adamlarsanız zaten zevk almazsınız Zaten genel olarak beğenildi dizi.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    plastik değil hocam o, karbon fiber, glock silahlar da bazı parçalar o şekilde üretiliyor.

Dış kaplaması karbonfiberdir o. Hadi dizideki sniperi geçtim tamamen karbon veya 3D basılmış glock bul bakayım  

Yoksa dediğin şey arabalarda bile var zaten. Metal alaşım olmadan silah üretemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 18 Aralık 2024; 17:1:38 >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    öyle yok tabi, yiv, iğne demir olmalı

yani sonuç olarak bunlara takılmak mantıksız onu diyorum hocam

• koca götlü obez bianca nasıl mi6 ajanı olabiliyor testlerden geçip sahada görev alabiliyor yürürken bile yorulması lazım.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Bak wokecileri ararım bak! Body positivity de mi yapmasın adamlar :D

• dizi baya iyi yetişkin dizisi ama bir bölümde fena kötü batırdılar ilk 3 bölümü dedim ki bu ne abi muhteşem şu filme çok benzetmiştim ama batırdılar ayrıca kaçma saklanma olayları çok saçma ve basit ayrıca jackalın ailesi olmaması lazımdı çok fazla duygusala bağlıyorlar 6/10 bence

bu filme çok benziyor dizisi diyelim

The Day of the Jackal (2024–) | Peacock & Sky Atlantic
    The Day of the Jackal (2024–) | Peacock & Sky Atlanticımdb
    The Jackal (1997) ⭐ 6.4 | Action, Crime, Drama
    https://www.imdb.com/title/tt0119395/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 21 Aralık 2024; 8:25:15 >
  • Ulan ne dizi yapmış adamlar bee.. sadece 1-2 bölümdeki gereksiz lgbt pompalaması dışında mükemmeldi..

• Casus, ajan, katil işleri beni baymaya başlasa ve Reymayne'i sevmesem de dizi fena değil ya. Slow Horses, Jack Ryan, Reacher sevenlere önermekle beraber bence asıl kıyas Fincher'ın The Killer'ı yönünden olmalı. Biraz daha MI6 soslu "extended version" gibi düşünün.

• Merhaba,

Bu dizi şu an platformlarda var mı?

1973 yapımı filmi Amazon'da var ama dizisi yok.

Saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt

@pasaport02 Türkiye'deki platformlarda yok herhalde. İngilizce sorun değilse ve Prime Video'dan seyretmek isterseniz VPN ile Fransa'ya bağlanırsanız seyredebilirsiniz.

Şu anda bulunduğu ülkeler ve platformlar.

The Day of the Jackal (2024–) | Peacock & Sky Atlantic
  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

hocam hangi site bu

• The Day of the Jackal (2024–) | Peacock & Sky Atlantic
  • 2nci sezonu olacak mı 2026da çıkacak deniliyor çok uzun bir tarih bence iyi dizi ama çok duygusal ve bianca ile karşılaşma pek hoşuma gitmedi daha aksiyonlu çatışmalı birşey beklerdim sonunda yüzyüze gelmelerini ingilizler pek yapamıyor ana karakterlerin vurgularını bence

1973 filmini izleyecem bugün

imdb puanı 8.3 vermişler bence fazla 7.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 10 Ocak 2025; 13:18:31 >
  • Çok ama çok kaliteli bir dizi! sanırım tek kusuru siyahi kadın her halde, çok fazla garipsiyorum. (karakter ile bütünleşememe sorunu)

ilk 5 bölümü bitti, bayıldım resmen müthiş! kalan 5 bölümü de bu akşam izleyeceğim.

Dizinin ilk bölümünde çalan parça enfes.

The Day of the Jackal (2024–) | Peacock & Sky AtlanticNewfound Recordingsyoutube
    Everything In Its Right Place performed by Radiohead From the album Kid A: https://youtube.com/playlist?list=PLz6Wv-XWPxnGX1rpy8FCtI4FHLoSzn_2S HD/HQ audio Kid A, Kid A Kid A, Kid A Everything Everything Everything Everything in its right place In its right place In its right place In its right place Yesterday I woke up sucking a lemon Yesterday I woke up sucking a lemon Yesterday I woke up sucking a lemon Yesterday I woke up sucking a lemon Everything Everything Everything Everything in its right place In its right place In its right place Right place I've got two colours in my head I've got two colours in my head What was that you tried to say? What was that you tried to say? Tried to say Tried to say Tried to say Tried to say Everything in its right place... (to end) -- #Radiohead #KidA
    https://www.youtube.com/watch?v=onRk0sjSgFU
  • Biraz önce bitti, kusursuz sezon finali idi. 2.sezonu iple çekiyorum.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Bianca'nın ölmesi çok mutlu etti beni.  Hiç beklemiyordum gerçi ters köşe oldum. Japon ablamızı ise baya sevdim. 2.sezon Jackal arasında bağ kuvvetlenecek gibi görünüyor. En merak ettiğim ise Nuria ne olucak?
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

Tokyo ablamız herhalde filler olarak kaldı orda. Yani bu kadın ev hanımı rolünü oynayacak bi tipte oyuncu değilki, 2. sezon daha da aktif olur bence.

• İngilizler bu işi biliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.