Şimdi Ara

The elder scrolls online hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar şimdi bu oyunun beta keyini buldum ve yüklüyorum şu anda 22 gb lık bir şey yüklüyor launcher. Benim sormak istediğim ise bu oyun ilerde aylık ücret olacak mı ya da şu anda böyle mi ve de oyun hakkında kapsamlı olarak bilgiye sahip arkadaşlar pm atabilir mi biraz sorum var . Şimdiden teşekkürler

• Oyun resmi olarak çıktı ve aylık ücret ödemek zorundasın. 12 € Aylık fiyatı.
  • Hem oyuna hem de oynamak için para ver vay anasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Hem oyuna hem de oynamak için para ver vay anasını

İnan bana Öyle olması daha iyi. F2P olcakta ne olacak. Tamam para vermeyeceksin ama oyun seviyesiz insan kaynayacak. Böylesi daha iyi en azından oyunu alanlar belli bir yaş seviyesinde ve özgün bir kitle oluyor. Arkadaşlıklarda ortamda seviyeli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

quote:

İnan bana Öyle olması daha iyi. F2P olcakta ne olacak. Tamam para vermeyeceksin ama oyun seviyesiz insan kaynayacak. Böylesi daha iyi en azından oyunu alanlar belli bir yaş seviyesinde ve özgün bir kitle oluyor. Arkadaşlıklarda ortamda seviyeli oluyor.

Bir oyun ya alırken paralıdır ya da free olarak aldıktan sonra üyelik sistemi yapılır öyle oynanır.Ayıp denen bişi var insanı kazıklamak hacı.12€ dediğin para 40TL'ye yakın bir tutar..

Ben o fiyata her ay yeni oyun alırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

quote:

Bir oyun ya alırken paralıdır ya da free olarak aldıktan sonra üyelik sistemi yapılır öyle oynanır.Ayıp denen bişi var insanı kazıklamak hacı.12€ dediğin para 40TL'ye yakın bir tutar..

Ben o fiyata her ay yeni oyun alırım

Düzgün bir oyun olması ve oyuncu kitlesi açısından gerekli bana kalırsa ki etrafımdaki kişilerinde görüşleri bu yönde..

Mesela wow hem satın alıyosun hem de aylık ücret ödüyosun. F2P olursa şahsen bırakırım.

• LOTRO F2P olmamışmıydı ya ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.