Merhabalar. Crown store'da hediye etme özelliği açık hesap arıyorum satın almak için. Ayrıca Gold satmak isteyen varsa bana yazabilir. Toplu gold alıyorum. |
The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (474. sayfa)
-
-
Her gün oynayan var mı ya? scribing görevlerini yaptim gelir gelmez bir daha girmedim. Guzel bi PvP build planim var aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esoyu neden kimse oynamiyor
Konu güncel kalamıyor görünen o ki,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eso oyuncusu yok denecek kadar az
Belirli dönemlerde ''eso öldü'' diyenlerin aksine aslında baya çok, özellikle kanser türk ve rus oyuncusu epey var. Kanser olmayan türk oyuncuları da baya var elbette Yalnızca popüler oyunların/şeylerin bilinip konuşulduğu DH'da ve türk platformlarında (ünlü youtuber'lar vs) değiller.
Başarım kasmak isteyen, geyik isteyen rahatlıkla PM atabilir, arkadaşlarla eğlencesine oynuyoruz end game olalı yıllar oluyor isteyene başarımlarda falan yardım ediyoruz.
-
Ben yıllardır yalnız oynarim. Baya kalabalık arkadaş grubuyla başladık ama şimdi tek kaldim. Türk guildlerine girdim, girdim ama tat vermeyen durumlari maalesef ki çok gördüğüm için çıktım.
Solo şekilde takiliyorum. Çoğunlukla pvp oynuyorum. Cyrodill veya imp city topraklarındayım 😂
Hocam ben ESO dünyasını çok severim. Beta'dan kalan bir accountum var. O dönemden beri ara ara oynarım. PVP severim ama bu oyunda ne zaman PVP yapsam belli bir seviyeye gelince tıkanıyorum. Adamlar öyle bir build yapıyor ki ya da animation cancelling ile bir şekilde çıldırtıyorlar alt+f4 yapıp 1 sene oynamıyorum oyunu. Tek solo şekilde PVP'de durumunuz nasıl?
-
Bu oyundaki pvp oyuncuları genel olarak ölmekten korkuyorlar o yuzden tank buildleri yapiyorlar. Zaten oyunda suan tank olmak meta diyebilirim. Başka oyuncuların durumlarına çok takilmiyorum inan ki oyundan alacağım zevki kaçırıyorlar. Görmezden geliyorum.
Ben Battleground, cyrodill ve imp City yapıyorum. Eğleniyorum buildim öyle çok iyi bir buildde değil hani. Meta dışı bir build ama çalışan iş gören bir build.
Karşıma hiç kesemeyecegim adamlarda çıkıyor, tek attığım adamlarda çıkıyor. BG daha kolay benim için buildim sustain sıkıntısı yaratmadığı için rahat rahat takılıyorum BG'de.
Cyrodill ve İmp city'de solo pvp yapmak sorcerer veya nightblade classlari ile daha kolay. Bu iki classin kendilerine has yetenetleri olduğu için.
Şimdi Rank BG geldi yeni. Solo Rank kasicaz artık.
Oyunda türk guildleri ve türk insanları bir acayip zaten. pvp / Cyrodiil neredeyse hiç girmiyorum ben. Dungeon, trial arada da BG giriyorum. Zaten zamanında Elder Scrolls sevdamız için başlamıştık öyle MMO kafalarına çok uzaktık.
Özellikle MMO PvP'leri benden uzak olsun pve kısmında başarım niyetiyle sohbet muhabbet, pvp için ise bir iki tur battleground şeklindeki taraftayım.
Misal Cyrodiil'i Elder Scrolls oyunlarında çok severim ama burada pvp alanı olduğu için çok girmiyorum. Her sancak için tez vakitte barış gelir umarım, dünya barışından yanayız.
-
Yıllardır oynarim bende trial girmedim hic 😂 Build + pvp = Eso benim için. Bash build yaptım sorc'a. Power Slam ile gelene gidene tek atıyorum BG'de genel olarak basit geçiyor ara bir zorlayıcı takim oluyor. 🛡️🗡️
Gold kasmayi seviyorum birde AP ve telvar ile kutu açıp değerleri itemleri düşürme üzerine kurulu bir sistem diyeyim. Her zaman düşmüyor degerli itemler ama sürümden de cok kazandırıyor.
Yakın zamanda başladım. 50 oldum şimdi PVP için build diziyorum. Çok araştırdım ama oyun kapsamlı. Kafamda oturmayan şeyler var. Yardımcı olabilecek var mı?
Redguard açtım. Başta mage kalıyordum sonra uyumlu olmayınca Stamina sorcerer'a dönmeye karar verdim. Şimdilik craft, skill point ve random dungeon kasıyorum. Hangi paketleri , dlcleri almam gerekiyor. No cp güzel bir build kasıp sadece PVP oynamak için.
pm attim 👍🏼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X