Şimdi Ara

The Elder Scrolls 6 Gelir Mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Orijinalden alıntı: Barbadoslu

tes farklıdır kardeşim witcher 3 le karıştırma

The Witcher 3,TES'in bütün oyunlarından iyi olacak merak etme.
    -Tes gibi boş olmayan,bir açık dünya
    -Otuz küsür farklı son
    -Loading ekranı olmayan Open World
    -Kitap'tan alınan müthiş bir hikaye
    -Müthiş grafikler
    -Efsanevi seslendirme kadrosu
    -Butun dlc leri ücretsiz

Neyin fanboyluğunu yapıyorsun burada ya? Konu TES konusu, kimsin de kendi fikrini gelmiş burada millete zorla kabul ettirmeye çalışıyorsun? Anladık sana göre o daha iyi olacak, sus artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

tes farklıdır kardeşim witcher 3 le karıştırma

The Witcher 3,TES'in bütün oyunlarından iyi olacak merak etme.
    -Tes gibi boş olmayan,bir açık dünya
    -Otuz küsür farklı son
    -Loading ekranı olmayan Open World
    -Kitap'tan alınan müthiş bir hikaye
    -Müthiş grafikler
    -Efsanevi seslendirme kadrosu
    -Butun dlc leri ücretsiz

Neyin fanboyluğunu yapıyorsun burada ya? Konu TES konusu, kimsin de kendi fikrini gelmiş burada millete zorla kabul ettirmeye çalışıyorsun? Anladık sana göre o daha iyi olacak, sus artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Itachi-san kullanıcısına yanıt
    tmm kardeş skyrimi hiç oynamamışsın burda laf ebeliği yapma lütfen daha oblivionı oynadın mı adam witcher fanboyu.kardeşim witcherda da süper ama bunun hikayesi kendine bağlıyor ben 10 yıl önceki oyunuda oynarım burda rpg severler oalrak toplanıp gelecek the elder scrolls oyunu konuşuyoruz the witcher dan değil istersen witcher konusu aç yorumlarımı senin için yazayım.
  • eso da iyi de great değil yani 100 üzerinden 85 alır skyrim 96 aldı the witcher 81 almış kullanıcı puanı 85 daha ne diyim böyle yobazlar olabiliyor sırf görsele bakan insanlar var.o skyrimde 2 tane uyduyu görünce bir tek sevinen ben miyimrpg hikaye ile özdeşleşir grafik ile değil öğretemedik kaldı ki witcher da farklı silah kullanmazsın rpg bile değil
  • Barbadoslu kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle yobaz falan demeyin ayıp oluyor. Da Ya ni Skyrim bu oyum çöp demek hata bence. 1. Oyunun yaması yayınlansa bakacağım oyuna. Sanırım Skyrim kadar boş bırakmıyormuş yani öyle diyorlar. Ben tamamen oyun bana kalsın istiyorum. Hatta pc sağlam olsa modla doldurcam ama sanki mod varmış gibi oynuyorum. Witcher'da oynarım boşuna Steam'den almadık hani.

Ama dediğim gibi hiç bir oyun Skyrim kadar bağlamayacaktır beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada kaç kişi Skyrim'i çıktığı gibi orijinal aldı veya önsipariş etti merak ediyorum. Sırf ESO aylık ödeme sistemine sahip olduğu için burada oyun olmamış diye ağlıyorsunuz. Eminim ki oyun f2p olsaydı köpek gibi oynardınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tmm kardeş skyrimi hiç oynamamışsın burda laf ebeliği yapma lütfen daha oblivionı oynadın mı adam witcher fanboyu.kardeşim witcherda da süper ama bunun hikayesi kendine bağlıyor ben 10 yıl önceki oyunuda oynarım burda rpg severler oalrak toplanıp gelecek the elder scrolls oyunu konuşuyoruz the witcher dan değil istersen witcher konusu aç yorumlarımı senin için yazayım.

50 saatlik skyrim oyun sürem var.

• quote:

eso da iyi de great değil yani 100 üzerinden 85 alır skyrim 96 aldı the witcher 81 almış kullanıcı puanı 85 daha ne diyim böyle yobazlar olabiliyor sırf görsele bakan insanlar var.o skyrimde 2 tane uyduyu görünce bir tek sevinen ben miyimrpg hikaye ile özdeşleşir grafik ile değil öğretemedik kaldı ki witcher da farklı silah kullanmazsın rpg bile değil

Hikaye olarak skyrim,The Witcher dan iyi dersen,kimin fanboy olduğu ortaya çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Konu TES değil de en iyi RPG savaşına döndü. Her neyse

CoD Black Ops 2

494 kişi şimdi oynuyor
    575 bugünün zirvesi
    18,202 şimdiye kadarki en yüksek zirve

Şahsen 1 ve 2. oyun dışında CoD bana göre değil. Ve bu online bir oyun.

Günlük 45 bin kişinin Skyrim'i oynaması onun boş olduğu değil aksine modlarla daha daha zevkli olduğunu gösterir. Sana her şeyi veren bu oyuna çöp demeye hakkın yok. Skyrim online olsaydı CS:GO gibi kitleye sahip olabilirdi belki. (ESO oynamadım, Skyrim hayranları bile ESO'yu beğenmemiş, onun için yorum yapmayacağım)

Konsol verilerine bak,cod serisi konsolda oynanır.

İsterseniz gelin tartışalım konu açıp her iki oyunuda oynadığım için doğru tespitler yaparım fakst witcher oynamadan skyrimi övmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 29 Temmuz 2014; 13:23:06 >

O konuda haklı olabilirsiniz ama oynasam bile Skyrim kadar beğeneceğimi sanmıyorum.

O zaman ufak bir mola, oynadığım zaman daha detaylı konuşuruz. Gerçi şu sıralar Fallout oynuyorum. Onu da Bethesda yapmasına rağmen Skyrim kadar ısınamadım.

Ben Skyrim'i ilk gördüğümde daha önceki Elder Scrolls oyunlarını oynamadım. Ama ilk gördüğümde cidden aşık olmuştum.

Oynayınca ne kadar güzel olduğunu fark ettim.

Ana hikayesi sıkıcı olabilir bilmem tr yama var ama hala başlamadım ama ana hikaye dışında onlarca yüzlerce görevler var ve o görevlerin hikayeleri çok güzel. Sadece ana hikayeye bakacaksak ne biliyim ben ana hikayeye bakmadım hiç. Serbestliğine biraz önem verdim. Misal şuan hırsız karakterim var ama büyücüyüm. Sana böyle imkanları vermesi çok iyi. Witcher'da var mı bilmem ama Skyrim kadar ısınacağımı sanmıyorum.

Baya uzun yazdım ilk cümlesini okusan da yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bence kesn çıkıcak
    50 saatle yorum atamazsın güzelim
    wwitcher oynadım skyrim daha iyi kardeşim kusura bakma da grafiğe bakmam ben(hikayeye bakarım)tesin hikayesi daha iyi( skyrimin demiyorum yoksa morrowind daha güzel witcher serisinin hikayesinden)witcher ı oynadım güzel ama skyrim akdar etkilemedi(korsan aldım belirtmek isterim sen parayla aldıysan bu herşeyi açıklar )oyun sitelerindeki puanlara bakabilirsin herşey açıkta git reddite bak bari reddit kadar milyonlarca forum var istersen araştır.
  • barbadoslu arkadaşıma katılıyorum
    bak son kez cevap veriyorum konuyu saptırma artık.bana bi tesin hikayesini yaz şuraya allah rızası için deadrealr ne aedralar ne night mother ne yaz bi anlayalım oynadığını.2. o witcherın hikayesi yeniden doğma olayı vs vs bir flimde işlenmişti
  • Umarım gelir içimde hiç olmadığı kadar rpg oynama isteği var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.