Şimdi Ara

The Elder Scrolls: Legends [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
6.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaster17

Beast Form ne oluyor?

Rakibin rününü kırınca kartın dönüşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni başladım oyuna, hala oynayan var mı ? Topladığım goldları solo arenada kullanmayı düşünüyorum. Doğru yapmış olur muyum? İlk girişimde 9 win yaptım.

• ilk çıktığında oynamıştım hatta betada da oynadım sanırım ama şuan clockwork olsun veya heroes of skyrim olsun para açısından hearthstonedan bir farkı yok sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

ilk çıktığında oynamıştım hatta betada da oynadım sanırım ama şuan clockwork olsun veya heroes of skyrim olsun para açısından hearthstonedan bir farkı yok sanırsam.

Oyuna başlayalı 1,5 ay falan oldu. Günlük görev dışında oynamadım. 5100 goldum ve 14 tane arena biletim var. Hiç gold harcamdan 30-40 pack açtım. Dediğin exp.leri toplam 6000 golda açıyorsun. Ben hiç düzgün oynamadan 5100 yaptım bile. Bunları twitch ödülleri sayesinde topladım. Bu yüzden HS ile karşılaştırmak çok büyük hata olur. HS'den kat be kat üstün ve cömert bir oyun.
  • Steamden oynayıp twitch ödülleri alınabiliyor mu arkadaşlar

• Graviton G kullanıcısına yanıt
    Alınabiliyor. Twitch hesabın ile Bethesda hesabını bağlaman gerekiyor sadece. Nereden oynadığınla alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

Alınabiliyor. Twitch hesabın ile Bethesda hesabını bağlaman gerekiyor sadece. Nereden oynadığınla alakası yok.

Sıkıntı şu ben oyuna bethesda hesabımla bağlandığımı hatırlamıyorum sanki direk steam hesabıyla girmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graviton G -- 6 Nisan 2018; 0:43:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

Sıkıntı şu ben oyuna bethesta hesabımla bağlandığımı hatırlamıyorum sanki direk steam hesabıyla girmiştim

Bethesda hesabını Twitch'e bağlamak için kullanacaksınız sadece. Oyuna Bethesda hesabı kullanarak girmeniz gerekmiyor. Eğer yoksa açın bir tane Twitch'e bağlayın. Oyunu yine Steam'dan oynayın.
  • Bu günlük görevde ne yapmak gerek?

Win 3 games with three-attribute decks
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    senden "3 renkli" deste ile 3 oyun kazanmanı istiyor.
    gerçi cevap geç oldu ama.
  • Yükledik ve oynamasına başladık daha hs oynamadım sayılır
  • f2p hesap ile legend seviyesine çıkıldığını görmek isteyen olursa aşağıdaki bağlantıda bulunan budget series
    listesini izlesin. Canlı yayından kayıtlar ve güncel. Oyunda şuan 5 tane expansion olmasına rağmen, bir kaç günde sıfır hesap ile, hiç para harcamadan en yüksek ranklara kafa tutuyor.

"Düşmanların kartları çok güçlü, beni döfüyolar abiii" diyen ağlak tipler varsa aramızda sorunu biraz kendilerinde arasınlar. Umarım bu arkadaşlara bu güncel videolar yardımcı olur.

https://www.twitch.tv/warriors7/videos/all
  • Exalt 10 cards

Bu görevde ne yapmak gerekiyor.
  • Şu oyun Türkiye'de bir yayılmadı gitti arkadaş. Tamam HS'nin yeri ayrı ama bence bu oyun HS'ye göre daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaster17

Exalt 10 cards

Bu görevde ne yapmak gerekiyor.
    @ironmaster17
    exalt diye bir oyun mekaniği var. Son paketdeki bazı kartları oynadığında, daha fazla magicka harcayarak özelliklerini aktif edebiliyorsun. Bu özelliğin adı "exalt".. Senden bunu 10 kez yapmanı istiyor.
    Kelimeyi arama kısmına yazarsan, exalt kartlarını görebilirsin.

@MolagBal
    Türkiyedeki oyuncuların çoğu, sevdikleri oyunları oynamak yerine, çok oyuncunun olduğu oyunları sevebilme ihtimali için oynarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 16 Mayıs 2018; 20:59:41 >
  • Hlaalu deckler tarafından kanser edilmeyen kaldı mı
  • hlaalu felan yalan aslında. Dünkü aylık turnuvanın finalinde 3-0 çeken adam aşağıda. hlaalu deck i yok. Turnuvanın genelinde hlaalu yoktu zaten (10.000$ lık ödülü vardı yanılmıyorsam)

https://www.reddit.com/r/elderscrollslegends/comments/8kwzhc/congratulations_to_emikaela_for_winning_the_tesl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 21 Mayıs 2018; 17:40:14 >
  • Rakipte Almalexia kartını gördüm, gerçekten hasar almayan kart mı yapmışlar?
  • Deckteki kartları gösteren programın adı ne?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.