Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 sürümü düşmüş bile , birde konsolcular yaygara yapar pc : korsan diye görüyoruz neyin ne olduğunu
  • G2a sitesi haftalık indirimde; çıkmamış bu güzel oyundada indirim yapıyor. Ama vatan kafası ile fiyatı aşırı yansıtıp idare eder bir indirim yapmışlar.

38 $ global keyi şuan satışta daha ucuzu 2 güne bulamazsak buradan almak en mantıklısı.

Oyunun satış linki.
  • Oyunun konsol surumu cok pahali o yuzden konsol yerine PC'de oynayacagim. Pc icin kutulu olarak 101 TL'dan DR'dan yarin eve donunce onsiparisi verecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Oyunun konsol surumu cok pahali o yuzden konsol yerine PC'de oynayacagim. Pc icin kutulu olarak 101 TL'dan DR'dan yarin eve donunce onsiparisi verecegim

Bende incelemeleri bekliyorum ps4 te çok pahalı oyun eğer incelemeler olumlu olursa d&r den alacağım oyunu bende

• Türkce yamasi ciktiktan sonra oynamayi düsünüyorum, son trailerdan sonra cok saglam bir oyun geldigi anlasiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Oyunun konsol surumu cok pahali o yuzden konsol yerine PC'de oynayacagim. Pc icin kutulu olarak 101 TL'dan DR'dan yarin eve donunce onsiparisi verecegim

Bende incelemeleri bekliyorum ps4 te çok pahalı oyun eğer incelemeler olumlu olursa d&r den alacağım oyunu bende

Aslinda pc versiyonun optimizasyon sorunlarinin olup olmadigini gormek icinde beklemek en iyisi. Birde optimizasyon ozurlu bir oyunla karsilasirsak oyunun tadi tuzu kacar

• quote:

quote:

quote:

Aslinda pc versiyonun optimizasyon sorunlarinin olup olmadigini gormek icinde beklemek en iyisi. Birde optimizasyon ozurlu bir oyunla karsilasirsak oyunun tadi tuzu kacar

ilk çıkışında ps4 e almayacağım kesin de eğer pc de optimizasyon kötü olursa artık oyunu 2.elde fiyatlar uygun olunca ps4 e alırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilk çıkışında ps4 e almayacağım kesin de eğer pc de optimizasyon kötü olursa artık oyunu 2.elde fiyatlar uygun olunca ps4 e alırım

En güzeli bu olacaktır. Oyun bir çıksın PC'deki durumunu görelim eğer teknik sorunlar yoksa alır keyfine bakarız aksi takdirde Ps4 için fiyatının düşmesini beklemek en iyi çözüm olacak.

• steam preload açmış 31 Gb? Yoksa ben yanlış anladım... guru3dden alıntı.
  • yarın çıkıyor sanırım 30 gb falan olmaz umarım baydı bu boyutlar artık :)
  • evohan kullanıcısına yanıt
    yarın çıkıyor evet artık böyle oyunlar
  • 30 fps lock olarak geliyormuş sanırım steam'de isyan ediyor millet

bu gece 02:00'de açılıyor tr için, preload boyutu 31 gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Ekim 2014; 0:00:35 >
  • 30 FPS Pcde hertürlü unlock edilir, konsolu bilemiyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

30 FPS Pcde hertürlü unlock edilir, konsolu bilemiyorm

Zaten adamlar daha önceden söylemişlerdi komut yoluyla fps'nin düzeltilebileceğini ki kendi resmi forumlarında yetkililerden birisi paylaştı bu komutları;

http://forums.bethsoft.com/topic/1508646-debug-console-commands/

Sıkıntı yok, 60 fps'ye unlock edebiliyor, altta ve üstteki black barları kaldırabiliyoruz.

• 30 fps limitini ve siyah bantları kaldırmak için

• çok atraksiyonlu ve pahalı bi ay oldu :D 35 mordor, 40 nba, 25 roma.. e bi de bu var 35 valla tuhaf
    bu oyunu daha alamadım param bitti anasını satıyım, sanırım illegal yoldan oynayacağım :/

• Oyunu oynayan arkadaşlardan SS ve yorumlar bekliyoruz.
  • Artık oyunların hiçbiri düşük kapasite ile gelmiyor.
  • üstte videoda video çektim yorumum da video içinde :)
  • Ekledim listeye bakalım kaç günde inecek.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.