Arkadaşlar merhaba, ESO şu an alınıp başlanır mı ? Yaş 33 bu tarz oyun daha önce oynamadım ama bu aralar nedense karakter kasabileceğim bir oyun arayışına girdim. Daha önce bu tarz bir oyun oynamadığım için diğer oyunlarla kıyas yapamıyorum. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. |
The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (471. sayfa)

-
-
Valla ben de işten sonra bir iki saat takılmalık bir mmo arıyorum. New World, ESO, SW: ToR, WoW ve Lost Ark arasında kaldım. New World refresh server geliyormuş ama kararsızım.
-
New World aldım başladım ben. Güncellemeye kadar çözmüş olurum diye düşündüm bakalım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerumTR -- 10 Ekim 2022; 16:33:51 > -
Beyler selam. Yillarin oyuncusuyum ama Single Player gamerim. Ama online oyunlarla pek aram yok ve mmolara baslayinca da beynim yaniyor. Ve şu siralar Teen Wolf izledigim icin deli gibi kurt adam olasim var :) Skyrimdekini begenmedim. Eso Online'a başladım gamepassten ama youtubedan kurt adam olma rehber vidyolarina bakiom yok rift yok bilmemne oralara bi yerlere gidip kendinizi isirttirin diyorlar.ama o bolgeler parali. Para odemeden dlc falan alip bolge acmadan bunu yapabilmenin yolu yok mu? Tamamen gamepassteki beleş sürüm Elder Scrolls Onlineda Kurt Adam olabilir miyim ve levelim yeter mi (4levelim)? Olabiliyorsam nasıl olabilirim detaylica aciklar misiniz? Kurt adam olmak istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 22 Kasım 2022; 2:18:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam, ben ıstırabilirim sizi sallayın uğraşmayın boş yere
PM'den haberleşelim. Hatırladığım kadarıyla werewolf olmak için level şartı yok ancak görevde savaştığınız düşmanlar 15-20 lvl olması lazım. Eskiden (5yıl
) 20. level'da werewolf oluyordu millet.
-
çok teşekkürler hocam pm yazdım
-
Oakensoul ring + Pillar of Nirn + Mother Gaze
Stamina / Nighblade
Buildi yaptım.
Nasıl çalışır çok bilmiyorum düello atacak arkadaşlar ariyorum.Hemen hergün oyundayım.
Arkadaşlar bir süredir oyuna girmemiştim tekrar başlayım dedim oyunun için boş neden anlamadım. 277 saatlik oyunum var normalde oyuna bi giriyom ne karakter ne bişe
-
sorun yokmuş na ya geçmişim eu daymış
-
PC deki hesabımı XBOX X e taşınması imkansız mış değilmi bilen var mı ... yeniden oyuna başlamak istemiyorum.
-
Cross platform değil oyun. Oradaki verileriniz orada kalır. PC için yeniden başlamanız gerek.
-
indirimde alınır ve başlanır mı sizce ?
-
hak ettiği değeri bulamayan bir oyun daha
-
steamdaki 699 tl olan paketi indirimden 230 tl ye aldım bakalım sevecekmiyim
-
bana göre en iyi mmorpg, depremden dolayı evime giremiyorum. aktif oynuyordum. Pvp'si çok güzeldir ama bazen adamı canından eder. NightBlade sınıfı ile bow oynarsan katil sniper olabilirsin 😄 Craglorn haritasında hizli exp kasabilecegin yer. YouTube dan da izleyebilirsin tabi.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Akşama deneyeceğim oyunu . Tek başıma pve oynarım. Sizce hangi sınıf karaker filan acayim
oyunu 2 kere steamdan ındırdım ama hıc bır sekılde steamdan oynaya basarak acamıyorum
-
Çok teşekkür ederim sağol, Öncelikle nasil bir oyuncusun eğer benim gibi tankçı isen "DragonNight veya NightBlade" açabilirsin. Tabi Dps oynamak istersen de bu iki sınıfı da seçebilirsin. Sadece damage atma tarzları farklı.
Dps icin Templar, Sorcerer veya Necromancer da acabilirsin.
Healer için de Templar veya Sorcerer açabilirsin.
Ben NightBlade dps oynarak, tank olarak oynadım. Pve de çok güzeldir ama asıl olayı pvp tabiki. Senin yerinde olsam videolar izlerim ona göre sınıf seçerim oyunu indirdikten sonra minon 3 eso indirme rehberi diye arattır. Aşağıdaki linkden bu arkadaşımın kanalını da izleyebilirsin. Eso hakkında güzel öğretici videolar hazırlıyor.
https://www.youtube.com/@denizforst
Sınıflar hakkında sormak istediğin birşey olursa pm atabilirsin. En çok NightBlade hakkında bilgim var. Haberin olsun 🙂
Sorununa gelirsek bende steamdan oynuyordum 1.500 saati devirmiştim hiç öyle bir sorunum olmamıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle tarayıcıda (örneğin Firefox) Elder Scrolls Online sitesini aç. Kullanıcı adını ve şifreni yazarak giriş yap. Orada sanırım account altındaydı, hesabını Steam'e bağla. Yani Link yap. Bunu ESO'nun kendi arayüzünden yapamıyorsun. En azından ben yapamadım. Bunu yaptıktan sonra herşeyi, yani oyuna giriş arayüzünü ve Link yaptığın siteyi kapat. Steamden tekrar oyunu başlatmayı dene, sanırım bu sefer giriş yapabileceksin. Eğer bunu okuyorsan ve giriş yapabildiysen buraya yazki, bu tür bir sorun ile karşılaşmış diğer kullanıcılara yardımın dokunmuş olsun.
Kolay Gelsin...
Taner Kocaova
Mak.Müh.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Kocaova -- 28 Mart 2023; 16:51:3 > -
Gold ile corwn satan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X